רוצה להפסיק אבל,

רוצה להפסיק אבל,

רקע- בן 37 מעשן מגיל 17 כ-קופסא וחצי ביום. בד"כ אוהב ומאוד נהנה מסיגריות למרות שלעיתים אני מרגיש שאני מגזים בכמות והסיגריה ממש מגעילה אותי (כמו שאני מרגיש עכשיו). לקום בבוקר ובלי סיגריה (שאני כל כך אוהב), לא נראה לי הגיוני. לסיים ארוחה טובה ובלי סיגריה (שאני כל כך אוהב) לא נראה לי הגיוני. לסיים עבודה מאתגרת, לשבת ביער/חורשה עם קפה וסיגריה (שאני כל כך אוהב). לשבת אחרי יום עבודה עם קפה וסיגריה, אח"כ לצאת לחצר עם שתיה קרה/חמה/חריפה בלי סיגריה (שאני כל כך אוהב), לא נראה לי הגיוני. מצד שני, לקבל כל הזמן על הראש מאשתי כמה שאני מסריח מסיגריות (צודקת). להכנס ללקוח ולהרגיש מסריח מסיגריות, להיכנס לרכב (החדש) ולהריח בו כבמאפרה. שלא לדבר על כמה חרא אני מכניס לגוף. אז מניסיונכם- שווה לנסות ואולי להכשל או שעדיף לחכות לשעת כושר יותר מתאימה?

G I R L P

New member
אם תגיד לעצמך

ש"אולי" תכשל, תעניק לעצמך את האופציה לעשות כך. ולמה? למה לא לתת לעצמך את המאה אחוז בטחון? לך על זה! מקסימום זה יצליח!!! ובנוגע ל"שעת הכושר" : אין דבר כזה!!! שעת הכושר היא עכשיו.

lg300

New member
תנסה

אחי אני עברתי לסיגריה אלקטרונית ואני כבר שלושה חודשים לא מעשן. גם אני הייתי מעשן 2 קופסאות (אני כל היום בנהיגה ) בקיצור זה אחלה דבר זה זול (אני מעשן היום כמה שאני רוצה ב 30ש"ח לחודש )זה לא מסריח זה נקי ואין ריחות בכלל . והכי מגניב יש לזה 150 טעמים וזה כיף יש אם ויש בלי ניקוטין בקיצור אני קניתי דרך חבר מהועד של חברת חשמל . אומנם העלות הראשונית יקרה (600 ש"ח ) אבל זו הסיגריה הכי איכותית שאני מצאתי בדקתי לפני זה סיגריות רבות שמצאתי ב150 ש"ח באינטרנט אבל הם לא שוות באיכות אפילו לא דומות . אם אתה רוצה אני אשמח לעזור לך ולהשיג לך אחת כזו 0523757580 ליאור דבר איתי

למעלה