רוצה להבין משהו,

רוצה להבין משהו,

חוץ מהחונה ששקועה בעבודה כולכם כבר שקועים בחגיגות לשנה החדשה? אחותו, מה עם הסיפור? זהו, נגמרה העבודה (לא אצלי) הגיע זמן סיפור

עיניים

New member
יש זמן סיפור -

ויש שעת לשון. אני מהמרת על כך שאחותו תעדיף את השעה על הזמן
ערב לך פנטזיה, כבר טעמת מהג´קוזי היום?

ויש זמן ../images/Emo111.gif

> > > > A man walks into a drug store with his 8-year old son. > > > > They happen to walk by the condom display, > > > > and the boy asks, > > > > "What are these, Dad?" > > > > To which the man matter-of-factly replies, > > > > "Those are called condoms, son.... > > > > Men use them to have safe sex." > > > > "Oh I see," replied the boys pensively. > > > > "Yes, I´ve heard of that in health class at school." > > > > He looks over the display and picks up > > > > a package of 3 and asks, > > > > "Why are there 3 in this package." > > > > The dad replies, > > > > "Those are for high school boys. > > > > One for Friday, one for Saturday, and one for Sunday." > > > > > > > > "Cool!" says the boy. > > > > He notices a 6 pack and asks, > > > > "Then who are these for?" > > > > "Those are for college men." the dad answers, "TWO for Friday, TWO > for > > > > Saturday, and TWO for Sunday." > > > > "WOW!" exclaimed the boy, > > > > "then who uses THESE?" he asks, > > > > picking up a 12 pack. > > > > With a sigh, the dad replied, > > > > "Those are for married men. > > > > One for January, one for February, one for March........" עוד מעט סוגרת באסטה.. אוףףף איזה יום ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אטיוד5

Active member
בתור בדיחה זה נחמד

אבל הסטטיסטיקה מראה להיפך. רווקים מקיימים פחות יחסי מין מנשואים. וחוץ מזה, ראית כבר פעם נשוי שעושה אהבה עם קונדום? , , , , , , , , , , , , , , אין צורך כשמאוננים. חחחחחחחח.

לא מאמינה למראה עיני, אטיוד

נשוי עושה אהבה עם קונדום כשעושה אותה לא עם אשתו כמו בבדיחה בדיוק: תגיד לי, אתה מדבר עם אשתך בזמן הסקס? כן, אם היא מתקשרת בדיוק שנה טובה לך
שנה של יותר הבנות מאשר חוסר הבנות

אחד נכנס לבית מרקחת

וביקש קונדום שחור. "למה שחור?" שאל הרוקח "אני הולך לנחם אלמנה...."

עיניים

New member
אז רגע,,,,, שאני אבין,,,,,

לו היה מבקש מהרוקח אחד עם קשקשים - זה אומר שהוא הולך לנחם דגה????

אטיוד5

Active member
בואריאנט השני

הרוקח אומר לו "לא מייצרים שחור". "למה?" שואל הקונה. "כי שחור צבע מרזה", כך הרוקח.

טרם הספיקותי ../images/Emo9.gif

תצחקי תצחקי מה יש? על חשבוני זה בחינם תראי מה למדתי בחיים שמותר גם לצחוק עלי ואני לא נעלבת, אפילו צוחקת בהנאה שנה טובה לך, עיניים שלי

עיניים

New member
צחוק,,, צחוק,,,,, צחוק,,,,,,

מה נותר לנו אם לא לצחוק??? גם בדרך לג´קוזי
"אין זה נורא, כלום לא קרה, צחק בקול פרוע חה - חה"
HAPPY NEW YEAR לכולנו בריאות, הרבה בריאות - והרבה כסף כדי לשמור עליה,,,

למעלה