רוצה להרגיש טוב

רוצה להרגיש טוב

רוצה ורציתי ואולי כבר לא אולי זה לא מה שאמור להיות לא לי לפחות כי אם כל מה שאני עושה לא ממש עובד ואני לא מרגישה טוב לא משנה מה אני עושה וןכמה אני מנסה אז אולי זה לא אמור להיות ככה? אתם יודעים אני אוהבת(או יותר נכון אהבתי) לשמוח אבל אני כבר לא מחפשת את זה בשביל מה? סתם בזבוז שיהיה את זה למישהו אחר...

E l i a n

New member
ל(לא) חשובה! ../images/Emo20.gif

אני כמעט בטוחה שיש משהו בחייך שגורם לך אושר. אם זה מוסיקה,חיות,פרחים,אנשים.. משהו בטוח גורם לך שמחה. החיפוש אחר האושר התחיל כבר במאה ה-15 בערך..ועד היום הוא לא נגמר.. אז דברים קטנים גורמים שמחה,ועוד דבר קטן ועוד דבר קטן.. וזה מגיע כמעט עד קצות האושר. אם תרגישי שכל מה שאת עושה לא גורם לך לשמוח,בוודאי שלא תשמחי. תנסי לחייך,להכיר דברים חדשים.. בהצלחה!!!
אליאן דבש

אננדה

New member
יקירתי החשובה מכל !!!

אולי צריך לנסות משהו אחר - לכיוון אחר? רק את יכולה לדעת את התשובה- את מרגישה שכל מה שעשית וכל מה שכיוונת לא גרם לך שמחה, לא תרם, לא עזר? אז אולי ה´דרך´ שעשית, הכיוון שבחרת - לא היה למקום הנכון. שוב, רק לך יש את התשובה. אך אין זה אומר שעליך לוותר!!!!!!! תינוק שמנסה ללכת - מה הדבר הראשון שקורה לו? הוא נופל... ומה התגובה המיידית לנפילה??? הוא מיד מתרומם חזרה!!! זהו טבע האדם, זהו האינסטינקט הטבעי שלנו - אנו מועדים מדיי פעם אך קמים מיד. כמו שתינוק מוצא את כוחו מתוך עצמו - כך מצאי את כוחך בתוך עצמך (ואני יודעת שיש לך את הכח הזה.... לא תשכנעי אותי אחרת
)
עד ה-
וחזרה ......

תודה

תודה על מה שכתבת עשה לי קצת טוב ואפילו ,אפילו העלה חיוך
בכל אופן כלכך רע לי ואני כלכך לבד עכשיו אני מסתובבת בבית הריק במעגלים מסתובבת ומסתובבת וכלכך מפחדת וכלכך לא יודעת מה לעשות ואיך להעלים את ההרגשה הזאת שכלכך כואבת וכלכך צורבת מבפנים איך? אני לא מצליחה ואני כלכך מפחדת ולא יודעת מה לעשות אני מפחדת ש... ואני עייפה כלכך עייפה ניסיתי לפני כמה שעות לישון קצצת ולנוח אבל זה לא כלכך עבד נרדמתי קצת לכמה שעות אבל זאת היתה שינה רעה מלאה בחלומות סיוטים וכשקמתי הרגשתי יותר מתה ויותר ריקה

E l i a n

New member
לך...

אם את עדיין קוראת את זה..אני מזמינה אותך לענות לי כאן אם את מעוניינת שנדבר בצ´אט.את תדברי ואני אקשיב לך. אני לא רוצה שתחשבי שאת לבד. אני פה (גם) בשבילך. האם אין מוסיקה אהובה עלייך שיכולה לעודד אותך? אני,כשאני בדיכאון,למשל,אני שומעת את נימרוד לב,הזמר האהוב והמועדף עליי. מקווה שאוכל לעזור לך..
אליאן דבש.

