רוצה להתחיל לשחק...

Dark Muse

New member
רוצה להתחיל לשחק...

שלום לכולם. נכנסתי לפורום במקרה וקראתי קצת על המשחק, הייתי רוצה להשתתף בו. אני לא חדש במשחקים שכאלו, שכן הייתי משחק בעבר Earth2025, האטריק ועוד איזה משחק של כיבוש איים ששכחתי את שמו. כאשר אני רוצה להרשם זה אומר לי לבחור שרת, השאלה היא איזה שרת לבחור? יש 1 , 6 , 5 , 3 איפה הישראלים משחקים וכולם?

The Farmer1

New member
ברוך הבא

הישראלים משחקים כרגע בwww.travian.co.il בעוד כחודש אנחנו נפתח ברית שלנו בשרת US כשיתחיל מחדש. בינתיים תקרא את המדריכים של הדר בצד שמאל בהודעות מנהלתיות. תתאמן בשרת הישראלי ותרגיש חופשי לשאול שאלות. נ.ב. המדריכים בצד שמאל הם הסבר בסיסי איך לשחק בטראביאן ולא כוללות אסטרטגיות, טיפים וכו' את זה לומדים מנסיון, מלשחק עם ברית ומשאלות בפורום. בהצלחה.

dealex

New member
ואלה יופי ../images/Emo9.gif

אתה צריך ביביסטר להיום בכפר הישראלי ??

dealex

New member
../images/Emo41.gif תשובה

הישראלים בנתיים מפוזרים בכל השרתים שיש.. השבוע נפתח שרת בעברית http://s1.travian.co.il/login.php השרת הוא גרסת בטא והוא יתאפס בעוד זמן מה.. אני ממליץ לך להכנס בנתיים לגרסאת הבטא, כדאי ללמוד קצת ולהסתכל על המדריכים לשחקן בצד שמואל ---> נפתח היום עוד שרת באנגלית, אבל עקב לחץ גדול אנחנו מחכים שבוע שבועיים ואז פותחים בשרת חדש כל הישראלים והחברים ביחד. אתה מוזמן לשחק בישראלי בנתיים ולהתאמן ועוד שבועיים להיות איתנו בפתיחה.

למעלה