רוצה להפרד אך לא יודע איך....

nandos

New member
רוצה להפרד אך לא יודע איך....

שלום לכולם. אני יוצא עם מישהי כבר שנה אבל אני רוצה להפרד ממנה כבר המון זמן אך אני לא יודע איך לעשות זאת.היא מתה עליי ואני לא רוצה לפגוע בה.הבעיה במערכת יחסים הזאת היא אצלי שאני פשוט לא מוכן להתמודד עם משהו שמציק לי במראה החיצוני שלה או יותר נכון של שנינו.אני מאד גבוה 1.95 והיא מאד מאד מאד נמוכה 1.55 אנחנו מסתובבים יחד והמון אנשים נועצים עיניים.לי זה מפריע מאד ולה לא מפריע בכלל. איך אני יוצא מהתסבוכת הזו?????

lmerav

New member
הלו מה קורה לך

אם אתה לא מבליג על הענין אז סימן שאתה פשוט לא התאהבת בה תאמר לה בעדינות לדעתי אל תאמר את הסיבה האמיתית . פשוט תאמר שאתה לא בשל למערכת יחסים או משהו בהצלחה

tali---

New member
סליחה אבל משהו לא בסדר

נראה לי שמשהו דפוק אצלך בראש אתה לא יודע כל הגבוהים מתאהבים בנמוכות גם אחי מאוד גבוה ויש לו חברה שנים שהיא נמוכה ומה אכפת לו מה אנשים אומרים אכפת לו שהיא אוהבת אותו והוא אוהב אותה ושימותו כל הקנאים

לא הייתי קורא לזה תסבוכת

הייתי קורא לזה בעיה אצלך בסדר עדיפויות ! ! ! ! ! ! ! ! ! אם זה כ``כ מפריע לך ואתה אדם מאוד ``גופני`` (הגוף והיופי הכי חשוב) אז פשוט תגיד לה את האמת, אני בחיים לא אתמוך בשקר ! ! ! אבל איפה הראש שלך ??? אתה מדבר רק על הדברים הרעים שבה ??? מה עם האופי שלה ??? מה עם האהבה שהיא מעניקה לך ??? אם כבר החלטת שאתה רוצה להיפרד אז פשוט ספר לה את האמת ולפחות תרגיש טוב עם זה שלא שקרת ! ! ! DJ made in israel

לבונה

New member
פער גבהים רציני...

שכחתם ששנה וחצי הוא איתה, למרות פער הגבהים. ויש כאלה שההתאמה גם מבחינה גופנית מפריעה להם. בסך הכל..זהו פער די רציני שבנינו..זה לא נראה טוב יחד.

למעלה