בימים הקרובים מתקיים פסטיבל התמר, כאם חד הורית לשני ילדים מקסימים שמאוד אוהבים לשמוע את אהוד בנאי, התאכזבנו מעלות ההופעה, כיוון שהעלות למבוגר ולילד היא אותה עלות, במצב זה בלתי אפשרי לנסוע להופעה וחבל אילה
לפי מה שיודע לי ולפי כל ההופעות שבהם הייתי מחיר להופעה של אהוד נע בין 120 ל130 שקל. אני מסכים איתך שאולי זה יחסית יקר לביצה הישראלית אבל אני חושב שאהוד בנאי הוא הזמר היחיד ( ואני לא מגזים ) שבאמת נותן תמורה לכל שקל ההופעות שלו נעות בין שלוש שעות לשלוש שעות וחצי. אם אומנים די מאפנים לוקחים 80 שקל להופעה ובדרך כלל זה שעה וחצי - שעתיים גג . אז 120 בשביל הופעה של אהוד זה שווה. זה שזהופעות שלו שוות 120 שקל זה ברור. הבעיה היא כשקונים כרטיס לכמה אנשים - ואז מובן הדילמה
אנשים טובים! בעז"ה אוכל להגיע להופעה [אני רק מקווה שיהיה אפשר לעשות ת'מבצע של ישראכארט + הנחת סטודנט] והאמת היא שאני מכירה המון שירים של אהוד אבל בהחלט לא את כולם ורציתי לבקש אם יש לכם סטליסט משוער של ההופעה כדי שאוכל להגיע מוכנה.. המון תודה!
בהופעות של אהוד הוא אוהב לשיר! הכל מהכל! הוא נותן שואו מדהים. ותאמיני לי ,באחת מההופעות הראשונות שאני הייתי ,לא הכרתי את רוב השירים אבל כל כך נהנתי מההופעה עצמה, מהאנרגיות של אהוד ושל הקהל. ככה שגם אם לא מכירים את כל השירים נהנים מאוד! ואל תשכחי לבוא לדווח לנו בפורום מה היה שם.. כולי מלאת קנאה!