רוצה להתגרש..

אמאלה ל1

New member
רוצה להתגרש..../images/Emo7.gif

אני חדשה כאן בפורום לצערי... אני מקווה שאוכל למצוא כאן מפלט וקצת תמיכה. אני בחורה בת 25 (בסך הכל) יש לי שני בנים קטנים מאוד. ולא,אני לא דתייה. אני נשואה שנתיים וקצת. הבחור שלו אני נשואה (מצחיק,אני כבר לא יכולה לקרוא לו בעלי...) ממרר לי את החיים. לא,הוא לא אלים או משהו אבל הוא מתעלל בי נפשית . אני לא רוצה לפרט כאן, לפחות לא כרגע. מספר פעמים העלינו את נושא הגירושים - רוב הפעמים בצורה נינוחה ושקטה מתוך שיחות שלאו דווקא היו קשורות לנושא וזה פתאום עלה, וחלק מהפעמים תוך כדי ויכוחים וריבים . אני יודעת וגם מרגישה שהוא אותי לא אוהב כבר, וגם אני לא אוהבת אותו , ומרבית הריבים שלנו קשורים לאמא שלו ,שאותה הוא מכניס לכל ריב לצערי,מנסה לגרום לזה להיות מכוער , עד שזה כבר עלה לי לראש. כואב לי על 2 הבנים שלנו אבל אני לא מוכנה להמשיך לחיות ככה. ממש לא. סבלתי שנתיים ועייפתי. אני מפחדת. אני בסך הכל בת 25. מה יהיה? מי יעזור לי? אפילו הרחיק אותי מכל החברות שלי וידידים כמובן שאין מה לדבר.?.. אין לי עם מי להתייעץ כלום. אני לא מפחדת לעשות את הצעד. אני יכולה ללכת לרבנות ולפתוח תיק ,אבל מה הלאה? מה עם הבית שלנו? איפה אני יחפש דירה עכשיו? איך אני יעביר את כל הדברים? איך אני יעשה את כל הסידורים?? אני רוצה כבר לצאת מהמערכת המקוללת הזאת ,אני רוצה בית בלי קללות ומריבות לבנים שלי ,אני רוצה שקט... אני רוצה לבד לבד לבד רק אני ושני היפים שלי. בבקשה, תעזרו לי אני כולי דומעת... אני יודעת שתרד לי אבן מהלב ברגע שאני יעשה את זה... אבל איך מתחילים??

Bubble Girl 27

New member
וואוו לאט לאט

קודם כל תקחי נשימה עמוקה. עכשיו... אני לא יודעת מה הסיטואציה המדוייקת שלכם ולכן קחי הכל בערבון מוגבל ותקחי מה שמתאים לך מתוך מה שאני כותבת. קודם כל האם ניסיתם ייעוץ זוגי? האם אתם בכלל רוצים או שסופי גירושים? ההורים שלך לידך? הם יכולים לעזור? אם כן הייתי פונה אליהם לעזרה אפילו מגורים זמניים עד שתראי מה את עושה. במצבים כאלו בדרך כלל חברים מתגייסים גם אם לא בדיוק היית איתם בקשר, נסי לפנות לחברה או ידיד קרוב למרות שאם הם בגילך רוב הסיכויים שלא ידעו איך להתמודד עם הנושא... לא שאני חס וחלילה מזלזלת אלא פשוט ככה נראה לי. לדעתי יהיה לך הכי טוב לגשת לעו"ד ולדעת מה הן הזכויות שלך ואיך להתחיל. משם הכל יתחיל צעד אחר צעד להתבהר. את הרכוש מחלקים בהתאם לחוזה ומה שמתאים לכם, קשה להגיד לך מה יהיה מבלי להכיר את כל הפרטים. מאחלת לך הצלחה!

אמאלה ל1

New member
היי לך ותודה על התגובה המהירה..

אז תראי.. האמת, שנשימה עמוקה מזמן כבר לקחתי... ייעוץ לא בא בחשבון אני גם לא רוצה כי חבל על הזמן של שנינו. אם זוג מדבר ואומר אחד לשני שהוא לא אוהב אז מה יעזור ייעוץ? מסכימה איתי? שנית, אמא שלי לא קרובה אליי הוא גם הרחיק אותי ממנה, רבע לי עובדה שנקנה בית ליד אמא שלו ולכן אני נותרתי לבדי והוא פה עם המשפחה המורחבת שלו.. אמא שלי כמובן שתעזור לי אם תדע על המצב ותתמוך בי אני לא אמרתי לה דבר בינתיים לא רציתי להדאיג אותה היא לא יודעת דבר וחצי דבר ממה שהולך אצלנו בבית. החברה היחידה שהייתה לי לא יכולה להיות לצידי כי היא פשוט לא בארץ לצערי. יש לי ידיד אחד טוב מהעבודה שאני סומכת עליו ושקלתי לשוחח איתו. הוא לא נשוי אומנם אבל בחור עם ראש על הכתפיים וכן הייתי רוצה גבר שיהיה לצידי בתקופה זו. למרות שאין לו מושג גם על מה שקורה ואני לא בטוחה גם שרוצה להכניס אותו לזה. לגבי הבית שלנו הוא מבקש להישאר בבית שלנו, לי לא איכפת כי אני ממש לא ארצה להשאר כאן ,רחוקה מאמא שלי ובטח לא בדירה הזו... לא נראה לי שתהיה בעיה עם חלוקה של הדברים , את הרוב אני אקח בכל זאת הילדים איתי ... אמרתי קודם שאני לא פוחדת לעשות את הצעד. אבל אני מאוד פוחדת.. כשמתחתנים זה ביחד. כהדרך נפרדת זה כל אחד לחוד. וזה מה שמפחיד. למרות שאני רוצה לבד. וכבר מרגישה לבד. אז מה זה בעצם ישנה? גם ככה עשיתי הכל לבד עד עכשיו. הוא בכלל לא חלק מהמערכת. אף פעם לא היה. וכנראה שלעולם גם לא יהיה..

