רוצה להתחיל ולא יודעת מאיפה

יטבת

New member
רוצה להתחיל ולא יודעת מאיפה

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד php ואני לא יודעת ממש מאיפה להתחיל. האם אני חייבת לדעת איזשהו בסיס נתונים קודם? יכולה להתחיל ישר מ- php? יש איזשהו ספר מומלץ? אתר מומלץ? אני יודעת html ובסיס של ג´אווהסקריפט. כמו כן יש לי ידע בסיסי בתכנות (ז"א אני לא צריכה שיסבירו לי מה זה משתנה או לולאה או מערך...) תודה

dando

New member
תציצי בלינקים...

ראשון שני שלישי תכנסי גם ל WWW.MYSQL.COM אם את רוצה להשתמש בבסיס נתונים

shanor

New member
יטבת,

כפי שאני בטוח שכבר ראית בפורום בוני אתרים, אין טובה יותר מדרך החיפוש לפחות ברמת ההתחלה הבסיסית. כנסי לאחד ממנועי החיפוש (אני אישית ממליץ על GOOGLE.COM) תכתבי PHP + TUTORIAL ותתחילי לגלוש לתוך הלינקינים הניתנים.גם אם בהתחלה הדברים יראו סתומים ולא ממש ברורים, אל ייאוש. גם בלי להבין יותר מדי או יותר נכון בלי להודות שמשהו מתחיל להתבשל בראש את מהקבלת הרבה רקע, מה גם שרקע קודם בתיכנות עוזר והרבה. בשלב הבא, תעברי לדברים רשמיים יותר, אחרי שיש לך את היסודות הכי בסיסיים של השפה כמו איך כותבים פקודה ומה התחביר הכללי, לכי לאתר הרשמי של PHP www.php.net ופשוט תתחילי לעבור על הפקודות אחת אחת ולראות מה השפה יודעת לעשות. זהו בגדול, ברגע שתתקלי בבעיה כל שהיא תני לנו סימן מישהו תמיד ישמח לעזור. הרבה בהצלחה שנאור.

למעלה