רוצה לבקש סליחה

themen10

New member
רוצה לבקש סליחה

זוכרים אותי?לא יצא לי לכתוב כאן המון כי הייתי עסוק מעל הראש בצבא.רציתי לאחל שנה טובה לכולכם.ורציתי לשתף במשהו כואב שאני לא מפסיק לחשוב עליו.ואמרתי לעצמי שזה הזמן שיכול לרפא הכל.כמו שכתבתי כאן בעבר אני חושב על חברי לשעבר ומת להתקשר אליו לבקש סליחה ממנו אחרי שפגעתי פה פעמים רבות.אני לא יודע תמיד יוצא שאני פוגע בו הוא הדבר היקר לי בחיים.אחרי שנפרדתי ממנו הוא לא רוצה לשמוע ממני יותר כי אני כבר לא מעניין אותו.ואני מבין אותו.וזה לא מפסיק לשגע אותי.אני רוצה רק אותו אפילו שנפגשתי ויצאתי עם מלא בחורים אף אחד לא כמוהו.איך אני יחזיר אותו אלי? להתקשר אליו לפני ראש השנה?מה לאמר לו?

אני חושב.

ראשית כל שנה טובה. אני חושב שזה חלק מתהליך מסויים, אנחנו לא באמת מבינים מה יש לנו בין הידיים עד שזה חומק מביניהן, וזאת עובדה (לצערי.), אבל כפי שידוע לך מהדברים הרעים בחיים אנחנו למדים וגדלים, ובמקרה שלך יש מקום רב להמשיך ממנו, אתה יודע להעריך ולהוקיר את הדברים בצורה טובה יותר ולכן אתה לעולם תחזור לנקודה שבה אתה נמצא כעת. ובנוסף, אם הבחור שלך עדיין פנוי אז עדין יש סיכוי. (ולא, זה לא היה ציני בכלל, לכל קטני האמונה שעלולים לקרוא את זה.) תיהיה חזק ואל תפחד כי המחר לא מובטח לשום אדם.

themen10

New member
תשובה

הוא פנוי ואני פנוי.ולכן אני רוצה לחזור אליו לפני שיתפסו לי אותו וגם בגלל שראש השנה.

למה אתה אתה רוצה לבקש סליחה?

זו סליחה אמיתית או עם נגיעות של "בא לי לחזור" הוא פגוע ממך אני הייתי ממליצה לך לשלוח לו מכתב סליחה על מעשיך בלי שום קשר ובלי אזכור לזה שאתה רוצה לחזור אליו ותתקדםםםםםםםםםםםםםם!!!! שחרר ת'בנאדם, מזכיר לי ת'משפט מהתנ"ך: "אין הטוב ניכר אלא בהעדרו"

למעלה