תודה

אבל אני לא ממש יודעת מה להגיד ואיך להגיד כרגע אני רק סובלת מכאבים פיזיים ונפשיים אבל לא נורא יעבור נכון?

אהה וגם...

אני שומעת מוזיקה מהרגע שקמתי (ממש מזמן) כל מיני סוגים לפעמים זה גורם לי לשיר בקולי קולות (לא ממש מחזה יפה) ולפעמים זה גורם לי לבכות בחוסר שליטה (גם לא ממש מחזה יפה)

אהה וגם...

אני שומעת מוזיקה מהרגע שקמתי (ממש מזמן) כל מיני סוגים לפעמים זה גורם לי לשיר בקולי קולות (לא ממש מחזה יפה) ולפעמים זה גורם לי לבכות בחוסר שליטה (גם לא ממש מחזה יפה)

עד קצה העולם אני צריך לרדוף אחרייך?

אני אמנם חדש בפורום המקסים הזה אבל נדמה לי שיצא לי כבר להגיב להודעות שלך בפורומים אחרים, לא ?
שמעתי נכון ? את אמרת בזבוז על אוכל ? מה זה צריך להיות ??? מה יותר חשוב מזה שתהיי שמחה ? על איזה בזבוז את מדברת ? כולנו עוברים תקופות קשות, חלק מהיופי בחיים הוא לדעת להתמודד איתם ולהנות למרות הכל. אז נכון שלפעמים אנחנו כל כך בדכאון שזה לא אפשרי אבל ככה לוותר ??? נראה לי שיש לנו כאן מקרה קשה של תסמונת "לה בפימז" (לא הייתה בלונה פארק יותר מדי זמן) אז הכרטיס עליי בסדר ? תתעודדי, תני לעצמך להנות, זה באמת לא כזה קשה, לא באמת.

רוצה לונה פארק ../images/Emo3.gif

אני רוצה לונה פארק איךידעת? באמת מזמן לא הייתי פעם אחרונה שהייתי היה בסופרלנד ועליתי על רכבת ההרים שעושה סיבובים וגם על המתקן הזה שנופלים לא זוכרת איך קוראים לו
אני רוצה להנות ולעשות כיף אבל לבד? ואין לי אם מי ואולי אני כבר לא בטוחה אם אני רוצה בכלל
ומה קשור אוכל? ואל תזכיר אוכל עכשיו אני רעבה! ואין משהו שאני אוהבת בבית

אננדה

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

שנים!!!! שנים שלא הייתי בלונה פארק!!! וואו.... הזכרתם לי נשכחות שניכם
צריך לקבוע פעם.. נחכה שהקיץ יתחיל ונלך כולם. מישהו המשיל פעם את החיים כלונה פארק אחד גדול... נראה לי קצת נכון.. יכש מתקנים רגועים יותר (אלה עם הפילפילונים..) יש מתקנים מפחידים יותר.. כל הקרוסלות למיניהם.. יש את סירת הפיראטים הענקית שעושה גם סיבוב 360 מעלות (בת"א אני חושבת..) תמיד תמיד אהבתי את המנהרת עם היצורים המפחידים שקופצים מכל מקום... הייתי הולכת עם אחי ותמיד שמחתי שהוא היה נבהל יותר ממני (כיאה לאח גדול הוא תמיד דאג להציק לי כשהיינו קטנים....) אני חושבת שלונה פארק מסמל דווקא איזשהו צורך בריגושים קיצוניים בחיים (כאילו שלא מספיק לנו...) בדיוק כמו סרטים, לא?
דרך אגב...
- ברוך הבא

