רוצה להתחיל

• פותח הנושא regy
  • פורסם בתאריך

regy

New member
רוצה להתחיל

אני בת 27 ומאוד מעוניינת ללמוד לרקוד פלמנקו. רציתי להתייעץ עם מי שכבר לומד, ממה עדיף להתחיל, איפה אפשר ללמוד למתחילים באזור המרכז. בנוסף ,אני רוצה לדעת כמה זה יכול לעלות לי. אשמח לקבל עזרתכם/כן

מפנה אותך להודעה פה בתחתית

הדף או ממש בתחילת הדף הקודם.יש שם כתובת של הסטודיו של סילביה דוראן, וכן טלפון. עדיף לקחת שיעורי טכניקה,כאלה שעובדים על כל חלק גוף בנפרד,כדי שתלמדי את הסגנון.כריאוגרפיה וקורדינאציה בין כל חלקי הגוף זה בשלב הבא. למשל-עומדים בעמידה קבועה,ללא תזוזת החלק התחתון של הגוף,ומזיזים רק את הזרועות וכפות הידיים. או-היידיים על המותניים,מתרגלים רקיעות בלבד. קצת משעמם(לעניות דעתי,העבודה הטכנית בפלמנקו משעממת יותר מהעבודה הטכנית בבאלט קלאסי)אבל אם רוצים לרקוד נכון,ולא סתם לכרכר צעדים כמו בחוג רקודי-עם יישראלים,אז אין ברירה,לא לדלג על השלב הזה! נדמה לי שבהודעות המנהל הוכנסו גם הקישורים לאתרים שנותנים כתובות לבתי ספר לפלמנקו. האם גם את נס-ציונית?.... אני שואלת,כי הרוב כאן התעניינו בסטודיו באיזור נס-ציונה(זה משהו באויר שם כנראה...) בהצלחה!

regy

New member
תודה רבה, מה אם השאלה השניה שלי

כמה זה יכול לעלות ומה התדירות המומלצת של השיעורים?

לגבי עלות

היות ואני מתגוררת באירופה,לא יודעת מה המחירים.בדיון שהיה פה על 'סטודיו נדיר מישהי ציינה את התעריף לחודש-תסתכלי בהודעות קודמות,נדמה לי דף אחד אחורה. זה ייתן לך סדר-גודל.לגביי תדירות,מומלץ פעמיים בשבוע,אבל אם יש רק שעור אחד למתחילים,או שלוח הזמנים שלך לא מאפשר,גם פעם בשבוע זה בסדר. רק מה,ממליצה להוסיף פעילות גופנית אחרת,כי אם הפעילות הגופנית שלך תסתכם בשעור אחד של פלמנקו בשבוע,זה לא מספיק כדי שהגוף 'ייכנס' לכושר, ואת עלולה למצוא עצמך חסרת נשימה בשלבים מסויימים של השיעור.

regy

New member
אני מאוד מודה לך על התשובה המפורטת

אעדכן את הפורום בהתפתחויות

palmera

New member
להתחיל ללמוד

בהמשך למה שאמא של שירה כבר אמרה... אני חושבת שאסור להשתעמם, אחרת אין סיכוי להתמיד ולהגיע להשגים כלשהם (ואני לא מתכוונת להופעה מול קהל אלא השג של סיפוק). הטכניקה זה רק הכלי וצריך שעורים שמקבלים יחד עם הכלי גם את הרוח. רקדתי אצל מורות שונות ולא כל אחת מתאימה לכת אחד, ולכן אני מציעה לך ללכת ולראות שעורים אצל כל מי שבמרחק סביר ממקום מגורייך. אני ממליצה לנסות את מיכל נתן. אם ראית מישהו מהמורות מופיעה, או להקה שלה מופיעה, זה גם יכול להשפיע על ההחלטה (סגנון וכו'). לגבי מחיר - זה לא זול, ואי אפשר להשוות את זה לשעור ארובילמשל. זה יכול לנוע בין 300-400 ש"ח לחודש לפעמיים בשבוע. וחוץ מזה לכל מורה יש מודל כלכלי אחר של תשלומים.

flamenca

New member
פלמנקו אצל סילביה דוראן

אני ממליצה לך בחום לבוא לסטודיו של סילביה דוראן בבן יהודה 53 בתל אביב. היא מורה מעולה, רקדנית מדהימה, והגברת הראשונה של המחול הספרדי בישראל - רוב המורות האחרות שבארץ היו תלמידות שלה. את יכולה לבוא לראות שיעור אחד ולהתרשם בעצמך, ואת כל הפרטים לגבי כמה זה עולה את יכולה לקבל בטלפון 03-5231453 - פשוט תשאירי הודעה עם הפרטים שלך ויחזרו אליך

regy

New member
תודה רבה

אבל אם זה סיפור יקר לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי.

יערית 16

New member
מידע ל- regy

היי ...בקשר לפלמנקו שהתעניינת ממש עוד כמה שבועות פותחים סניף של סטודיו לפלמנקו של סילביה דוראן ביבנה ..ושם יעלה 190 שקל לחודש שיעור אחד בשבוע גם אני כמוך מאוד מאוד רוצה ללמוד פלמנקו ומתי שיהיה שיעור ניסיון אני אעדכן אותך ביי ביי

למעלה