רוצה להיות גננת

יעל29

New member
רוצה להיות גננת

אני מובטלת היטק ורוצה לעשות שינוי בחיים. אני מאוד אוהבת לעבוד עם ילדים ותמיד היתה לי גישה לילדים. אז חשבתי שאולי זה הזמן לעשות הסבה. היכן לומדים גננות? האם יש מסלול הסבה לאקדמאים? ושאלה אחרת-שמעתי על גננות שמפעילות חוגים לאמהות וילדיהן שאינם במסגרת גן. מפגשים יומיים בהם מעבירים לילדים פעילויות "כאילו" היו בגן. האם מישהי שמעה על זה? תודה על העזרה.

שיר29

New member
יעל........

ישנם כמה סמינרים למורים: סמינר הקיבוצים סמינר אורנים לוינסקי בית ברל... ועוד...... כמעט בכולם יש מסלולים להסבת אקדמאיים רק דעי לך.המצב במשק לגננות לא טוב יותר מתחום ההי טק קחי זאת בחשבון! בכל אופן בהצלחה שיר29

ליעל

מעבר לזה שהמצב במשק לא ממש טוב גם לגננות, כדאי שתקחי בחשבון, שמשכורת של גננת לא נראית כמו משכורות של אנשי הי-טק... המפגשים ששמעת עליהם מתנהלים לרוב במתנ"סים הקהילתיים, או במבנים ששייכים להם.

טלגל

New member
יש בסמינרים השונים יופי של

מסלולים לאקדמאים, גם מקוצרים וגם מעניינים. כדאי שתיגשי להתעניין. אני מכירה את זה של סמינר הקיבוצים והוא באמת מסלול טוב. בכל אופן את צודקת שזו עבודה הרבה יותר מעניינת ממחשבים, הילדים הם יותר כמו מחשבים ניידים רק אנושיים, הכל נקלט אצלם ועם אהבה גם נפלט. בהצלחה

למעלה