רוצה להבין משהו....

מוריייי

New member
רוצה להבין משהו....

החודש זה החודש הראשון ללא שימוש בגלולות אך הווסת האחרונה היתה ב23.5 בעקבות השימוש בחודש הקודם. אם הבנתי נכון את כל נושא הביוץ, אז הוא היה אמור להיות שבוע שעבר. ראוי לציין שאת רוב סימני הדרך שמצאתי פה לדעת מתי מתרחש הביוץ, לא מצאתי על גופי וגם לא השתמשתי בשיטת חום השחר, כך שלדעת אם היה או לא היה אני כלל לא יודעת. מה שכן מתחילת השבוע הפיטמות שלי סופר רגישות וזה לא עובר....האם זה מסמל שהיה ביוץ? תודה

כשמפסיקים לקחת גלולות

הגוף קצת משתגע. ולכן, לא בטוח שתקבלי ווסת 28 יום לאחר ה-23/5. וזה אומר, שגם לא בטוח שהביוץ שלך יהיה 14 יום לאחר ה-23/5. ביוץ קורה 14 יום לפני הווסת הבאה. רק במחזור סדיר, ניתן לנחש מתי יהיה הביוץ הקרוב. מחזור אחרי גלולות ברוב המקרים לא נשאר סדיר. הפרשות זה אחד הדברים העיקריים שמרמז על ביוץ, כי הגוף מכין את עצמו לקלוט את הזרע בצורה חלקה. אם לא ראית הפרשות יתכן ועדיין הביוץ לא הגיע. העובדה שהפיטמות שלך רגישות יכולה להצביע על ביוץ שמתקרב. אני מבינה ממך שלגבי סימני הדרך את מתכוונת למאמר הזה - על סימנים להריון ולא מדבר על סימנים לביוץ. כדי לדעת סימנים לביוץ מתקרב תקראי כאן. בכלל, כדי להכיר את התנהגות המחזור שלך, מומלץ שתעקבי גם אחרי חום השחר.

zamzam

New member
../images/Emo6.gifאיזה קטע. אנחנו בדיוק אותו דבר

גם אני קיבלתי מחזור בפעם האחרונה ב-23.5 ולא התחלתי לקחת גלולות בחודש הזה וגם אני הייתי בדילמה מתי בדיוק יהיה הביוץ שלי. בדקתי עם ערכת ביוץ והביוץ היה ביום ה-17 ובאותם ימים היו לי כאבים חזקים בצד שמאל ורגישות בפטמות. לא בדקתי הפרשות ולא חום השחר. אני מקווה שהצלחנו החודש הזה ואם לא ננסה שוב ( אני משתדלת לא להלחיץ את עצמי)

מוריייי

New member
איזה קטע../images/Emo6.gif, גם אני מנסה לא לחשוב

יותר מדי....הדבר שאני הכי מקווה שאם הווסת צריכה להגיע אז שתגיע במועד נורמלי ושלא יהיה יותר מדי בלאגן עד לתחילת המחזור הבא. הרגישות בפיטמות עברה לך? אצלי היא התחילה ביום שני (משהו כזה) ומאז לא נעלמה.

zamzam

New member
גם אני מקווה שהמחזור יגיע במועד

הרגישות עברה אחרי כמה ימים. ומאז יש לי תיאבון מטורף אבל אני לא יודעת אם זה קשור בכלל..

צריך לתת לגוף קצת להתייצב

אני לא יודעת במשך כמה זמן לקחת גלולות, אבל לי לקח די הרבה זמן להתייצב ועד עכשיו (10 חדשים) אני לא בטוחה שהסתדר לגמרי, סבלתי מנשירה איומה ומפצעונים, בהתחלה חוסר סדירות במחזור ועוד. אם תקראי את מאמר שיטת המודעות לפוריות כפי שהציעה לולה פילולה ותתחילי להכיר את הסימנים תוכלי לעקוב אחריהם, ותוך זמן קצר תדעי לזהות מתי תקופת הפוריות שלך. בהצלחה !!

למעלה