רוצה להרפות

odi11

New member
רוצה להרפות

טוב אז כאן זה נראה לי המקום לבוא ולבקש את עצתכם אני בן22 ולפני יותר משנה נפרדתי מבחורה שהיתה איתי 4 שנים ולמרות שבסוף אני עשיתי לזה סוף והבנתי שהיא לא בישבילי אני לא מפסיק לחשוב עליה וכשאני רואה אותה נצבט לי הלב האמת שניסיתי הכל כדי לשכוח וכל פעם מחדש זה מכה בי אם יש לכם עצה טובה אני מאוד רוצה לשמוע אותה

GALI02

New member
העיצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך

היא לצאת והרבה, להכיר אנשים חדשים או להדק קשרים עם וותיקים. וגם לנסות להכיר מישהי חדשה- זו התרופה הכי טובה (וזה קשה לפתוח את הלב לאדם חדש אבל זו באמת התרופה היחידה) בכל מקרה- לא להיות הרבה זמן לבד- זו קרקע מצויינת למחשבות לא טובות. אחותי למשל יצאה עם מישהו 6 שנים, עמדו להתחתן ונפרדו. חודשיים היא ישבה בבית בדיכאון ואז חברות הכירו לה את בעלה הנוכחי ורק אז היא יצאה מזה.

miko the king

New member
אההממ. .

גם לי היתה חברת ילדות 5 שנים. ניפרדנו לפני כשנה. גם היה קשה וזיגזגנו פה ושם פגישות. אבל יצאתי מזה והכרתי בחורות חדשות. ת`אמת שאני עדיין לא מסוגל לפתח קשר חברות. יהיה קשה לי מאוד לומר לבחורה אחרת. "אני אוהב אותך" אבל הזמן עושה ויעשה את שלו.. בקיצור- צא תכיר בחורה אחרת ועם הזמן ההיא תשכח. בהצלחה איש.

ניקולי

New member
אולי כדי מאוד

לחשוב ולהבין מדוע עזבת אותה מלכתחילה שב עם עצמך וחשוב, חשוב למה ומדוע עזבת אותה.. הרי שבסופו של דבר אני מניחה את הדעת שאינך עזבת סתם כך לא כן?? לאחר שתשב עם עצמך ותברר איתך מדוע ולמה תבין בעצם שכל הסיבות שבעולם הם לא להיות איתה ובכלל לא לחשוב עליה בכלל.. או שלא!!

למעלה