רוצה להפסיק עם זה!!

shoshita

New member
רוצה להפסיק עם זה!!

אני מעשנת עם הפסקות מכיתה יא וזה ביחד 3 שנים שאני מעשנת , אומנם לא מעשנת כבדה , זאת אומרת אני מעשנת קופסא ל4 ימים בערך אפילו יותר , לפעמים פחות , תלוי במצב רוח שלי באותו יום. בכול מיקרה אני רוצה להפסיק , תמיד שרציתי להפסיק לעשן , הפסקתי ולא הפריע לי כול כך שאני לא מעשנת כי החלטתי להפסיק אז הפסקתי וככה עשיתי הפסקה של איזה חצי שנה וממש חצי שנה לא נגעתי בסיגריה , בערך חודשיים לפני שהתגייסתי אני התחלטתי שוב לעשן וזה עד עכשיו חצי שנה שאני מעשנת ומעשנת דיי הרבה , זאת אומרת שאומנם ביום - יום אני מעשנת משהו כמו 5 סיגריות אבל בשישי - שבת עם החבר"ה וכול החברות שלי מעשנות ממש כולם !! אז אני מעשנת בערך קופסא רק בשישי בערב , כמו קטר , אבל ממש!! בכול מיקרה חשבתי על כול הקטע הבריאותי כיוון שהיו לי במשפחה של אימי מיקריי סרטן , וגם כי זה מסריח וכול הדברים האלו , החלטתי להפסיק לעשן , ואתמול לא עישנתי בכלל , אפילו לא סיגריה אחת , והיום נישברתי ועישנתי סיגריה אחת , ממש קשה לי פתאום לא לעשן , אני לא יודעת איך בחצי שנה התמכרתי לזה , וזה נוראי , אני חייבת להפסיק לעשן , ופשוט אני מוצאת את עצמי כול היום חושבת על " אני רוצה סיגריה , לא לא אני לא יעשן , אמרתי משהו , וואי אבל בא לי כול כך " וזה פשוט נורא . מה אני יכולה לעשות?

נשמע כל כך אמיתי

האמת שכל מעשן שיחזיק שבועיים ויתמיד ללא סיגריה הוא עובר את המשוכה הגבוהה ואחר כך רק צריך לשמור . תנסי להגיד מה הם הדברים הכי משמעותיים לך בהפסקת בעישון ותתמקדי בהם ותעצימי אותם .הסיגריה תנסה לקרא לך אבל את תדעי שזה הסם וההרגל אשר מנסים להפיל אותך ואל תתני להם , תהיי חזקה. מה את חושבת?

levyaf

New member
טיפים להפסקת עישון

קראתי את מודעתך בפורום גמילה מעישון. חשוב לדעת, שהכמות המעטה שאת מעשנת עדיין מזיקה ועדיין כובלת אותך, אך עם זאת, יותר קל לך לסגור את הרצפטורים שדורשים את הניקוטין ובשביל זה אסור לך פשום פנים ואופן להגדיל את כמות הסיגריות. אנשים המעשנים כמויות קטנות עדיין לא הגיעו לשלב הפיזי בהתמכרות (הגיעו..בקטנה...לא רציני) ולכן סביר לניח שמה שכן מונע ממך להפסיק זה הצורך הפסיכולוגי והפיזיולוגי. בא לך סיגריה? קחי גפרור, תדליקי אותו בנשימה עמוקה, תכבי אותו כמו סיגריה במאפרה ורק אז תוציאי את האויר. יש עוד כל מיני טריקים, כמו החלפת היד שבה את מחזיקה את הסיגריה , אבל זה עובד בעיקר אצל מעשנים כבדים, שווה לנסות בכל אופן. מדובר ביאדנודאל, ויש מיליון ואחת דרכים וטריקים לגמילה, אני מאמן גמילה מעישון ואם יש לך שאלות \ בעיות מסויות בעת הגמילה אשמח לעזור לך בהצלחה ויום טוב אסף לוי [email protected] www.levyaf.com

למעלה