רוצה להפסיק לעשן

Hosh17

New member
רוצה להפסיק לעשן

היי בת 20 , חיילת
כמו הרבה אנשים התחלתי לעשן בתקופת הצבא... אני מעשנת שנה וחצי, רק בחצי שנה זה הפך להיות אינטנסיבי, קופסא ליום לפעמים קופסא וחצי, קונה קופסאות בקצב. מתה להפסיק אבל יחד עם זאת נהנית מהעישון ... חבריי בבסיס מעשנים - יוצאים יחד להפסקות סיגריה, שורפים זמן מת פה ושם, מעשנים יחד אחרי החדר אוכל וכו'... סיגריה עם הקפה בבוקר מחוץ למשרד. אחרי שעה מול המחשב חייבת את הפעולה הזאת... מן ספייס.בטח מבינים למה מתכוונת. אני יודעת שאני לא מכורה בצורה שכבר אי אפשר להפסיק. אמא שלי למשל כן, מעשנת כבר 20 שנה 2 קופסאות ביום. היא כבר במצב קשה. אני רוצה ויכולה להפסיק... שמעתי על הספר הדרך הקלה להפסיק לעשן. עד כמה הוא באמת יכול לעזור לי? תודה.

עשנים בתחילת הדרך

שלום לך יקירה, מאוד שמחה שפנית. הספר מאוד יכול לעזור לך, וגם לאמא שלך, אחד הדברים המדהימים במלכודת, שכולנו דיברנו כמוך בהתחלה, כן אני יכולה להפסיק בקלות, ובכ"ז משכנו את זה 25 שנים. אז אולי פשוט תחסכי לעצמך את עשרות השנים, ותמצאי הנאות בדברים שלא תרצי להפסיק אותם תוך כדי ההנאה
אני בטוחה שתוכלי להפסיק כמו שגם אני יכולתי לפני 25 שנים לו פשוט התפניתי לזה והיתה לי את המודעות והחשיפה לדברים שיכולים לעזור... בהצלחה, ואשמח לעזור אם תצטרכי

למעלה