רוצה לבקש עצה

תמרה45

New member
תודה יקירה :)

מעודדת אותי ההבנה שלך, ומשמחת :) תודה על המילים הטובות!
לקחתי מהן הרבה!

אולי לא ניסחתי את עצמי נכון, מסכימה

אבל הכוונה שלי הייתה שלמרות שאנשים בגילי כבר מתחתנים ומביאים ילדים לעולם, הם את ההתבגרות הפנימית, הנפשית שלהם כבר עברו, הם מספיק פתוחים לאהוב את עצמם, להעניק אהבה ולתת למישהו אחר לאהוב אותם. אני לא נמצאת במקום הזה. לפני שאני אתן למישהו לאהוב אותי אני צריכה לאהוב את עצמי.
אולי זו לא הייתה ההגדרה המתאימה.

חוץ ממה שלא, את יודעת.

למשל כשקורבנות של פדופילים קוראות הודעה כזאת, ושתינו יודעות שכותבות וקוראות כאן לא מעט שנופלות, לצערי, להגדרה הזאת.

jellybelly1

New member
מנקודת המבט של מור

היא לא הייתה יכולה להעלות על הדעת שתפגע במישהו ואין סיבה שתרגיש רע. גם אם שכיחים בין קוראי הפורום הזה אנשים שנפגעו ויש להם רגישויות וטריגרים אי אפשר להצליח לכתוב במודעות וזהירות לכל יבלת אפשרית שעלול לדרוך עליה

לא רמזתי שהיא צריכה להרגיש רע

(הי, מור - אל תרגישי רע
) רק אמרתי שהשימוש הזה במילה "פדופיל" היה לגמרי לא במקומו. במיוחד כי יש כאן כל כך הרבה נפגעות תקיפה מינית (ויש, אגב, קורלציה ידועה בין תקיפות מיניות לבין הפרעות אכילה), אבל לא רק. המרחק בין פדופילה ואונס - לא רק כאן, אבל *במיוחד* כאן - לבין "כל יבלת אפשרית שעלול לדרוך עליה" הוא מאד מאד גדול. גם ברמה הרגשית, גם ברמה הפוליטית.

jellybelly1

New member
מצטערת אם בחירת המילים הייתה קשה לך

אבל זאת דעתי באופן כללי

jellybelly1

New member
אם לא התכוונת

שהיא תרגיש רע אז לא היה שום טעם בכתיבת התגובה שלך
זה ברור לה ולכל אדם עם היגיון שבהקשר שהיא השתמשה בו פדופיל הוא לא באמת פדופיל
ומותר להשתמש במילה מחוץ להקשר שלה

תודה על הירידה לפסים אישיים

אל תדאגי לי: ההגיון שלי בריא ואני באמת לא נהנית מגרימת סבל לאחרים; להפך, המטרה היתה למנוע אותו. כי להאנס בילדות ואז לקרוא את המילה "פדופיל" (או אונס וכו') מחוץ להקשר שלה זה פוגעני ומגמד את החוויה האיומה הזאת. במיוחד במקום שרגיש כל כך לדברים האלה. גם אם מותר.

למעלה