רוצה חופש!!!

מלודי6

New member
רוצה חופש!!!

אתמול שמעתי משהו בנוגע לזכויות, חובות וחופש. שכל אדם שנותן זכות למישהו אחר מקבל באופן אוטומטי חובה עליו, וכאשר יש לך חופש ממישהו או ממשהו אז אין היתווספות אוטומטית של זכות או חובה כלשהי, החופש מנוטרל מהזכות או החובה. אז הנה, בא לי ככה חופש אמיתי לכמה ימים... בלי הזכות לקבל תואר (כי אז אני חייבת לעמוד בדרישות האקדמיות); בלי הזכות לקריירה מצליחה (כי אז אני חייבת להשקיע בה); בלי הזכות להיות .... וכן הלאה והלאה.... פשוט לקחת חופש: בטן-גב; החיים הטובים; אני, עצמי ומחשבותיי; חיוכים, צחוקים; הנאות; נוף ויופי; אור ובריאה. אוף!! יום בעסה... מישהו/מישהי מוכנים לתת לי בחופשיות: חיבוק; לספר לי משהו שמח; להראות לי תמונות יפות; כל דבר שיעלה בי חיוך...

odery

New member
הבת שלי

ביקשה אתמול:``אמא אני רוצה שוקו עם 20% סוכר פחות`` (בת 4)

מלודי6

New member
חחח, אילו בקשות מיוחדות

נכנסנו פה לעמדות צרכניות.. את הכנת לה את השוקו או שזה היה קנוי? מה שמזכיר לי שממי ששמעתי את העניין לגבי הזכויות החובות והחופש... הוא סיפר על כך כשהוא היה צעיר הוא רצה ללכת למסיבה. הוא עמד על זכותו ללכת, והוריו אמרו לו שאם הוא זכאי ללכת, אז הם חייבים להסיע אותו, ולכן, הוא לא זכאי אלא יש לו את החופש ללכת. אז כל פעם שהיה לו חופש ממשהו, הוא שמח, כי אף אחד לא יכל לטעון משהו לגבי החופש שלו...

odery

New member
היא

ביקשה שאכין לה,כי בד``כ כשהיא באה איתי לקניות אני מרשה לה לקחת שוקו,והיא שאלה למה תמיד אני לוקחת לה את אותו סוג,אז הסברתילה שזה עם 20 אחוז סוכר פחות(עם הדגמה ,מלעשות,מורה) מה שמראה שאם מסבירים ומדגימים החומר נטמע טוב יותר

מלודי6

New member
זה היה ברור שהסברת לה משהו בעניין

אחרת ילדה בת 4 לא הייתה אומרת משהו בסגנון 20%. ואת לא צריכה להרגיש צורך בלהתנצל על כך.... רק בפעם הבאה תגידי לה שתשלח גם פקס לתלונה על כמות הסוכר

odery

New member
למה פקס כשיש לה חיוג מקוצר למוקד

שרות לקוחות? לא לשכח שאבשלה פרסי =)

מלודי6

New member
../images/Emo6.gif

נכון, אין לי מה להוסיף על "כאן ועכשיו"... זה יותר זריז, יותר מהיר, וגם מוציאים את כל ה... החוצה... חחח

כבר אמר התימני

בספר הדכאוני ביותר במקרא: "כי אדם לעמל יולד..." (אליפז, שם שם)

מלודי6

New member
אמפדוקלס,

וואי, וואי, כנראה קמת הפוך הבוקר... מה זה? בחרת בחופש ביטוי הדיכוי? ועכשיו, בגלל שהתחרפן לי המוח מלימוד של קורסים משפטיים... כאשר קיים התנגשות בין חופש השמחה לחופש הדיכוי, נבחר בחופש המאוזן, בעל המשמעות...בלה, בלה, בלה... ולכן מעכשיו הוחלט חופש השמחה ברוב קולות והדר

סאני42

New member
בקשת... קיבלת!!!

ואל תשכחי שגם גרושה זה סוג של חופש ענקי.... את התואר כבר קיבלת... קריירה כבר יש לך שם...
לגבי בטן גב... מה דעתך על חופשה בקריביים? הא???

מלודי6

New member
הופה, סאני, מעולה...

ככל שאני אסתכל על תמונות יפות שכאלו, ככה החופשה בחו"ל תתקרב... מתאים לי בקריביים, מי מצטרף?

אiר1

New member
הייתי שם אחותי...

אין על עצי הקוקוס ומי הטורקיז....

לכולנו יש חלום לחופש

לא יודעת שמתי לב שכשהיה פסח ויצאנו המון המצב רוח שלי היה בהיי ועכשיו מאז שבת הוא קצת בדאון זה קורה גם לכם שהחזרה לשיגרה מדכאת? לא היה מזיק לי איזה סוף שבוע באילת למה להתרחק עד לקריבים? נועם כבר בארץ אם זה מה שמענין אותך....

אiר1

New member
נועם כבר בארץ?

מי זה נועם ולמה זה צריך לעניין אותי? בקאריביים הייתי לפני 13 שנה ובאילת עם הילדים לפני שבועיים... אני דווקא אוהבת את השגרה. כי אז, מתחיל החופש שלי
גם לי לא יזיק כמה ימים באילת, אבל חופשת נשים, להיות כמה ימים אני, עצמי ועם מה שכיף רק לייייי

למעלה