רוצה להבין אותו

20 נאוית

New member
רוצה להבין אותו

שלום! אני בת 22 וחבר שלי מבוגר ממני בלא מעט שנים. (הוא גרוש). הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מצליחה להבין אותו. אנחנו נפרדים וחוזרים בממוצע פעם-פעמיים בחודש על שטויות. מתווכחים- הוא או אני מנתקים את השיחה בכעס ואז הוא מנתק קשר לתקופה קצרה או ארוכה (זה משתנה), לפעמים שבוע ולפעמים גם כמה חודשים. הוא פשוט לא מסכים לענות לשיחות שלי. מה שאני לא מבינה זה למה הוא עדיין מתעקש על כך שהוא אוהב אותי ורוצה להיות איתי. הוא גם אומר שהוא "עייף". אני לא מבינה אותו! אם הוא אוהב אותי אז למה הוא "בורח"? למה פתאום הוא מחליט לחזור? אשמח אם תוכלו "להאיר את עיניי" בנושא.

בריט23

New member
לי הוא נשמע בנאדם ממש לא יציב

לפי ההתנהגות שאת מתארת כאן. אוהבת או לא אוהבת, אני מציעה לך לעשות חושבים עם עצמך ולהחליט אם את באמת מוכנה להמשיך בקשר כזה הפכפף ולא בריא. טוב לך ככה? את מאושרת? היו-יו הזה עושה לך טוב? התשובות הן רק אצלך. בהצלחה חומד!

הוא נשמע לי ילדותי

בגלל כל עמות הוא עושה ברוגז ומנתק קשר, הוא כנראה לא אדם רציני ביחסי אנוש. שקלי אם את רוצה להמשיך את הקשר הזה.

אויי אם היה אפשר

להבין גברים כאלו היה טוב .... אבל איא פשר הם אוהבים לזרוק מילים כמו "אני אוהב אותך" או "אני לא יכול בלעדייך" אבל תכלס זה הכל שקר ... אני מאמינה שאם הם באמת היו אוהבים הם היו מתחייבים וכן אני מדברת מתוך הכאב והניסיון המר שלי .... את מוזמנת לבלוג שלי לקרוא קצת על מה אני מדברת ... וכשתהיה לך תשובה תודיעי לי כי אני מחפשת נואשות תשובה איך להבין מה הם רוצים!

המשפט שלו "אני עייף"

אומר הרבה. זה אומר שהוא נהנה להיות איתך כשהכל הולך לפי איך שנוח לו. ברגע שאת לא מסכימה עם משהו אין לו כוח להתמודד איתך. והאמת אם התירוץ של בן זוגך היה שהוא ואשתו ולא הסתדרו בינהם זה צריך להסביר לך מדוע הוא מתנהג כך. יש כאלה שתופסים מישהי צעירונת בת 22 ומנסים לעצב אותה לפי הטעם. תעשי חושבים בגדול, בהצלחה.

למעלה