רוצה לבכות

the mush

New member
רוצה לבכות ../images/Emo4.gif

[קודם כל- בטח שמתם לב שלא היתי פה כמה זמן, אז זה כי היתי בקרנבל
היה נהדר.] עכשיו, היום היתי בג'אז [שזה אותו מקום בו אני עושה בלט, כמובן.] ואז באה לדבר איתנו אחת מהמורות של הביצפר והסבירה לנו שפותחים כיתה, שהיא נפרדת מהכיתות הקיימות, בהם יעבדו ר-ק על ריקודים, וכל חודש נוסעים למקום אחר בו מופיעים, ולפעמיים יש גם תחרויות, הא, וזה מקצועני. אז, המורה שלנו בחרה את התלמידות שלפי דעתה הכי יתאימו [גמישות, פוינט.] ואז יצאנו בישביל שהמורה השניה תביא לנו ת'פתק, שאני נגשתי אליה [הא, כה, המורה שלי בחרה אותי.] היא הסתכלה עליי במבט נאצי ואמרה "את נמוכה מידי, את לא יכולה להשתתף." היתי פשוט בשוק
ואני בטוחה שזה לא בגלל הגובה, וכן בגלל שהיה לי מגן דויד וחולצת צה"ל
. קיצר, נעלבתי קשות. ולמורה שלי אין מה לעשות, כי זאת קבוצה מחוץ לביצפר. ראר.. וחוץ מזה, המורה אמרה לי בסוף השיעור שהיא לא אהבה את ה.. ה.. אמ, כאילו איך שהתנהגתי היום. היא אמרה שהיא יודעת שאני יכולה לעשות יותר וזה. והאמת
זה נכון. אבל פשוט אי אפשר לתפקד אחרי שאומרים לך שאתה נמוך ולא יכול להשתתף בכיתת מקצוענים.
חה, טוף שלא ניצלתי את הפורום, הפך להיות הבלוג שלי
אוהבת אותכם

the mush

New member
מטר 56, 55 ככה.

ואולי זה לא מ-אוד נמוך, אבל בהשווה לאחרות כן.

מש...

זה ממש לא פייר. תנסי לעשות עם זה משהו, ללכת נגדה, מה כבר יכול להיות רע? זה לא פייר שבגלל שאת יהודיה אז לא תשתתפי! זה ממש שטויות! חוצמזה שגובה בדרך כלל לא משנה... אוף זה ממש מעצבן! אוהבת, ובהצלחה!

the mush

New member
../images/Emo6.gif

צחקתי בקשר לקטע של היהודות.
אני לא משתתפת בגלל הגובה, ולהם זה חשוב.

g i l i

New member
גם אני רוצה להתבכיין!

קודם כל מורה שלי למחול אמרה לי שאני לא יכולה להשתתף בבגרות של הי"בניקית כי אני לא מספיק מסורה ולא מספיק מגיעה( הייתי בשבוע גדנ"ע בשבוע שעבר) והיא בכלל לא אומרת לי כמה שזה קריטי שאני אשאר או שאני יבוא.. והיא ממש לא מנסה שאני אשאר, ולא מנסה לעודד אותי להגיע ואם אנהי לא משתתפת בבגרות כי אני לא עומדת בקצב אז למה בכלל שאני אבוא, והיום הלכתי את כל דרך מהביצפר למגמה (20 דק') עם רגל נקועה, כי למורה שלי אין פלאפון ולא רציתי לאכזבאותנה ולא להגיע כי אני לא משתתפת, אז הגעתי והיא אמרה שאני יכולה לשבת לראות כי היא עובדת על ריקוד שאני לא מכירה אז חבל שבבאתי וזה לא שהיא הןדיעה לא לא לבוא ועכשיו אין טעם שאני אגיע בכלל ויש מופע עוד חודש וחצי שהיא הוציאה אותי ממנו גם אבל זה כבר באשמתי ועכשיו אין לי איפה לרקוד כי זה המקום היחיד ואם לשם אני לא מתאימה אז לאן כן.. וגם ככה זה אמצע שנה ואני לא יודעת מה לעשות אתם חייבים לעזור לי!!!!

g i l i

New member
במצפה רמון..

