רוצה להתחיל...

Bad N Stuff

New member
רוצה להתחיל...

ניסיתי לפני כמה שנים לחלום חלומות צלולים אבל פרשתי בגלל עצלנות, כל מה שנשאיר לי מהנסיון הזה זה 4 חלומות כתובים במחברת מהיסודי. הפעם אני רוצה לנסות שוב ולהתמיד יותר. מאיפה אני בכלל מתחיל ? קראתי הרבה על איך לזהות שאני בחלום צלול אבל השאלה שלי היא איך בכלל להגיע לאחד? קראתי שצריך לישון הרבה או משהו כזה - מה הדרך? קראתי די הרבה על דרך כתיבת יוןמ החלומות,ההזכרות בפרטים והזיהוי אבל לא הבנתי איך בכלל אמור להיות לי חלום צלול... נ.ב http://www.planetnana.co.il/Lucidity/ האתר הזה מוכר לכם? אם כן- הוא אמין? תודה מראש.

Bad N Stuff

New member
הצלחה בלילה הראשון- אפשרי או שדימיינתי?

כבר אתמול בלילה אמרתי לעצמי שיהיה לי חלום צלול והאמנתי בזה כמו שכתוב באתר... פה ושם אמרתי לעצמי שזה חלום צלול אבל לא הייתה לי שום ליטה ולא הייתי צלול- זה כאילו ראיתי סרט אבל הרגשתי שאני בו... היו בו אנשים שאני מכיר ולפעמים הרגשתי שאני באמת התוך הסרט הזה אבל בלי שליטה... קמתי עצמתי עיניים וחשבתי- אני זוכר שני חלומות בפירוט (אחד מהם ממש ממש ארוך...) זה אפשרי מה שאני אומר או שזה פשוט wishful thinking?

SubSonicMadness

New member
אפשרי מאוד

זה פסיכוסומטי המוח שלך מתלהב מזה ממש רוצה את זה ונותן לך טעימה קטנה זה לא נדיר, זה קורה כמעט לכולם סילברהוק: "4. כניסה לפורום מביאה חלומות צלולים!" אני: "צחוק צחוק אבל זה כנראה פסיכוסומטי, שאתה כל כך רוצה את זה ומתרגש מזה, שבשבוע-שבועיים אם לא יום-יומיים הראשונים יהיה לך איזה DILDILON-קטון שבדרך כלל יעיר אותך דיי מהר וישאיר אותך עם טעם של עוד... לא פעם ולא פעמיים ראיתי\שמעתי את זה קורה" סילברהוק:"גם אצלי, בלילה הראשון שקראתי על הנושא חלמתי חלום צלול." המסקנה ברורה. טורנדו. מזגן איכותי לחיים.

silverhawk

New member
../images/Emo11.gif

כמה ימים אני לא פה ואתה כבר מתחיל לחקות אותי?

למעלה