רוצה להתחיל, אבל......

עופר 123

New member
רוצה להתחיל, אבל......

בשיחה עם חברה ללימודים (שמתן/ם לב שאני יותר מדי באוניברסיטה?? אני צריך להפסיק עם הנוהג המגונה הזה...), היא סיפרה לי שעשרות פעמים בחייה היא ראתה מישהו שמצא חן בעיניה ורצתה לגשת אליו, אלא ש"חשבתי שאני שמנה ומי ירצה לצאת עם מישהי שמנה?". האם גם אתן חשבתן פעם את אותה מחשבה נוראה, שידחו אתכן בגלל המימדים? תוהה, סופ"ש נעים לכולנו,
עופר

zoei1

New member
זה קורה לי תמיד! וכמשתחילים איתי אנ

אני חושבת שמשהו לא בסדר איתם! אני ממש לא מבינה את זה אבל זו התחושה שלי ואני יודעת של עוד כמה ששוחחתי איתן בנושא.

צפרדעית

New member
גם לי...

רק שאצלי זה קצת יותר קיצוני אני לא מצליחה לקבל את העובדה שיש כאלה שנמשכים לנשים שמנות מבחינתי <עד כמה שזה ישמע עצוב> זאת ניראית סטיה. אבל מסתבר שאני בכל זאת טועה

עופר 123

New member
הההמממהה *כחכוח בגרון*

סתם שאלה - אני נראה בעינייך סוטה? אני יודע שפדופיליה היא סטייה, אונס הוא סטייה, נקרופיליה או "אהבת חיות" היא סטייה. האם אני עומד לצידם של בני סלע, מייקל ג´קסון (יש הטוענים...), איציק מרדכי ודומיו בגלל שאני אוהב בחורות שמנות? ולמה זה הופך את הנשים השמנות? האם הן מסיטות לסטייה? האם כל אחת ואחת משדלת לדבר סטייה? סתם תהיתי לעצמי.... עופר

גלית34

New member
פעם אחת?../images/Emo20.gif

המון פעמים. לאט לאט למדתי לקבל את עצמי ולדעת שיש בי הרבה ואני לא רק שמנה,אלא עוד הרבה דברים טובים חוץ מזה. היתה לי "הפתעה" שכזו עם בחור שבא עם איזו ידידה אלי הביתה,כשפתחתי להם את הדלת אמרתי לעצמי וואו איזה חתיך,ולא חשבתי בחיים שאני אהיה איתו בקשר.וממנו הבנתי שהוא לא רואה את המעטפת אלא את האדם עצמו. וכן אנחנו "בקשר" אני קוראת לו תחזוקה שוטפת

גלית34

New member
פעם אחת?../images/Emo20.gif

המון פעמים. לאט לאט למדתי לקבל את עצמי ולדעת שיש בי הרבה ואני לא רק שמנה,אלא עוד הרבה דברים טובים חוץ מזה. היתה לי "הפתעה" שכזו עם בחור שבא עם איזו ידידה אלי הביתה,כשפתחתי להם את הדלת אמרתי לעצמי וואו איזה חתיך,ולא חשבתי בחיים שאני אהיה איתו בקשר.וממנו הבנתי שהוא לא רואה את המעטפת אלא את האדם עצמו. וכן אנחנו "בקשר" אני קוראת לו תחזוקה שוטפת

gal33

New member
עופר?? הלו!!!! כאילו דה!!!

רק פעם אחת התחלתי עם מישהו וזה כשידעתי מראש שהוא מת להתחיל איתי אבל בטוח שאני אדחה אותו. כלומר, כשהיתה לי ערבות של 100% שאקבל תשובה חיובית. בכל יתר המקרים מעולם לא העזתי. נורא עוד יותר מעצם המחשבה שציינת, היה בעיני לחיות עם הדחיה עצמה על רקע המראה החיצוני. יש לי בטחון עצמי גבוה, אך לא הייתי מסוגלת לחשוף עצמי לפגיעה נוספת על רקע זה חוץ ממה שגם ככה כבר סבלתי. גל
שמחכה ל-
על הסוס הלבן. דיגי דאן דיגי דאן...

DREAM111

New member
עופר אהבתי את הפעם......

יותר מפעם הרבה יותר מפעם. בעצם אצלי אף פעם. אבל היום גם אלה שמתחילים איתי אני עושה את השיקול הנכון ולא נותנת לשום דבר לעצור או לקבל דברים כמו שהם בגלל שאני שמנה.

רוזאן

New member
גם בחורות רזות

לא מעיזות להתחיל עם בחורים בגלל החשש מדחיה כך שהבעיה לא רק של בחורות שמנות. באופן אישי גם אני לא אעיז אלא אם כן אני הולכת על בטוח.

קסם בת 36

New member
קלאסית בלחשוב בשביל אחרים

הגעתי למסקנה, שהמכשלה שלי יכולה להיות, הצורך הבלתי מרוסן או מוצדק לחשוב בשביל אחריםץ והגרוע לתת את גזר הדין במקום אחרים. בעוד שהם לא בהכרח חושבים כך. כי ידוע שלכל אדם יש חשיבה עצמאית. לפיכך, לימדתי את עצמי לומר מה אני חושבת. וקרה לי גם שאמרתי לבחור שהיה לי הרושם של פלירטוט איתי, שיש לו אור ירוק. ואם אני מבינה נכון אז הוא רשאי לקדם את חיזוריו. טרם טעיתי אבל, אני גם אומרת שאני מרגישה פילרטוט ואין מבחינתי מצב, אז אני אומרת שמאד מחמיא לי אבל, זה לא ילך. בדר"כ אני נתקלת בהכחשה, אבל בצורת ההכחשה אני יודעת אם הייתי או לא בכיוון. לא תמיד!!! אבל אני לא מנחשת את מחשבותיהם של אחרים. אז אני מסתובבת וחווזרת לחיים שלי, כי מימלא זה לא היה הולך. ידידותיי וידידי החשיבה העצמית של כל אדם בנפרד. מכתיבה את החוקים! ומה שהופך מבט לקשר, זו לא אחרת מאשר התעוזה. שבסופה יכולה לקחת אותך למפגש מסעיר עם האהבה. החיים הם דבר יקר וכדאי להעריך אותם ולא להכנע|מאוהבת| באהבה

לפעמים

לפעמים זה קורה שאני חושבת, למה הוא מתחיל איתי, או למה לי להתחיל איתו כי אני לא רזה. אבל זה קורה לפעמים, ברוב המקרים אני פשוט אומרת זאת אני וכך אני, ומראה חיצוני זה לא הכל, ועושה הכל בחיוך
אישה יפה.

פעם חשבתי כך

עד שבחור אחד אמר לי שדחיה מעולם לא הרגה אף אחד. מאז אם נראה לי אני יוזמת בלי בעיה ואם נדחתי אני מרגישה לא בנוח כמה דקות וזה עובר.

ב ר נ ד ה

New member
רוצה להתחיל, אבל.....

אני נשואה...
ברנדה (שלא יכלה להתאפק מלהוסיף הודעה לשרשור)

למעלה