רוצה להרגיש טוב....

ben200

New member
רוצה להרגיש טוב....

יש לי ימים שאני מאוד מאוד סגור ומסתגר עם עצמי.. מרגיש המון פחדים וזה מקשה עליי להפגש עם אנשים ולדבר איתם, וזה מכניס אותי אח"כ לדיכאון וכאלו.. יש איזה כדור או תרופה שאתם יכולים להמליץ לי עליה להורדת לחצים ופחדים מהסוג הזה? את כל הכדורים הטבעיים לקחתי... לא עזר כל כך, רגיעון וכאלו.. יש משהו יותר רציני מיזה שלא מחייב מרשם מרופא מומחה? תודה

rubber duck

New member
אם אתה רוצה תרופות שיציאו אותך

מדיכאון הרי שעליך ללכת לפסיכולוג ויכול להיות שזה בהחלט יעזור ( אישית לא ניסיתי אבל אני מכיר אנשים שזה מאד עוזר להם ) אל תנסה שום תרופה לאל מרשם , מאחר ותרופות הן דבר מסוכן שלא לדבר על סמים שהם פשוט לא הדרך לפתרון בעיות אלא להחמרתן מעבר לכך כשאתה עצוב נסה לנתח מדוע , מה עושה אותך עצוב יכול להיות שעל ידי הבנת הביות תוכל לפותרן הרבה יותר טוב שרון

ben200

New member
הכלתי בעבר....

בעבר הלכתי .... קצת עזר, אבל המצב כרגע הוא שאין לי אפשרות תקציבית להרשות לעצמי. בכל אופן תודה על העזרה ובכל מקרה אשמח לקבל איזה שם של כדור שיכול להועיל. תודה

rubber duck

New member
לבן ובעצם לכולם

אני לא מעז לקחת תרופה למעט כאלו שנרשמו על ידי רופא וגם אז אני בודק 800 פעם האם אני באמת צריך , מה גם שתרופות הנרשמות על ידי פסיכולוגים / פסיכאטרים הינן בלושן המעט נרקוטיקה כבדה !!! מה שכן נסה לקבל הפניה לטיפול דברך קופת החולים שרון

שם ים

New member
אז אפשר גם בחינם!

דרך קופ"ח. סעיף בראות הנפש, ואם אתה בכללית זה בחינם. ואם אתה בקופ"ח אחרת, זה מסובסד. שופ כדור לא טוב ללא מרשם. ודיכאון זה משו פתיר. לי יש הפרעת דיכאון, וטיפול עשה פלאות אצלי. פשוט פלאות. כי העצב נובע מהבפנים. ורק כניסה לתוך הבפנים תחולל שינוי שם. באהבה, שם ים.

deep ocean

New member
אין לי נסיון בתרופות

אני גם לא בעד תרופות תרופות מטפלות בסימפטום ולא בבעיה עצמה למה אתה רוצה תרופות? אתה לא חייב ללכת לפסיכולוג/ית בשביל לפתור את הבעיות אתה יכול לעשות דברים שלא עולים כסף אתה יכול ללכת לויפאסאנה למשל (שמעת על זה?) אתה יכול להחליט לעשות שינוי בחיים אתה יכול להחליט להירשם לאיזה קורס מעניין וכך להכיר אנשים אני לא יודעת את חומרת הבעיה שלך (ומהי הבעיה) אבל כל עוד אתה מבחין בין מציאות לדמיון אין לך הזיות והתקפים פסיכוטיים ומה שיש לך אלו פחדים אתה לא חייב ללכת לפסיכולוג אתה יכול לטפל בהם. לא? אילו פחדים יש לך? אולי תפרט קצת ונוכל לעזור.

soulbird

New member
deep Ocean נשמה

אממ אני חושבת צריך מאוד להיזהר בסדנאות האלה כי הרבה מהם נעשים ע´י שרלטנים שמפתיחים הרים וגבהות ובתכלס אין כלום. ואם לא זהירים הם יכולים להשפיע לרעה אל האדם. אני אישית חושבת שאם אדם מרגיש תקוע בחיים אין כל רע ואין ממה להיתבייש ממללכת לטיפול שיחתי אצל פסיכולוג . ישנם גם סדנאות שמונחים על ידי אנשי מיקצוע (פסיכולוגים ו עובדים סוציאלים). יש הרבה סטיגמות מפסיכולוגים אני יודעת . שלכם ציפור

deep ocean

New member
לא לא לא

א. אין לי בעיה עם פסיכולוגים. אני הלכתי במשך חצי שנה לפסיכולוגית, כאשר התחלתי ללכת להילר שלי ראיתי שהוא יותר עוזר לי ממנה, ואני לא צריכה אותה, הפסקתי ללכת אליה. אבל אין ספק שהיא עזרה לי לפרוק הרבה כאב!!!! היה לי המון כאב שלא פרקתי והכל נפרק אצלה! אין לי שום בעיה עם פסיכולוגים רק לבן אדם אין כסף לזה! לפי מה שהוא אומר. ב. ויפאסאנה זה דבר ללא תשלום אין שם שרלטנים לא הצעתי לו משהו שאני לא יודעת עליו. ויפאסאנה זה בחינם!

היי בן

התרופה הפנימית נמצאת רק בתוך עצמך ובתוך התקווה אף כימיכל מסוים לא איתן לך אושר לגבי סגירות אפשר לצאת מזה פשוט תדבר עם הרגשות שלך עם תרצה אתה מוזמן לשלוח לי אימיל ואני ילמד אותך לעשות מדיטאציה אינדיאינית שאני מאמין שבאמת תעזור לך ופחד שווה לך לקרוא מה רשום על פחד באתר שלי ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש וזכור שהכלי הריפוי היחידי הינו האהבה שלך עדי קצמן

למעלה