רוצה להבין משהו..

SugarMm

New member
רוצה להבין משהו..

אם ביקשתי בקשה. הרגשתי אותה כבר אצלי. האם זה ייתגשם במקרה וזה מתאים להיות אצלי? אני לא תמיד מתמיד במחשבות על מטרה, אבל עושה זאת מדי פעם. לא באופן אובססיבי או בתדירות גבוהה, אבל כשאני עושה, אני עושה מהלב! האם בצורה כזאת אני אוכל לקבל ולהגשים דברים, או שעצם העניין הוא בלחשוב על זה, להזכיר את זה לעצמך, לרשום וכל זה?? מאוד רוצה שתגיבו ותגידו מה דעתכם?

kikona126

New member
כל עוד זה הזמן הנכון שתקבל אותה,

אז כן. אני אתן לך דוגמא מאוד יפה עלי, ביקשתי הרבה זמן הונדה סיוויק, נורא רציתי את האוטו הזה, לאמא פעם היה כזה שאהבתי. מתי שהוא כבר שחכתי שזה בעצם האוטו שרציתי, אבא התעקש על אוטו ספציפי, וראינו עוד דגם חוץ מההונדה. לפני כשבוע (אחרי מספר שנים שיש לי את האוטו) יצא לי להזכר שבאמת רציתי כזה אוטו. וכשבחרתי אותו בחרתי את זה ספציפית כי הוא מצא חן בעיני, לא כי הוא היה הונדה סיוויק.... הקיצור, אם אתה רוצה משהו ומבקש אותו הוא יגיע בזמן הנכון. הבעיה היא שאנחנו לא תמיד יודעים מהו הזמן הנכון, ובגלל זה מתאכזבים שזה כרגע לא בידים שלנו.

SugarMm

New member
../images/Emo6.gif כמה נחמד :)

אז את אומרת שמספיק לבקש פעם אחת.? אני באמת לא יודע מתי הוא הזמן הנכון, ואני גם לא רוצה לדעת ! יש בזה אתגר מסויים - לגלות את דברים בזמן הנכון...בהפתעה !! לפעמים באים רגעים שאני מרגיש מאוד מחובר, ומרוכז . אני חושב מחשבות, מרחף בעולם הדמיוני שלי..מציאות רצויה, בקשה... המחשבות תמיד עושות טוב. כשהן באות מהלב ורגש. לרוב, כשאני מקבל את מבוקשי, והיו מקרים רבים כאלה, אני פשוט מאבד מזה לחלוטין. לדעתי, כשאדם משיג את מבוקשו, הוא מאבד ממנו, ולגמרי לא מרגיש את זה כמו בדמיון, הרצון שיהיה. תודה על התגובה !

ע ו פ ר ה

New member
קיקונה, גם אני רוצה

כזה אוטו. מדמיינת אותו במגרש החניה שלי. כרגע נוסעת בסוברו בידיעה שהרכב הבא שלי הוא הונדה סיוויק
באהבה עופרה

למעלה