והאנגר אדמה לא בא בחשבון כי זו להקה למבוגרים שמשלבת סדנאות ולא מתאים לי הסגנון שלהם גם.. וחוצמזה יש את המתנ"ס שהחוגים בו הם עד גיל 14.. ואני בת 17 או מגיל 30..

TheBlackFairy

New member
תראי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

זה לא בסדר להוציא אותך מריקוד בגרות חודש לפני הבחינת בגרות, זה לא בסדר שהמורה שלך מטילה על הי"בתניקית שבחרה בך לחפש תלמידה אחרת עכשיו וללמד אותה את כל מה שעבדתן עליו הרבה מאוד זמן, עוד יותר לא בסדר זה להוציא אותך מהריקוד כי היית בפעילות של ביצפר שהיא חובה מטעם הביצפר, יש הרבה דרכים אחרות לעשות את הדברים האלה ובטח ובטח שלא לבוא ולהוציא אותך מהריקוד חודש לפני הבגרות בגלל דברים שהם היו חובה בשבילך
. אני מציעה לך שתפני אל המורה ותסבירי לה את המצב, ובמיוחד תדגישי את העניין הזה שאת רוצה להשתתף בריקוד שלה ותשקיעי את כל כולך בשביל לעשות את זה ובשביל שהי"בתניקית שבחרה בך תקבל את הציון הטוב ביותר שהיא יכולה
.

g i l i

New member
גם אני רוצה להתבכיין

קודם כל מורה שלי למחול אמרה לי שאני לא יכולה להשתתף בבגרות של הי"בניקית כי אני לא מספיק מסורה ולא מספיק מגיעה( הייתי בשבוע גדנ"ע בשבוע שעבר) והיא בכלל לא אומרת לי כמה שזה קריטי שאני אשאר או שאני יבוא.. והיא ממש לא מנסה שאני אשאר, ולא מנסה לעודד אותי להגיע ואם אנהי לא משתתפת בבגרות כי אני לא עומדת בקצב אז למה בכלל שאני אבוא, והיום הלכתי את כל דרך מהביצפר למגמה (20 דק') עם רגל נקועה, כי למורה שלי אין פלאפון ולא רציתי לאכזבאותנה ולא להגיע כי אני לא משתתפת, אז הגעתי והיא אמרה שאני יכולה לשבת לראות כי היא עובדת על ריקוד שאני לא מכירה אז חבל שבבאתי וזה לא שהיא הןדיעה לא לא לבוא ועכשיו אין טעם שאני אגיע בכלל ויש מופע עוד חודש וחצי שהיא הוציאה אותי ממנו גם אבל זה כבר באשמתי ועכשיו אין לי איפה לרקוד כי זה המקום היחיד ואם לשם אני לא מתאימה אז לאן כן.. וגם ככה זה אמצע שנה ואני לא יודעת מה לעשות אתם חייבים לעזור לי!!!!

לא ממש הבנתי

בהתחלה בחרו אותך לכיתת מקצוענים ואחרי זה ראו שאת נמוכה מידי אז אמרו לך שאת לא יכולה?

ניקולי17

New member
אמממ...

ניסית לדבר עם המורה? כלומר לא לבוא לאיה בטענות אלא להסביר לה בנימוס שנעלבת , ושלדעתך זה לא הוגן ותשתקול את זה מחדש

the mush

New member
זאת לא אשמתה של המורה,

זה כל הקטע.אם זה היה תלוי במורה אז מזמן היתי משתתפת, אבל זה לא תלוי בה.

the mush

New member
של מנהלת הקבוצה הזאתי.

משהו כזה
אבל כמו שכבר אמרתי- ויתרתי. לא נורא.

למעלה