Bubble Girl 27

New member
אז אני לא חושבת שיש הרבה ברירות

את החלטת אז הגיע הזמן לפנות לאימא שלך ולספר לה הכל... את חייבת עכשיו מקום מוגן עם אנשים שיכולים לתמוך בך לא רק נפשית אלא גם כלכלית כי את עם שני ילדים ולבד. תפני לידיד צלצלי לחברה אבל הכי נכון לדבר עם אימא שלך. אני יודעת שזה מפחיד, כולנו פה היינו בסרט הזה.. אחרי הצעד הראשון הצעדים הבאים מגיעים יותר בקלות ומרגישים קצת יותר בטוח לדרוך שוב. בהצלחה

א פרסקי

New member
../images/Emo45.gif כתבת יפה

להקיף את עצמך באנשים שטוב וכייף להיות איתם וגם להורים חשוב לספר כי הרי אני בטוח שהם יעזרו ויתמכו

ש ו פ י ת

New member
ראשית ...

דבר ראשון קחי עו"ד או פרטי או בלשכה לסיוע משפטי דבר שני ...רוצי לפתוח תיק בבית משפט לענייני משפחה עם בית הדין הרבני לא תגיעי רחוק והוא במרבית המקרים יההי לטובת הבעל האמיני לי - זה הדבר האחרון שאת צריכה על הראש ולא אין לי מאום על הרבנות - אותי הם הצילו ועל כך מגיעות להם כל הברכות ... דבר שלישי אינך יכולה לפעול לבד אמך חייבת לדעת ולהיות שם בשבילך עדיף גם חברת אמת שתשמע אותך בקשייך אם אין לך כתבי אלי אנסה לשדך אותך לארגון שיעזור וישמש אוזן קשבת והרבה בהצלחה את יוצאת לדרך חדשה היא מאוד קשה אבל הרבה יותר קשה להשאר אני לא שואלת ברור לי שעשית את ההחלטה בעיני ברור שאם יש סיכוי אחד למיליון שאולי יום אחד יהיה טוב ביניכם כדאי להתייעץ גם אם זו רק את לפעמים הרבה יותר קל לתקן מאשר להתחיל הכל מחדש ואהבה לפעמים איננה כשלא יודעים לתחזק אותה והיא גם יכולה לחזור בהצלחה שופית

פ ו ז מ ק

New member
ובכל זאת, אני מרגיש צורך להעלות נקודה מסויימת

כתבת ש "אין טעם לפנות לייעוץ", כי "את לא רוצה", כי "חבל על הזמן" וכי "אתם מדברים ואומרים אחד לשנייה שאתם לא אוהבים".. אני לא מומחה בייעוצים - וגם לא מומחה גדול ביחסים. אני קורא את מה שכתבת, וחוכך בדעתי, האם באמת יש מקום לנסות, אולי בכל זאת, ייעוץ בפורמט כזה או אחר. זו כמובן שאלה שאת צריכה לשאול את עצמך, ולא שאלה שמישהו מחברי הפורום יוכל אי פעם לענות עליה, לדעתי. אבל האם יש משהו, או כמה משהואים כאלה, שאם המצב היה משתנה בהם, ולא במעט, אהבתך אליו היתה גוברת מעט ? הרי וודאי כשהתחתנתם היתה שם אהבה. משהו גרם לה להתנדף - השאלה היא האם יש שינוי כלשהו שהוא / אתם יכולים לעבור ע"מ להחזיר אותה. זה אולי יכול להיות דרך תהליך של ייעוץ, ואולי דרך שיחות שלכם. אבל אני רק אסיים במשהו אחד קטן וחשוב. להגיד "די נמאס לי, לא רוצה יותר, שוברים את הכלים ולא משחקים" זה משהו שאולי קל לעשות. אבל לבנות גשרים מחדש, במידה ומעוניינים בכך - קשה הרבה הרבה יותר. בעיקר כשמדובר בילדים משותפים, אתם צריכים, גם אם לסיים את זה, אז לסיים את זה יפה. וזה גם אומר, לדעתי, לבחון לפחות את האפשרות לתיקון הטעון תיקון, ע"מ לאפשר אולי בכל זאת חיי משפחה משותפים. בהצלחה בכל אשר תבחרי ..

את לא מבזבזת זמן

שנתיים נשואה 2 ילדים החלטה להתגרש לדעתי את כל מה שהספקת בשנתיים עשית בלי לחשוב יותר מידי, כי בסה"כ אלו דברים שאמורים להתפרש על קצת יותר זמן לפחות מעכשיו תנהגי בצורה קצת יותר שקולה - תתייעצי עם אמא שלך ותפני לעו"ד

גילת336

New member
היי יקרה........

זה לא קל- תיארת מצב לא פשוט תעצרי תחשבי טוב.... את צעירה עם שני תינוקות - לא קל לך ולא קל לזוגיות. תבחני את המצב, אני חושבת שתמיד טוב שההורים ידעו משתי סיבות:1. שלא תיהיה הפתעה 2. שיהיה לך "גב" תמיכה זה דבר חשוב. תדאגי שכל מי שאת אוהב יעמוד לצידך ויקיף אותך- זה עזור...

למעלה