רוצה לדעת כמה ..?

פעם אחת בלבד

ביום ראשון אצל מתי אברהם בראש העין

ניצנץ1

New member
פעמיים קבוע, הפעם השלישית

לפי המצב- החשק, השיעמום, בן הזוג, רצון לשנות מרקיד או רפרטואר.. אבל מכירה אישית כמה גברים שרוקדים 8!!! פעמים בשבוע וחלקם אפילו נשואים..(שזה אומר שבת פעמיים כי טוב, גוקר בים וערב באולם) והרבה בחורות שרוקדות 4 פעמים ויותר.

פעם בשבוע - קבוע, וחוץ מזה...

מידי פעם קופצת לעוד הרקדה באמצע השבוע, ופעם/פעמיים בחודש - הרקדת נוסטלגיה במוצ"ש וגם... פעם בשבוע - ריקודי בטן ועוד ערב לסלסה ורואדה(בתקופות מסויימות...)
אבל נופר, לא סיפרת לנו כמה את רוקדת

Jen74

New member
לאחרונה פעם בשבוע בימי שני

אבל עד לפני פחות מחודש רקדתי גם בימי רביעי. לפעמים גם בשבת בבוקר הולכת בעיקר להתבונן ברוקדים וכשיש שיר שמכירה מצטרפת.

union39

New member
לדעתי רצוי לרקוד כל פעם שיש מצב רוח

טוב ולא לפי מספר פעמים בשבוע הרבה הולכים לרקוד כדי לצאת מעצב שיש להם מכל סיבה שהיא לדעתי זה שגוי כי רקוד הוא תוצאה של שמחה אתה שמח אתה רוקד ולא אתה רוקד כדי להיות שמח לכן מומלץ ללכת להרקדה כשאת במצב רוח טוב

נכנס

New member
פעם בשבוע אצל../images/Emo24.gif

אייל עוזרי במזכרת בתיה וזה מספקק אותי לכול השבוע.

כנ"ל אצלי

אני חושבת שההרקדה שאני הולכת אליה ביום ראשון מספקת אותי לכל השבוע, היא פשוט טובה הרפרטואר שלה תפור עליי כאילו אני זאת שעושה ת'הרקדה, ממש לא יושבת דקה, עכשיו כשהתחלתי לרקוד זוגות אז בכלל אני נהנת מהכל. זה נכון שצריך ללכת להרקדה כל מתי שיש חשק, אבל גם 25 ש"ח לכל פעם שיש חשק גורם להוצאה גבוה מאוד. אם הרקדה היתה יותר זולה בטוח שהייתי הולכת יותר מפעם אחת בשבוע.

dw2322

New member
יש כאלה

ההרקדה של מייק בקאנטרי של האונ' ביום שבת בצהרים עולה 15 ובאותו זמן ישנן גם הרקדות חופשיות בחוץ. עם זאת, אני משער שיום אחרי יום זה פחות נוח.

UHUstick

New member
במקרה הטוב פעם בשבוע

כמה שהצבא מאפשר... היו חודשים לאחרונה שלא רקדתי בכלל...

נופרוש.לא משנה כמה שאנו רוקדים.כן

משנה כמה שמותר לך אישית לרקוד. כיוון שאת תלמידת בית ספר, אז את צריכה לרקוד פעמיים בשבוע ולא יותר. ולא אחרי 11 בלילה. בחופשות מותר לך אפילו כל יום וזה בתנאי שהמצב הכלכלי של הורייך, טוב.

אביגל ג

New member
לפי דעתי זה לא חשוב.

העיקר שההשקעה בלימודים לא יורדת בעקבות הלימודים, שהריקודים לא עדיפים על פני הריקודים ושאנחנו מודעים ליכולת הגוף שלנו לתפקד במצב של חוסר שעות שינה.

UHUstick

New member
מה קרה לשניכם?

(עזרא ואביגל) לימודים זה לא הכל ובטח שלא הרוב (עצוב שיש אנשים שזה כן ככה אצלם). גם אם הרמה הלימודית של הנ"ל תרד אבל היא תעשה יותר ספורט ספורט, תהנה, תכיר את התרבות הישראלית יותר טוב, תגדיל את מעגל החברים ועוד עשרות "רווחים" מריקודי העם - אני בטוח שזה עדיף.

למעלה