רוצה להתייעץ איתכם...

m i t a l y

New member
רוצה להתייעץ איתכם...

בעוד 3 שבועות, תהיה בתי הבכורה בת 8. מכיוון שהבית שלי קטן מאוד והמשפחה גדולה ומורחבת, ביקשתי מאמי שתעשה את החגיגה אצלה (כמו בעצם כל שנה). אלא שהשנה היא חיה עם מישהו אחר (להזכירכם, הוריי גרושים, אמי נשואה בשנית, וחיה עם שלישי) והוא אינו יכול לסבול את נוכחותו של אבי. לכן אינו מוכן לעשות את מסיבת יום ההולדת אצלו, בבית. כמובן שזו זכותו, אולם ניצוץ של כעס (עליו) ואכזבה (מאמי) מפמפם בי. מה אתם חושבים? האם יש משהו שאני יכולה לעשות בעניין?

ממממ, לדעתי עלייך לקבל את הדברים

כפי שהם אלא אם כן את רוצה לעשות שיחה עם שניהם (אמא שלך ובן הזוג שלה) ולנסות לשכנע. אני הייתי יורדת מזה ומוצאת פיתרון אחר.

מאחר ומדובר בעונת הקיץ ../images/Emo176.gif

אפשר, אולי, לקיים את המסיבה באיזו חורשה, אולי אפילו סביב בריכת שחיה, וכך לחסוך את העימות. בכל מקרה, שיהיה במזל טוב

pf26

New member
צאו לדשא/חצר/גן שעשועים/פינת חי

רק אל תכנסי עם אימך לקונפליקט בגלל בן הזוג שלה (מעניין אצלכם...). אכזבה מאימך - אני בהחלט יכולה להבין, אבל היא צריכה לחיות איתו כל יום, ואת לא יודעת אם וכמה היא שוחחה איתו בנושא.

אנילה1

New member
תעשי את יום ההולדת בדיסקוטק

חבל לכעוס על מצב שאי אפשר לשנות. ולאמך יש הספק לא רע.

alona 9

New member
מצטרפת לתגובות מיטלי

לחפש מקום אחר,אין פה הרבה מה לעשות,לדעתי אין גם סיבה לכעוס על אימך, (אם ההוא לא היה אז, היא בטח היתה..) שיחה,יכולה להעיב על היחסים בינהם, מאחר וזה קיץ הכל פתוח.. ומה שתחליטו,העיקר שיהיה יום הולדת שמח לנסיכה

shaniza

New member
קודם כל

מייזל טוייב לילדה
את נוכחות אביך באירוע הוא בכל מקרה יצטרך לסבול אבל זה בהחלט שונה מלארח אותו בביתו. צריך לכבד את רצונו ורגשותיו שכן זה יכול רק לקלקל את הקשר בינו לבין אמך בגלל שלארגן את האירוע באולם זה הוצאה לא קטנה... אולי אבא שלך יכול לארח אצלו? או אולי ההורים של בעלך? ואם זה לא אפשרי... אולי לנסות לצמצם את כמות המוזמנים וכן לעשות אצלך בבית או לעשות לה רק יומולדת לילדי הכיתה ולוותר על חגיגה משפחתית מורחבת...

mich78

New member
אני אישית ...

הייתי מוצאת מקום ניטרלי שכולם ירגישו בו נוח אולי לעשות פיקניק באיזה פארק
גם חוסך הרבה באלגן בבית
...
לילדונת

למעלה