רוצה להכיר אתכם....

ANIGO MONOTOYA

New member
רוצה להכיר אתכם....

אשמח מאוד אם תשתפו אותי ותספרו לי מהו גילכם... ועוד יותר אשמח אם משהו יגיד לי שהוא גר ברמת גן!!!!! אני פאנט לא נורמלי של משינה!!!!!! וכבר שנים שאני מחפש משהו שיבין אותי בקטע... כמובן שחברים שלי אוהבים אותם אבל לא עד כדי כך.... בעוד חודש אני משלים את כל הדיסקים שלהם... וגם כמה של יובל ושאר החבר´ה... אז דברו איתי ספרו לי... אני חייב להפתח!!!!!!!

שלמונזה

New member
ברוך הבא

עוד מעריץ של משינה, איזה כיף!!! אז לפני שאתה שורל אלות אנחנו צריכים לשאול אותך: הם הם 5 השירים של משינה האהובים עלייך, כמובן שאתה גם מוזמן להצביע ולהשפיע בתחרות שלנו... בדרך כלל אנחנו שואלים מאיפה אתה אבל כבר ענית, אז ספר לנו בן כמה אתה! ובתשובה לשאלה שלך אני גרהה קרוב לרמת גן אבל לא משם, ויש לנו קצת חברה מהמרכז (קרית אתא עדיין שולטת עלינו?) בכל מקרה קבל
כדי שתוכל להתחיל לנגן, וברוך הבא לפורום של הלקה הכי אחי. מתי מתי האיחוד כבר????

Mashina Girl

New member
ברוך הבא! ~התמכרות*נעימה~../images/Emo8.gif

אני מבית-דגן... שפוך את ליבך... אוהבים אותך,אמיגו מונטנה >>LOL<<

שלום שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים
איזה כיף, עוד מישהו הצטרף אלינו. *יוצאת בתופים ומחולות* (הסבר: למדתי יותר מדי תנ"ך לאחרונה) אז קבל זר פרחים:
ועוד המון המון המון איחולים שתשתלב מהר בפורום ו... זהו. ______________________________________________________________________
חכם ב
, ראש גדול.

ANIGO MONOTOYA

New member
טוב אז ככה...

אני בן 16 מרמת גן כפי שאמרתי כבר אני לומד בתיכון אורט אבין... שאלתם על 5 שירים שאני אוהב אז... אני אוהב את כולם!!!! אבל אם כבר שאלתם אז: 1. נגעה בשמיים 2. בן המלך (רק בגלל הסולו המדהים!!! של הגיטרות שדפקו שם!!! 3. אין מקום אחר אההההההההההההההה אני חולה עליו!!!! 4. העמותה למען התמותה 5. סוזי בלי היד אני לא יכול אני חייב לציין עוד כמה!!! -המשפט -היא התווכחה איתו שעום -שלח לי מללאך -מדברים עלייך -בספסל מול האגם -הכוכבים דולקים על אש קטנה -אהובתי -בלדה לסוכן כפול ועוד רבים אחרים שאני לא מצליח לזכור עכשיו...!!!! אמממ אם לא הזכרתי אז... אין לי דיסק אחד שלהם שהוא צרוב... ולמי שלא הבין לא צרבתי דיסק אחד שלהם (קניתי את כולם!!!) וסתם עוד קצת עליי אני מתחיל ללמוד על בס.... הודה למי שיתן לי מספרי טלפון של מורים שמלמדים בדרום רמת גן....
(סתם לכיף רציתי להוסיף דגל....

ANIGO MONOTOYA

New member
שכחתי, בקשר ל-nick name שלי אז...

למי שלא יודע או לא מכיר את הסיפור או הסרט הנסיכה הקסומה אזזזז שמי הוא anigo לא אמיגו, ן-monotoya לא מונטנה... (שלא תבינו לא נכון הטון של הדיבור לא היה גבוהה ככה שלא כעסתי...
) שאלה לי אלייכם???? האם גם אתם אוהבים גמדים קטנים שעושים לכם טוב? סבתא????

Mashina Girl

New member
אופס../images/Emo12.gif הסתכלתי לשניה ו..

כנראה שלא קלטתי ת´שם נכון >>SORRY
<< סבתא עושה לך טוב?
LOL

ANIGO MONOTOYA

New member
יוווווו אתם חמודים

אזזזז ספרו לי קצת עלייכם.... מי אתם?, מאיפה?, בני כמה?, שמות?... אני, אם שכחתי לספר, קוראים לי רפי.... אז אף אחד לא מרמת גן???... אמממממ עוד קצת על עצמי.... חווווווללללללהההה על אירלנד!!!!! אני במחטרת האירים!!!! שומע רוק, מטאל, ג´ז, ג´נגל ג´ז, אסיד ג´ז, יצירות ועוד הרבה הרבה הרבה הרבה מוזיקההההההההההההההה!!!!!!! אאאאאאההההההה.... "בחורף בקיץ בצהריים עובדים עליינו ישר בעניים...." מצטער שומע קולות... "עובדים עליינו עובדים עליינו...."

אירלנד? הממ.. אני יותר עם הוולשים

Manic Street Preachers, להקת הרוק הכי טובה שיצאה מהחור הזה וויילס, כדאי מאוד להוריד

Mashina Girl

New member
הממממממ אניגו!

אני זו אני
מבית דגן
בת 14 ו-½
שם? המ...צ´ולי! >אפשר גם ליזה..>>NOT!!<< בעע<
הממ..אירלנד
וואטאוור
בעעע..זהו..

sherennn

New member
גרה בירושלים ובכל זאת...

ברוך הבא!!
נחמד לראות אנשים חדשים בפורום! חווץ מזה.. יש לי <בניגוד אליך> רק שני דיסקים.... ו..אני מבינה בקטע של החברים........ זה קשה... סתם
ו...זהו.....

למעלה