רוצה לדעת כמה ..?

ניצנץ1

New member
אז נעזוב את הלימודים.. מה עם חיי

חברה? חברים חביבי, חברים.. אחים שלך.. מה, כולם רוקדים ריקודי עם? אין אחרים? אם רוקדים כמעט כל יום וקצת לומדים- אז אין תחביבים אחרים, אין ספרים לנפש, אין שיחות עם חברים, סרטים, מסיבות, תנועות נוער.. חובה לדאוג למינון נכון בכל דבר בחיים.. מכירה אמא מעירה שרוקדת מתחילת ההרקדות ועד סופם לפחות שלוש פעמים בשבוע.. לא מבינה אותה ולא אבין לעולם.. גם לא את בן זוגה ששומר על התינוק.. יש גבול לכל התמכרות, כי ברמה זו זה כבר התמכרות והתמכרות היא לא דבר בריא.. לשום דבר..

דעתי-

אני אישית רוקדת פעם בשבוע קבוע . כל יום רביעי בגן שמואל, אצל ירון כרמל כמובן! ובאמת שאם אני לא רוקדת את הפעם הזאתי בשבוע(+ עוד פעמיים בלהקה בשבוע) אני כל היום רק קופצת ומרקדת לי- כי זה חסר לי. ואם יוצא לי איזה פעם איזה מרתון איזה משהו מזדמן אני מגיעה בכיף. אני חושבת שבאמת להתמכר למשהו זה לא בריא אף פעם.. וכבר ביאסתי חברים שלי לא פעם בגלל שהם רצו לראות אותי ואני אמרתי שאני בהרקדה ואני לא מוותרת אף פעם.. כשאת עושה משהו באינטנסיביות בגיל כמו שלך , שהוא דיי משמעותי לחיים מבחינת תחומי עניין. אז תדעי שזה עוד ישאר לך כמה שנים דבוק אלייך כמו מחלה אז תחשבי על המינון של ההרקדות מכל הכיוונים. -מה זה נותן לי ומה זה לוקח ממני. זה חשוב! כמה זמן וכסף כדאי להשקיע בהרקדות? את רוצה להיות מרקידה שתהיי גדולה? אז תשקיעי. אז תבואי לביה"ס ב9 ולא ב8. אם זה רק תחביב אז אין טעם לקרוא לאנשים שרוקדים איתך בהרקדה ואנשים שאת רואה רק בהרקדה לקרוא להם מעגל חברים קרוב ולהיקשר אליהם. לא חלילה לריב איתם אבל תשמרי על מינון ועל חיים משל עצמך. זו דעתי..ואני עד כמה שאני אוהבת לרקוד שומרת על זה בעצמי.

אביגל ג

New member
מממ....אני מסכימה איתך חלקית.

לימודים זה לא הכל - אני מסכימה. ובטח שלא הרוב....תלוי איך אתה מסתכל על זה (לדעתי). אבל! בכל זאת צריך להוציא ציונים טובים כי אם לא...צריך לשפר אותם בהמשך..ואני חושבת שזה סתם בזבוז זמן. אני מסכימה שהריקודים זה גם דבר חשוב כי יש בו מרכיבים חשובים: תחביב, הנאה, חברים וספורט (ובטח עוד דברים) אני לא אקח את עצמי כדוגמא. במיוחד בגלל השעות שאני הולכת לישון (ולאו דווקא אם הייתה הרקדה באותו היום). אבל אם ללימודים יש עדיפות של 60 אחוז על פני 40 אחוז של הריקודים אני חושבת שזה בסדר גמור. ככה לפחות אנחנו (התלמידים) מודעים למצב. מודעים לחשיבות הלימודים. ו...זהו

יוסטיק. תתפלא לשמוע שהשקעה

בלימידים זה הדבר הכי חשוב בגיל צעיר. אין ספק שהריקודים הם על חשבון הלימודים. התקופה הכי חשובה והכי קשה בחייו של כל אחד היא היא כאשר האדם צעיר. בעתיד הקרוב לא יצטרכו במדינה שלנו להרבה עובדים כמו שהיה בעבר. התקדמות ההאי טק והטכנולוגיה החדשה מקטינה את הדרישה לעובדים רבים. גם בצה"ל לא ידרשו חיילים רבים אלא יותר חיילים שלמדו האי טק . יתקבלו לעבודה רק אלה שציוניהם גבוהים מאד ואפילו רק בעלי תואר שני ומעלה. על תואר ראשון באוניברסיטה יפסיקו להסתכל. המעבידים יחפשו עובדים עם ממוצע ציונים שקרוב מאד ל-ציון 100. בעתיד הקרוב יהיו יותר מובטלים. זה תהליך כלל עולמי במדינות מפותחות. אנשים יצאו לפנסיה לא בגיל 67 שנים, אלא שגיל הפנסיה המוקדמת יהיה אפילו 35 שנים. מי שציוניו נמוכים יוכל מקסימום לעבוד כמאבטח ,עם משכורת עלובה. פעם למשל בריקודי העם ,היה צורך באקורדיוניסם.כיום העבודה נעשית על ידי המחשב, אני לא מאמין שיעלו את שכר המינימום, זו רק בדמיון של חלק מחברי הכנסת. אם יעלו , אז המעסיקים יעזבו את הארץ ויפתחו מפעלים במדינות כמו סין והפיליפינים, שם המעסיקים ישלמו לעובדים רק 80 דולר לחודש ולא 800 דולר כמו בארץ.

hammi

New member
ברשותך, אל תכללי אותי בסטטיסטיקות

לדאבוני, נעדרתי מרחבת הריקודים במשך למעלה מחצי שנה. השבוע אחדש את פעילותי. אני מקווה שלא נוספו ריקודים חדשים רבים מדי.

