רוצה להיות מיס Babylis 2007?

Dan_Kap_

Active member
רוצה להיות מיס Babylis 2007?

שואלים אותי למעלה. רוצה, בטח רוצה - אבל מפחד...

Dan_Kap_

Active member
כמו ששר וינסטון טונג

Tuxedomoon - In a Manner Of Speaking (Holy Wars 1985) In a Manner of speaking I just want to say That I could never forget the way You told me everything By saying nothing In a manner of speaking I don't understand How love in silence becomes reprimand But the way that i feel about you Is beyond words O give me the words Give me the words That tell me nothing O give me the words Give me the words That tell me everything ...​

או בייבי

וריאציה קלה,על אותו נושא: somehwere i have never travelled,gladly beyond any experience,your eyes have their silence: in your most frail gesture are things which enclose me, or which i cannot touch because they are too near

Dan_Kap_

Active member
Thinking of your etctetra../images/Emo35.gif

she being Brand -new;and you know consequently a little stiff i was careful of her and(having thoroughly oiled the universal joint tested my gas felt of her radiator made sure her springs were O. K.)i went right to it flooded-the-carburetor cranked her​
כה אמר אי אי (בן דוד של) קמינגס

shamus

New member
מה יהיה איתכם?

Simply to have stopped. As if I could begin where my voice has stopped, myself the sound of a word I cannot speak. P.A

או מה יהיה מה יהיה

תגידי מה יהיה כאן איתי ואיתך הבטיחו אגדות לי ולך לי ולך ולא קיבלנו כלום מכל מה שהובטח סיפרו לי על עולם בלי שום צל של ענן סיפרו לך על נסיך וסוסו הלבן אמרו שאהבה היא טובה היא טובה אמרו תביט ישר בתקווה בתקווה ואין לי שום מושג מה יהיה מה יהיה אך בליבי אני עוד רוצה מקווה שלא הכל אבד שנחייה כאן לעד באושר ובעושר הוי מה יהיה מה יהיה תגידי מה יהיה כאן איתי ואיתך ניסיתי לחפש את כל מה שהובטח אך לא קרה לי נס זה סיפור לא מוצלח ניסיתי לבקש קצת יותר קצת יותר אמרו זה מה שיש אז תלמד לוותר חשבתי על ביתי על אבי על אימי חשבתי שאמשיך לחפש בעצמי ואין לי שום מושג מה יהיה מה יהיה אך בליבי אני עוד רוצה מקווה שלא הכל אבד שנחייה כאן לעד באושר ובעושר הוי מה יהיה מה יהיה תגידי מה יהיה כאן איתי ואיתך הביטי איזה קור איזה גשם ניתך מתי זה יעבור זה נמשך זה נמשך זוכרת כל סיפור כל מילה כל מילה חוזר על כל מילה כמו תפילה כמו תפילה אסור להתייאש ואסור לעזוב צריך להתעקש וצריך לאהוב ואין לי שום מושג מה יהיה מה יהיה אך בליבי אני עוד רוצה מקווה שלא הכל אבד שנחייה כאן לעד באושר ובעושר <גלדיס מציצה בצלחות של אחרות>

Dan_Kap_

Active member
מציצה בצלחות של אחרות../images/Emo35.gif

זה נשמע מעניין, גלדיס... ספרי לנו עוד על זה

למעלה