רוצה להתגרש

שוהם 33

New member
רוצה להתגרש

אני רוצה להתגרש אבל תלויה כלכלית בבעלי.
זה חלק מהכח שלו עלי. לקחתי עורך דין מהסיוע ואני מאד מפחדת מה יהיה..
איך עושים את זה בלי אמצעים..?
אני בנתיים לא עובדת.. מחפשת עבודה ומטופלת בילדים קטנים.
אשמח לעצות..

דבר ראשון

לצאת לעבודה. כל עבודה. אני מתקשה להבין אדם מבוגר שאינו מכלכל את עצמו. כל זמן שאין לך הכנסה משלך לא תוכלי לשרוד, וברור שלא לגדל ילדים.

אפשר להתגרש בלי אמצעים. ואם יש לך עו"ד מהסיוע - זה טוב. אני רק מקווה שזה לא מ"העמותה לסיוע משפטי" ברמת גן, שזה בעצם מתווך שמרוויח עלייך יותר ואת גם לא מחליטה מי יהיה העו"ד.

והחששות והפחדים הם הגיוניים ונורמלים. את צריכה להיות שלמה עם עצמך ולהיות בטוחה שאת באמת רוצה להתגרש וזה לא משהו רגעי בגלל ריב כלשהו שניתן לגישור. אם את בטוחה שלא טוב לך - קדימה, לעשות מה שטוב לך ולשנות את המצב. אם את מרגישה שאת יכולה להמשיך לחיות איתו עוד - אולי כדאי ללכת לייעוץ זוגי קודם.

גם אם את מתגרשת וגם אם לא - לכי מצאי לעצמך מקור פרנסה משלך. היחידים שמותר להם לא לעבוד לפרנסתם הם ילדים צעירים מאוד או אנשים זקנים, או חולים. אם את לא אחד מאלה - קדימה לעבודה.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

מסכימה

קודם כל תמצאי עבודה, שלא תהיי לעולם תלויה באף אדם אחר.
אחכ תבדקי עם עצמך אם זה מה שאת באמת רוצה- להיפרד. ואם התשובה היא חד משמעית מצידך ואת חושבת שאין שום דרך לשפר את המצב בינכם- תתחיל לפעול.
תנסי לדבר איתו, אולי תצליחו להגיע להסכם בעזרת גישור בלבד (עדיף), אם לא- תנסי לשכור עו״ד משלך (לא בושה לבקש סיוע מהמשפחה בזמנים קשים, תוכלי להחזיר אחרי שתעמדי על רגלייך).
בכל מקרה, תמיד תזכרי שיש ילדים ברקע, והם זקוקים לשני הוריהם, גם אם הם כבר לא חיים ביחד.
בהצלחה בחיים.

היי שוהם

אתחיל בכך שאני מקווה שבסוף לא תתגרשו.. ותמשיכו לחיות ביחד... אבל בכייף. אם בכל זאת זה המצב ואין ברירה אני מציע שתשבו לדבר ולתכנן כמו אנשים גדולים (ואפילו כמו חברים) הליכה לעורכי דין והקשבה ליעוץ שלהם מובילה בדרך כלל לחיכוכים, ויכוחים ואפילו למלחמות ואז איכשהו נולד עוד עו"ד נוסף למערכה.
לעומת זאת ישנם מגשרים או עורכי דין העוסקים בגישור ופה זה מומלץ לאחר שאתם יושבים כמו חברים ומתכננים טיוטת הסכם. ואני אחזור שוב כשמתגרשים לא חייבים לריב ולהלחם. רבתם מספיק עד היום כנראה.
ואסיים באיחולי הצלחה לכאן או לכאן . אני מקווה שהכל יהיה בסדר
. (את יכולה להיות חברה שלנו בפורום גם אם תשארי נשואה

שוהם 33

New member
תודה לכם על התגובות.

