רוצה להרגיש טוב ...

אוסי

New member
רוצה להרגיש טוב ...

רוצה לאהוב מבלי להתבייש לתת מעצמי... רוצה לתת לך ולא בגללך אלא בגללי.. חייבת להוציא את כל מה שיש לי בפנים... חייבת לעשות קצת סדר בחיים... בא לי לצעוקקקקקקקקקקק אין לי שקט נפשי... בבקשה בורא עולם ,עשה טוב על ליבי.... לא רוצה להרגיש ככה...זאת לא אשמתי... יש בי מועקה שרוצה לצאת החוצה.... אני מתחננת על נפשי ...תן לה לצאת לחופשי... אני עצורה, עצובה, המומה, כואבת בתוכי... רוצה למצוא את האושר האינסופי... איפה הוא ??? למה הוא לא מתגלה אלי?? למה הוא לא מאיר את פני??? רוצה שההרגשה תעלם ... רוצה שהוא על זה ישלם... או לפחות יתנצל.... בבקשה ...שיהיה לכולנו ...שבוע טוב . אוסי.

PoshKale

New member
אוס

האושר נמצא מול העיניים שלך...רק תסתכלי יותר טוב. תמיד שואלים איפה, ולמה זה לא מגיע. אבל זה שם...מחכה לך. אז תהיי אופטימית...ותהני מכל רגע בחיים, וזה יתגלה כשלא תצפי.

אוסי

New member
פוששששששששש ;-)

תודה ...יודעת...ומחכה אבל למה היא לא מגיעה ??? שמחה שלך היא הגיע ...באמת !!! שבוע טוב ... מאושרת איתך ..אוסי.

tairon

New member
יכול לומר לך..

שלכולנו ישנם תקופות שבהן אנחנו לא מרגישים טוב החוכמה הגדולה להצמד לאותם דברים שכן גורמים לנו אושר קטנים ככל שיהיו שם זה מתחיל לאט לאט בקטן ואז גם יגיע הגדול והשקט והכל יבוא יחד והמועקה תשתחרר מאחל לך רק טוב מכל הלב

אוסי

New member
תודה ..טאי..

ניסיתי להתקרב לדבר שחשבתי שיגרום לי אושר... אך נוכחתי לגלות שזה לא ממש טוב בשבילי....לצערי. בגלל זה התיסכול ... רוצה וידוי... מישהו שחיזר אחרי כמעט חודשיים.. סירבתי וסירבתי כי הייתי מבולבלת ... כי לא רציתי לפגוע בו ... כי חשבתי שאני לא מוכנה ... לאחר מחשבות ...ללא היסוסים ..הסכמתי לתת לו את הטלפון שלי .. תבין שבערך כל כמה ימים הוא היה מגיע אלי לעבודה...משגע אותי.. הוא דווקא מצא חן בעיניי....חתיך ...בריא ...גברי ועדין ... בקיצור כמו שאני אוהבת ...אז הלכתי על זה ... נפגשנו כמה פעמים ...ולפני כמה ימים גיליתי שיש הרבה דברים שאני לא יודעת עליו...הוא גילה לי שהוא גרוש ...ואני ... ילדה טובה של אמא לא מתעסקת עם גרושים , אלמנים, שלא נדבר על נשואים.... אז נכנסתי לפלונטרים ...חבל על הזמן ... יומים לא דיברנו ...ואני התקשרתי ... הוא הבין אותי לא נכון ואני קצת התעצבנתי ... הוא נשאר באדישות (בלית ברירה) ואני הלכתי ... אני מצטערת שלא דיברתי ...שלא סיפרתי ..שלא שיתפתי.. ועכשיו אין לי אומץ להתקשר שוב ...האגו ...מכיר אותו, הוא לא נותן לי ... אני רוצה שהוא יתקשר... האמת אני כבר לא רוצה כלום ...רק שקט מצפוני...

tairon

New member
אגו זה לא משהו..

שאנחנו שולטים עליו?? אם יש בך הצער אני מציע תניחי לאגו בצד תפסי יוזמה והרימי טלפון ותגששי מה יש לך להפסיד? בכל מצב כך או כך כיום אתם לא בקשר אז תשמעי סירוב לא מתים מזה

למעלה