רוצה להגיד...

רוצה להגיד...../images/Emo24.gif

שיווווווו על הבוקר????רוצה לגיד.ו ברבורה לבנה / 50 פלוס √ וייייי וייייי שימו לב מה קורה לי .... איזה ש´תפכות על הבוקר... בשיא הבושה וממעמקי הפינה, שאליה שלחתי עצמי לאחרונה, רוצה להגיד כי אני מבקשת סליחה, על ההעלמות העיקשת, לשביל הבריחה.. סיבותי עמי...ואינכם אשמים.. היו לי כאלה ..מין ...כמה ימים, שהמוזות שתקו - שהלב בם נדם.. והרצון שלי להיות כאן...גם, היו הרהורים, היו מחשבות ... על הבית הזה...והן היו כואבות.. והחלטתי ...לא לבד...כי אינני נוטשת.. גם אם לעתים מהדברים כאן - אני מטשטשת.. זה הבית שלי, ואתם לי אחים, ומכזו משפחה - חכמים לא בורחים... וזה המקום וזו השעה הכבודה... לשוחח הראש...ולהגיד לכמה מכם - תודה, תודה למאגי...גדולה כמו הים.. תודה לסודית, ולישראל גם, תודה לשיח´ ולשילה תודה, הייתם לי כנף שניה - הנה, אני מודה... ואם מי מכם שכחתי על שביל הבריחה... אני כאן ...כדי לבקש מכם.. ס ל י ח ה... כי הבית הזה הוא הבית שלי.. כי אתם - חברי - כמו משפחה בשבילי, ואם, ואם, לא אפסיק מיד בתודה... אני עוד שנייה - מאחרת לעבודה... וזה, כבר יהיה...אין מה לדבר, סיפור קפקאי ממקום אחר...

ישRאל

New member
בוקר טוב ברבורה ,,יום נעים לך

אני ממש מקנה בך , איך את שולפת את המילים הנכונות,ללא שום מאמץ ואת מצליחה לבנות סיפור עם התחלה אמצע וסוף, ושמתי גם לב שאת פורחת בעיקר בבוקר, אז באמת שיהיה לך יום נעים,,ולהתראות מחר,

יוו איך נבהלתי, חשבתי שאני אשם....

ונרגעתי, וקצת התעצבתי כי אותך ואיתך הרגשתי. אבל מי מאיתנו אינו לפעמים, מבקש לעצמו מהכל קצת חופש לתת? אבל כמה טוב שיש משפחה שתמיד מקבלת את החוזרים בברכה. ואנחנו כאן לטוב ולרע לקטר ולשמוח, לספר ולשמוע ולשכוח לרגע את מה שרוצים. המשך יום נעים.

למעלה