GALI02

New member
כל כך מזדהה איתך

את יודעת אתמול חשבתי לעצמי בדיוק את אותן מחשבות. אבל ההבדל הוא שהחלטתי למרות הדיכאון לצאת מהבית(למרות שממש היה לי קל להיכנס לזה עד הסוף ולשקוע בזה) אבל הכרחתי את עצמי להתלבש יפה ולצאת. וגם אני די לבד יש לי חברה טובה שלפעמים נדמה לי שאפילו היא לא מבינה אותי. אבל אתמול פשוט שמחתי שיצאתי.והרגשתי הרבה יותר טוב היום בבוקר מה שאני מנסה להגיד זה שלפעמים האושר בא ממקום לא צפוי. אבל חייבים לתת לו צ´אנס להגיע. והוא יגיע... הינה שיר שכתבתי ברגע של חולשה שאני מקווה שלא יחזור... עוטפת חונקת חובקת שורפת זורמת מחלחלת ולאט משתלטת ברגע נעלמת וברגע חוזרת יציבה ומעורערת חזקה ורועדת מחכה ואורבת בונה והורסת / / / ב ד י ד ו ת

רומריו11

New member
כואב לי עליך

כי כואב לי גם עלי אני מבין אותך אך את עושה את הכי לא טוב לך כרגע את חושבת. אחד הסודות של החיים זה לדעת לשחרר להיות משוחרר מכבלים מקשרים מאבא מאמא מחבר חברה לשחרר אין המשמעות לא לאהוב אלא להפך לאהוב כמה שיותר ואם זאת לדעת לא לקשור מישהו או משהו אליך לדעת לשחרר להסתפק בזה שאת יודעת שטוב קיים ונמצא אפילו אם הוא לא לידך עצם זה שטוב קיים עושה טוב על הלב לדעת לשחרר זה לתת לבן אדם אחר לחיות את חייו שלו מבלי להטיף לו מוסר לדעת לשחרר זה לתת לאנשים אחרים לחשוב את מחשבותהם ולא לתת להם לקבוע את מחשבותך לדעת לשחרר זה לדעת להיות לבד ועם זאת לדעת לחיות עם כולם לדעת לשחרר זה לגדל ילד מבלי לאסור אליו לעשות דברים מבלי לומר לא נכון או לא נכון לדעת לשחרר זה לאבד מבלי לבכות לדעת לשחרר זה לדעת להגיע לשלווה עיצה לי עליך לכי לים ללא מחשבה ללא לחץ ללא חזיה אפילו ותראי את האור על תחשבי עליו רק תקבלי אותו ולזכור ללא צפיות ללא פרצוף חמוץ רק אם מוטיבציה נחישות והתמדה בהצלחה

ג´ואי הפילון..... ../images/Emo9.gif

ג´ואי הפילון היה פילון קטן שנולד בקרקס מהיום שנולד קשרו אותו בעלי הקרקס לעמוד כדי שלא יברח, עד שיגדל ויוכל להפוך לפיל קרקס אמיתי. בעלי הקרקס סיפקו לו את צרכי מחייתו אך לא שחררו אותו מהחבל שקשר אותו לעמוד. ג´ואי ניסה פעמים רבות להינתק מן החבל, אך לשווא, הוא היה פילון קטן ולא חזק מספיק כשי לקרוע את החבל. עד שבסוף התייאש ולא ניסה עוד להיתנתק. ברבות הימים גדל ג´ואי והיה לפיל גדול. יום אחד פרצה שרפה בקרקס, וג´ואי שהיה קשור לעמוד לא ידע מה לעשות, אז הוא פשוט נשכב על הריצפה והתחיל לבכות. לא עלה בדעתו שהוא כעת פיל גדול וחזק ויכול לקרוע את החבל בקלות, ג´ואי למד כבר מילדותו שאת החבל הקושר אותו לעמוד אי אפשר לקרוע... מוקדש באהבה לכל אלו הרוצים לקרוע את החבל הקושר אותפ לאותו עמוד, אך חושבים שאינם חזקים מספיק..... אוהבת איב

תודה

לך ולכולם הלכתי לים מחשבות טובות לא ממש עלו וגם שינה לא ממש היתה באותו הלילה אבל לא נורא יעבור? לא? חייב לעבור מתישהו נכון?

למעלה