נופרוש-

אני רוקדת פעמיים בשבוע באופן קבוע, ואם יוצא "לגנוב" את הפעם השלישית- מה טוב! מעבר לזה, משתדלת להגיע להרקדות הנוסטלגיה של מישאל, אחת לחודש בכפר המכביה (וזה הערב!), ולפעמים בשבתות, כשאין תכניות- לקפוץ לחוף ראשל''צ- ולפזז מעט. (אגב, אולי את , כאילתית, תדאגי לספר לי על ההרקדות שתהיינה באילת בשבוע של חג העצמאות? אני מגיעה לאילת יום לפני עצמאות ונשארת עד מוצ''ש). תודה.

rak dan

New member
נופרהשמרי לך מ-ע. ו-נ. מטיפי המוסר

נופר עלמתי הצעירה, "אין הביישן למד"! מרב שנותי שחלפו אתכופף למענך בחיבה, לומר לך דברים בגובה העיניים. מכתיבתך בפורום עד כה הוכחת בגרות הראויה להערכה רבה, לכן מבקש אני להגיב על התשובות המתיחסות אליך כילדה בוסרית הזקוקה להדרכת מבוגרים. שאלותיך השנונות מראות על חוכמת חיים חיננית ומולדת, המשיכי להיות סקרנית ויוזמת כל חייך שעוד לפנייך, ומובטח לך שבדרך זאת תגשימי את כל משאלותיך. עולמנו המורכב הינו אוקינוס רחב ועמוק של מידע וניסיון, את השלב הראשון בדרכך עשית נכון. לשאול מנסיונם של אחרים, השלב הבא הוא לסנן את המידע ולנפות את התשובות שקיבלת, השלב השלישי הוא לבחור את המתאים והנדרש לך. את הצעד הראשון בחרת לעשות מיוזמתך, על כן מובטחני שתדעי לעשות נכונה גם את הצעדים הבאים. לא אחמוק מלהשיב לך, אין תפריט קבוע כמה פעמים בשבוע נכון לרקוד, התשובה תלויה במשתנים רבים. בחופשת הקיץ כמה שבא לך, בתקופת בחינות לא יקרה כלום אם חודש כלל לא, בצבא איך שיהיה, יהיה לך חבר או בעל סומך אני עליך שתדעי איך לנהוג. בפסטיבל כרמיאל שלושה ימים ולילות רצופים, בקרנבל בברזיל שלשה שבועות רצופים. וגם אגיב לעזרא ידידי המבוגר, תשכח מילדותך שלך. התעלמת ממהמציאות כיום והאלטרנטיבות, לבהות בטלביזיה ומשחקי מחשב 3 שעות ביום, או לשוחח בנייד ללא הפסקה. מה היא צריכה שתגיד לה שהיא תלמידת בית ספר ושתלך לישון ב- 23, אם כבר לא ב-11- בבוקר ? באשר לניצנץ, אל תיקחי דוגמא ממי שנכנסת לתוך ובין הסדינים של חברותיה ושל אחרים. לא ענינו של אף אחד מה קורה במיטתם המוצעת של בני זוג. היי בטוחה שבעל המאפשר לאשתו לצאת לרקוד שלוש פעמים בשבוע, כניראה שהיא שווה את זה ועוד איך, ומגיע לה בזכות ולא בחסד. אותו כנ"ל בהפוך אישה המאפשרת כזאת לבעלה. בכללי, "שנינו ביחד וכל אחד לחוד". המשיכי לרקוד ולשמוח בדרכך, שלך רק דן

רקד../images/Emo24.gifן- אהבתי!

מה זה אהבתי את משפטי הסיום שלך!! .."בעל המאפשר לאישתו... כנראה שהיא שווה את זה ועוד איך ומגיע לה בזכות ולא בחסד, אותו כנ'ל בהפוך..." הלוואי וכולם יחשבו כמוך, ולא נשמע כל פעם מלעיזים כמו... "נו בטח, הם נפגשים אולי בסופי שבוע",... או "כנראה שאין להם לעשות יחד אם היא/הוא רוקדים 3 פעמים בשבוע"... תפסיקו להכנס למכונת הכביסה של האחרים. תדאגו לכביסה שלכם! תודה!

רוצה לדעת כמה?????

כ-3 פעמים בשבוע פעם רק זוגות מתחילים (זה לא נחשב כי קשה לי לבן הזוג שלי אז לפעמים חוזרים עצבנים ולא מרוצים) פעם מעגלים מתקדמים (זה הכיף האמיתי) ופעם זוגות+מעגלים יש פעמים שהולכים בכיף בכדי לשמוח מכל הלב ופעם הולכים מתוך דחף והרגל בכדי לצאת לידי חובה אבל בסך הכל המצב מתאזן בסוף החודש.............

למעלה