רוצה להגיד....

רוצה להגיד....

היי לכולם!!!! רציתי להגיד שאני מאוד ....אבל מאוד....אוהבת לצ`וטט בלילות כל לילה כמעט ,בצ`אט של 30 פלוס.. מצאתי לי שם חברים נחמדים יצא לי לדבר גם עם פחות נחמדים אך זה היה צפוי. הדבר שממנו אני הכי נהנית זה שכל ערב אני אומנם אותה גברת אך תמיד ..תמיד..בשינוי ``אדרת``! זה יוצא לי ספונטאני..אבל מקורי מעניין(זכרים כמובן!)ו... פשוט רציתי לשתף..אתכם...בהרגשה שלי..בכייף שלי...אשמח לתגובות!אפשר למייל וגם בפורום. שלכם אני :)

יעלי^

New member
איה

את נשמעת מאד נחמדה. חבל שאת לא מצ`וטטת גם בבוקר, ושלא יוצא לנו להפגש

אנטוני

New member
הכל יפה ונחמד

כל עוד זה לא מזיק ומסתכם במשחק שניתן לשליטה ולא מתקרב וגובל לחיים עצמם.

יפעת*

New member
גם אני

בתחילת דרכי בצאטים אהבתי לצ`וטט בלילה, גם כי לא היתה ברירה אחרת (המחירים עד עשר בלילה היו מרקיעי שחקים) וגם כי בכלל אוהבת את הלילה. אז תתפלאו עוד לא היה בכלל חדר 30+ ואני(ואפילו צעירים ממני) צ`וטטתי ב40+ אני דווקא אהבתי את השם הקבוע את הזהות הידועה את ההכרויות בעלות הקשר המתמשך ואני לא מדברת על מטרות אחרות משיחות בכייף, יש לי עד היום שנה מאז שהתחלתי המון חברים אמיתיים שהכרתי שם. לדעתי את מפספסת המון בכך שאת נכנסת כל יום בשם אחר, אבל עם זו הדרך שלך וככה טוב לך עם הצ`אט זה אחלה. סה``כ מאמינה שכל אחד יכול להוציא מהצ`אט מה שהוא רוצה ומחפש. היום אני מסתפקת בעיקר באיי סי קיו. מאחלת לך המשך צ`יטוט מענה יפעת

אוריאנה

New member
גם אני לא

לא משחקת, לא מסתתרת,לא עושה הצגות. תמיד אוריאנה, בצ`ט בפורום ובאימייל. לא משקרת כדי למצוא-חן בעיני זרים, הבדיה מסובכת לי מדי. אני מה שאני take it or leave it . אבל נכון, זה תלוי במטרה שלך. אם את סה``כ רוצה למצוא כיף אז למה לא, קדימה. אני בעד. ואגב יפעת - הצ`יטוט לאחרונה בהחלט יכול להיות מענה...

למעלה