רוצה זוגיות

מילי1991

New member
רוצה זוגיות

אמיתית, שלמה
המבוססת על חברות וכימיה
אני לא יודעת מאיפה להתחיל..לפעמים זה מרגיש לי כל כך רחוק, שאני מראש מוותרת ומעדיפה להתרכז בעצמי.
די, הגיע הזמן, לא?

שלום

השתתפי במסגרות שונות בנושאים שמעניינים אותך כמו חוגים ואוניברסיטה, שם פני לאנשים שאת מחבבת ושאת אוהבת ושוחחי אתם על נושאי המסגרת, לאט תקרבו את הנושאים ודרך זה גם את הקשר וגם את הקרבה הגופנית שתיווצר מתוך חיבה ואהבה. תני הרבה דאגה כנה והיי טובה באופן אמתי לאנשים החשובים לך, השקיעי בקשר ואז יצליח.
&nbsp
&nbsp

היי לך

לפעמים גם לי זה נראה "רחוק" אבל אם לא עושים למען זה משהו זה לא תמיד קורה לבד יחד עם כל הקלישרות שמי שמחפש לא מוצא.
אני בדיעה שצריך לצאת לכל מיני מקומות בילויים,אתרי הכרויות אכותיים לנסות ואת זה אני אומרת גם לעצמי.

אחלה שבת.

איזה רצון יפייפה

היי מילי.
נשמע שאת במקום חיובי ומשמעותי להיות בחיים, לרצות בזוגיות אמיתית זה לא ברור מאליו.
אני תוהה האם ישנם דברים ספציפים שמקשים עלייך למצוא זוגיות? אילו שאלות את שואלת את עצמך כשאת מתכנסת בעצמך? יכול להיות ששינוי כלשהו של זוית הראייה יוכל לעזור לך בנושא. כלומר, להביא מחשבות מסויימות לעצירה, לומר להן "די, אתן לא עוזרות לי להגיע לאן שאני רוצה", ולנסות לשאול את עצמך שאלות אחרות. כשאת שומעת מחשבה שגורמת לך להרגיש מיואשת, זו מחשבה שיש לשים לה מעצור. נסי לכתוב אותה על דף ולאחר מכן לכתוב שאלה. כן, דווקא שאלה. שאלה שלוקחת את המחשבה שתוקעת אותך במקום - ועושה לה סיבוב, טוויסט. נסי שזו תהיה שאלה שאת מרגישה בינך לבין עצמך שהיא מייצרת בך תחושה חיובית, של אופטימיות. זה ככה על קצה המזלג מה שאני חושבת בנושא.
אני אשמח שתשתפי אותי במחשבות שיש לך בהקשר של זוגיות כדי שנוכל ביחד לחשוב על שאלות מקדמות, שאלות שיפתחו אותך לאפשרות של כן למצוא זוגיות אמיתית כמו שאת מחפשת. מזמינה אותך לשיחה של אחת על אחת בהודעות פרטיות.
מחכה לשמוע ממך,
רעות

למעלה