אני שלמה אם החלטתי להתגרש וכרגע אנחנו פרודים
ניסיתי יעוץ פרטי וזוגי אבל בשנה האחרונה הוא לא הסכים להתייעץ אם אף אחד בעולם ולכן החלטתי להתגרש. עכשיו הוא נזכר שהוא רוצה ללכת לטיפול אבל מבחינתי זה כבר מאוחר מידי וגם אין לי אמון בו בכלל( נסיון מר..)
בקשר לעבודה אני ממש מוגבלת בשעות ואין לי עזרה מהמשפחה וגם כשהיינו ביחד אני ובעלי הוא התנער מכל אחריות ולא הסכים להשתתף בטיפול בילדים ובשמירה עליהם

עצתי לך

תקראי טוב מה שכותבת "פרח" .. אחרי שתצאי לעבודה פתאום תהיי בריאה יותר מבחינה נפשית וחרדות. פתאום את תהפכי לאשה עם בטחון.
בהקשר לתהליך הגרושין אני ממליץ לך לפעול ברוח הדברים כפי שכתבתי. מלחמות יובילו לפציעות.

בהצלחה

ויצו או נעמת - יש גני ילדים עד גיל 3

במחיר מזערי לאמהות יחידניות. צאי לעבוד.
מגיל 3 כבר דרך העיריה גני ילדים בחינם, כך שצריך רק צהרון.
לכל האמהות העובדות יש ילדים.
סתם לידיעה, אני גידלתי ארבעה ילדים ללא משפחה בכלל וללא עזרת בן הזוג בגידולם, (ובנוסף גם פירנסתי אותו, אבל זה בגלל שהייתי סתומה אז
) - כך שזה אפשרי. צריך רק להחליט.

מחשבה יוצרת מציאות. תחשבי שאת לא יכולה - לא תוכלי. תחשבי שאת יכולה - תוכלי לכבוש גם את האולימפוס אם תרצי.
קדימה לעבודה.

את במצב טוב יחסית...

עו"ד שלך אמור לדעת מה עושים במקרים כאלה ואיך בעלך
ישלם מעבר למזונות גם מזונות אישה בגלל שאת לא עובדת.
&nbsp
אבל תכלס, אם יש לך קצת מזומן כדי לקחת עו"ד בתשלום ולא מהסיוע זה עדיף.

ye44

New member
הפחדים

רק מתגברים מיום ליום אבל התקווה לחופש היא סוג של
ציפרלקס

&nbsp
תפני לויצ"ו או נעמ"ת

ye44

New member
דעתך לא חשובה

רובכן עושות במכנסיים כשמתחיל התהליך,ישנן כאלה
שקורסות, ישנן כאלה שהסתובב להן המוח וישנן כאלה
&nbsp
שממשיכות שחושבות שהן ממשיכות קדימה אבל לצערן
הן לא מרגישות שהן צועדות לאחור וזה נובע מהלה לה לנד
&nbsp
שהן חיות בו

האמת שגם דעתך לא חשובה

רובכם עושים במכנסיים שהתהליך מתחיל.
מכירה הרבה גברים שמתפרקים טוטאלית בגרושין, או לחילופין הופכים להיות אחד כמוך.
עד עכשיו אתה חי בללה לנד וכל הבחירות שלך מעידות על זה.
נשוי שממשיך לזיין בשכל בפורום גו"ג. חחחחחחחחח

ye44

New member
שאת כל כך לא

מקורית עם תסביך הנחיתות של ארצות החום תשני מנטרה

&nbsp
חחחחחחח

אין ברירה

חייבים לקום ועלשות מעשה.
קיבלת עצה נכונה לגבי גני התמ"ת אבל אלי ה וקוץ בה, בלי עבודה לא תתקבלי לגני תמ"ת, ובאמצע השנה לא תמצאי מקום
בגני תמ"ת, ובלי גנים (בני כמה הילדים והאם הם במסגרות היום?) לא תוכלי לצאת לעבודה וזה המעגל האכזרי שנשים כמוך נופלות אליו.
האם אין אפשרות לסיוע מהמשפחה בכלל? אפילו לא לתקופה של חצי שנה בערך? כל דבר כדי שתוכלי לבנותא תע צמך ולהתחיל מאיפה שהוא? איפה את גרה היום עם הילדים שאתם פרודים?

שוהם 33

New member
הילדים בגנים

מתחילת השנה אני מחפשת עבודה שתתאים לשעות שאני יכולה ועדיין לא מצאתי..
בנתיים אני גרה באותו דירה.
ועכשיו עדיין לא היה דיון בבית משפט ובעלי לא נותן לי כסף וגם לא עושה קניות..
אני בבעיה כלכלית קשה.

למעלה