רוצה להקדיש לכם..

תאנה

New member
רוצה להקדיש לכם..

כן כן כן כן לעולם בעקבות השמש, לעולם בעקבות האור.... השמש את יומי עוטפת וליבי ציפור....... שיהיה לכם אחלה יום..ותרקדו המון גם בעבודה..... תאנה

תאנה

New member
יאללה תתעוררוווו

(סתם תרוץ כדי להקפיץ את ההודעה שלי למעלה - מי שרוצה לישון שישן) ;-)

תאנה

New member
אחלה

קצת צינית אמנם - אבל זה בסדר אני אתמודד - תמשיכי להתייחס

GUGI**גוגי

New member
אהלן..

בוקר טוב נשים!! מה נישמע תאנונת? מיכי תסכימי..לדבר איתי גם...? גוגי(שמציץ לתוך השכונה)

מיכי

New member
רק אם

תרגיע את שבור... ומהר! מה שלומך? איך היה היום הקפה? והסיגריה? הכל הולך טוב? ת`שמע קטע. הבת שלי הלכה היום למכולת, אני אמא מכשפה אמיתית שמעבידה את בנותיה בפרך, וחזרה עם עודף... אממה היא הביאה המקום 10 אג` רגילות 10 אג` ישנות, כאלה עם דקל... בהתחלה התעצבנתי על החנווני אבל אח``כ הייתי מבסוטה, היה כיף לפגוש מכר ותיק שבעזרתו רכשנו בזוקה שלמה או לחילופין קיבלנו מחנווני נצלן במיוחד בזוקה במקום מטבע ``שלאמא לא יפריע הכסף הקטן...`` בקיצור אז היום אני מסתובבת עם 10 אג` ישנות בכיס. לחיי הנוסטלגיה שבדרך... ותאנה חביבתי, אני???? צינית??? ליכלכת, כבר הגענו למסקנה שאני בסה``כ בחורה טובה, פולניה רצח, אבל בחורה טובה

GUGI**גוגי

New member
אהלן מיכי...

שבור בסדר! הוא סובל מאלרגיה קלה ביותר..שתחלוף בעזרת גלולות נגד הריון שרשמתי לו אתמול!! תגידי...מיכי את באמת פולניה?? גוגי..(ששואל ברצינות...)

מיכי

New member
אין לך אפילו מושג עד כמה!

הבעיה היא שהגנים הפולניים משתלבים עם טמפרמנט מרוקאי שזה ממש אבל ממש קטלני....

GUGI**גוגי

New member
נו...

חשדתי כל הזמן!! לא נורא חמודה!! חיים עם זה.. מחבב אותך ומשתתף בצערך..!! גוגי...(שאם אמא שלו היתה לידו היתה מביאה לו פאץ` לפנים..)

למעלה