רוצה להתוודא ...

רוצה להתוודא ...

זה כבר שנים שאינני נוהגת להצטרף לאיחולי יום הולדת ממש מרגישה חוסר, עניין לא זורם, אין חיבור היום ראיתי את השירשור יום הולדת של פיצי ומשום מה החלטתי לצאת מהרגלי ולצרף את איחוליי פתחתי הודעה שאף ציינתי שחורגת ממנהגי ואיחלתי לה וההודעה לא עברה, ניסיתי שוב ולא עברה, פעמיים ולא ממשתי את חריגתי
מוזר לא? א. מוזר גם לי החוסר הרצון לצרף איחולים מטבעי אני אדם מפרגן גם לאנשים עוברי אורח אך הבנתי (לאחר התבוננות
) שקשה לי להגיד או לעשות משהו שהוא לא אמיתי ושלם איתי נראה לי מן צביעות, או רקני לא ממש מהלב אם אכתוב וכנראה שאינני יכולה להתבטא במקום שלא מרגיש לי ב.אני באמת לא מכירה מקרוב ומספיק טוב גם את הוותיקים אף פעם לא עניין לי חדירה לפרטיות של איש ולא נהלתי שיחה בארבע עיניים עם חברים מעטים ובודדים אולי משם נובע האי צורך להוסיף הודעה ג. אולי מסתתר משהו שלא חשבתי עליו מה דעתכם? האם כולכם מצרפים ברכה לימי הולדת שמעלים כאן? בהזדמנות זאת רוצה להוסיף לכאן את הברכה שרציתי לאחל לפיצי ליום הולדתה
בתקוה שההודעה הזו תעבור
מזל טוב אישה מאחלת לך מכל הלב הרבה נחת ושמחה ושאהבה תעטוף אותך מחברייך ומבן זוג כלבבך שיעניק לך פינה חמה חיזקי ואימצי
אז הנה הבעתי את אשר על ליבי
אז מה ההודעה תעבור? 1 2 3 שלח

Kטלנית

New member
הגיגי לילה אילנה ../images/Emo4.gif

אני בניגוד גמור אליך רושמת
לכל מי שאני רואה בין אם אני מכירה ובן אם לא בכייף... למה לא
עולה לך כסף
לעניות דעתי זה כייף כבעל "השמחה" לקבל איחולים בלונים עוגות ואפילו שוקולדים גם אם הם וירטואלים מה שאני מאחלת אני מאחלת מכל ה
צביעות
סורי לא בבית סיפרי נשגב מיבנתי
כתבת שאת טיפוס מפרגן אם את פ'רגנית טיבעי בלי הרבה חשבנות נפש למינהם בחיית' לא הבנתי את העומק בכמה נקודות |וי|מה הקשר בין איחול מזל"ט לבין חדירה לפרטיות
זה שאת כותבת תגובות זה לא "חדירה"
|וי|ומה ההבדל בין ותיקים לחדשים
אם אני פה משלהי אוגוסט איפה אני ממוקמת בקטגוריה
ולסיכום... מאי יש לי יום הולדת הולכת להחליף קידומת אני אחכה בכליון עיניים לאיזה מזל"ט ממך רושמת
לילה/בוקר טוב לך מאמי

Rinattt

New member
מרבע לחמש והיא עוד לא כתבה...

כנראה לא מצאה את השוט
פעם הבאה תכתבי לה שוּט

d a n i e l s 5

New member
פשששששששש

אני עוד לא למדתי איך להביא קישור..... ואת למדת לנקד....סחטיקה . תודה שניקדת.... אולי עכשיו היא תבין למה התכוון המשורר.

Rinattt

New member
ראית מה זה? תימניה מתקדמת אני../images/Emo6.gif

אבל קישור... עוד לא למדתי... אולי, לכי תדעי, אקבל שיעור פרטי
אולי היא רצתה להתוודאות שהיא אוהבת את זה עם שוט? שנעשה לה סקה קהההההההההה? [נעזור לה בחימום]

Rinattt

New member
../images/Emo12.gif

ואני חשבתי שאתה בעיניין של לתת לי שיעור פרטי בקישורים
העיקר? שאילנה נהנית... מקל וגזר? סמאללהההההההההההההההה

אז אני אגיד לך מה בא לי.....

בא לי.....לנפוש החג הזה, בא לי ....לטייל, להיזרק, לנוח, להשתזף, להתמכר לשמש... בא לי להנות וממש, אבל ממש לא בא לי.... לאכול, לפנות, להדיח כלים, לאכול, לפנות, להדיח כלים, לאכול, לפנות, להדיח כלים. מה את אומרת? מארגנים אוהל, מנגל, שמשיה ועפים לכנרת??
(הכי קרוב לאוהל)
(הכי קרוב לשימשיה)

Rinattt

New member
אני רוצה שתדעי

זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא אחרייך אחצה את הים אלך אחרייך עד סוף העולם
בכוכבים אמרו לי שהפסח הזה יהיה שונה, במקום שונה! אז נשנה אותו, אני, את, והנסיכות שלי... יאללה... שנתכנן?

../images/Emo99.gif

וואלה...תחצי את הים? וואלה...תמריאי? תגידי....אלה שאמרו לך בכוכבים....אמרו משהו עליי
?? נתכנן.... מי ממנגלת? מי מותחת חבלים ויתדות? אנחנו אישות

Rinattt

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

מזל שלמדתי שחיית חזה אז לחצות את הג'קוזי אני מוכנה מזל שאני רזונת אז לעוף מכאן לכל הרוחות אני גם יכולה אנחנו אישות אבל אנחנו יכולות
[מה זה החוסר בטחון הזה? אה אה אה? נמצא שם גברברים שיעזרו
] בכוכבים אמרו שאני ואת... [שלחתי לך מסר]
אז להתחיל לארגן?

למעלה