אילנהחלפ1111
New member
רוצה להתוודא ...
זה כבר שנים שאינני נוהגת להצטרף לאיחולי יום הולדת ממש מרגישה חוסר, עניין לא זורם, אין חיבור היום ראיתי את השירשור יום הולדת של פיצי ומשום מה החלטתי לצאת מהרגלי ולצרף את איחוליי פתחתי הודעה שאף ציינתי שחורגת ממנהגי ואיחלתי לה וההודעה לא עברה, ניסיתי שוב ולא עברה, פעמיים ולא ממשתי את חריגתי
מוזר לא? א. מוזר גם לי החוסר הרצון לצרף איחולים מטבעי אני אדם מפרגן גם לאנשים עוברי אורח אך הבנתי (לאחר התבוננות
) שקשה לי להגיד או לעשות משהו שהוא לא אמיתי ושלם איתי נראה לי מן צביעות, או רקני לא ממש מהלב אם אכתוב וכנראה שאינני יכולה להתבטא במקום שלא מרגיש לי ב.אני באמת לא מכירה מקרוב ומספיק טוב גם את הוותיקים אף פעם לא עניין לי חדירה לפרטיות של איש ולא נהלתי שיחה בארבע עיניים עם חברים מעטים ובודדים אולי משם נובע האי צורך להוסיף הודעה ג. אולי מסתתר משהו שלא חשבתי עליו מה דעתכם? האם כולכם מצרפים ברכה לימי הולדת שמעלים כאן? בהזדמנות זאת רוצה להוסיף לכאן את הברכה שרציתי לאחל לפיצי ליום הולדתה
בתקוה שההודעה הזו תעבור
מזל טוב אישה מאחלת לך מכל הלב הרבה נחת ושמחה ושאהבה תעטוף אותך מחברייך ומבן זוג כלבבך שיעניק לך פינה חמה חיזקי ואימצי
אז הנה הבעתי את אשר על ליבי
אז מה ההודעה תעבור? 1 2 3 שלח
זה כבר שנים שאינני נוהגת להצטרף לאיחולי יום הולדת ממש מרגישה חוסר, עניין לא זורם, אין חיבור היום ראיתי את השירשור יום הולדת של פיצי ומשום מה החלטתי לצאת מהרגלי ולצרף את איחוליי פתחתי הודעה שאף ציינתי שחורגת ממנהגי ואיחלתי לה וההודעה לא עברה, ניסיתי שוב ולא עברה, פעמיים ולא ממשתי את חריגתי