רוצה להכנס לתחום..

jako1234

New member
רוצה להכנס לתחום..

שלום לכולם. אני רוצה להכנס לתחום ולקנות לי מסוק קטן שיהיה אפשר לשחק איתו אני ללא ניסיון לכן אני רוצה משהו למתחילים ושיעלה עד 1K אם יש לכם המלצה אשמח לקבל. תודה

mol3

New member
LAMA או דומיו

עלות 600 ש"ח עד 850 ש"ח. שני המסוקים שבקישורים נראים על פניו זהים. אין לי ניסיון עם הזול יותר, אבל נראה לי שזה בידיוק אותו המסוק עם גוף שונה. קח בחשבון 8 סוללות נטענות + מטען. מומלץ לרכוש דבק אפוקסי 5 להדבקת הזנב שיישבר בשלבי הלימוד. מומלץ לקבל הסברים על ההטסה ואופן הלימוד לפני שמנסים לבד.

eitanh53

New member
לך על השני

בקישור השני אתה מקבל יותר ולא רק מסוק. לא מכיר את החנות שבלינק הראשון, אבל חנות/מוכר אמינים - זה לא פחות חשוב מהמסוק עצמו. אמנם קצת יותר יקר, אבל יש לך אבא טוב ולאן לחזור בכל מקרה של בעיה/שאלה, כל מי שבא במגע עם רון גרסי יגיד לך זאת. בהצלחה

GDU

New member
דבק אפוקסי?

בשביל להדביק זנב מפלסטיק עידף להשתמש בדבק מים וקמח,אפוקסי הוא רק! לעץ.להדבקת פלסטיק מומלץ בחום דבק מהיר.

frisbeeee

New member
לא מסכים..

בהחלט ניתן להשיג דבק אופוקסי לפלסטיק, ברזל, עץ, וכמעט לכל דבר..

GDU

New member
תלוי

יש המון סוגי דבק אפוקסי,דבק אפקוסי שמוכרים בחנויות טיסנים הוא רק לעץ.

mol3

New member
ה LAMA שלי לא קראה את ההוראות

שעל האריזה, אחרת אין לי הסבר יותר טוב מדוע האפוקסי מחזיק את הזנב כבר 3 חודשים. אז כנראה, שההגדרה "אפוקסי שמוכרים בחנויות טיסנים"... איננה הגדרה שניתן להכיל ממנה החוצה. ובעיון מדוקדק על האפוקסי שלי כתוב כך: for use in bonding, metal, fiberglass, ceramics, and most plastics. אז אני לא יודע באיזה חנות אתה קונה, אבל כנראה שרצוי שתחליף חנות.

YHS

New member
פעם ראשונה בחיי

(ואני כבר לא כל כך צעיר...) שאני שומע ש "אפוקסי הוא רק! לעץ". אולי לא עבדת איתו נכון? אולי אתה "מוטה" לכיוון מים וקמח?

GDU

New member
על השופורפרת דבק כתוב רק לעץ

אז למה את מזלזל,ואמרנו שיש המון סוגי דבק אפוקסי וזה שמיועד לבלזה לא מתאים לפלסטיק.אז תקרא את כל השירשור.

YHS

New member
והיכן ראית שאני "מזלזל"?

אם אתה קונה "שפופרת" אז אולי זה לא ה"אפוקסי שמוכרים בחנות טיסנים", כי בחנות טיסנים מוכרים בבקבוקים. ואם אתה היית טורח וקורא, היית מגלה שכתבתי שאני לא כל כך צעיר, כך שאפשר להניח שכבר ראיתי בחיי אפוקסי או שניים וייתכן גם שהדבקתי גם משהו מעבר לעץ בלבד.

YHS

New member
ועכשיו כשאני קורא שוב....

אתה כתבת "שפופרת", ביחיד. והרי אפוקסי זה שני מרכיבים (=שתי שפופרות, שני בקבוקים).

GDU

New member
מה

מה את מתעשק בקטנות במיוחד שאתה טועה? אני כתבתי על השופרפרת מכיוון שהיסתכלתי רק על שופרפרת אחת מיתוך השתיים. לפי מה שאני יודע אין הרבה הבדל בין מה שכתוב על שתי השפורפרות.

YHS

New member
כן , יכול להיות שאני טועה.

וטעיתי בכל מהלך שנותי, בהן הדבקתי עם אפוקסי פלסטיק, והספגתי סיבים והדבקתי מתכת ועוד חומרים. אז אולי אני טועה. אתה צודק.

YHS

New member
לא, בכלל לא.

הודיתי שאני טועה. ואתה? בקשר ל 20? יש מצב?

GOSFRABA

New member
אם תהיה שביתה- כן, אחרת בוחן אמצע..

YHS

New member
אה, כן, עוד משהו.

ברוך הבא לפורום וחג שמח לך.

למעלה