רוצה ולא מסוגלת

מודעת1

New member
רוצה ולא מסוגלת

ניפגשנו לפני 25 שנה בחברת חברים. יפים וצעירים.האהבה והכימיה ניצתה. אך האהבה לא הבשילה כי אני הייתי נשואה ולא רציתי לבגוד ולא רציתי לפרק את הבית. הוא היה גרוש.. ניפגשנו שוב לפני כשלוש שנים. אני גרושה והוא נשוי בשנית וללא ילדים כלל. תוך שבוע עזב את הבית השכיר דירה עבר אליה ורצה שנעבור לגור ביחד. ניבהלתי מהמהירות רציתי שיתחיל תהליך גירושין ובינתיים ניפרדנו. הוא חזר לבסוף הביתה. מאז אנחנו מנהלים מערכת של פרידות וחזרות. הצהרות מצידי וגם מצידו.שלא נפגשים יותר ולא מדברים יותר עד שהוא פנוי. הוא- לא רוצה להתגרש כדי לא לפגוע בה יותר וכי היא תלויה בו כלכלית וכי הוא צריך זמן להבשיל למרות שאין בינהם כל מערכת... אני- ברור לי שאם רק היה רציני ורק היה רוצה... ניסיתי להמשיך הלאה אבל לא צלחתי. שיחת התענינות מצידו מפגש אקראי לכאורה והכל ניצת. מבקשת דעות והצעות . תודה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושש שמי שלא רציני פה זו את

את זו שנבהלה ושפכה מים קרים על כל העסק.

הרעיון שהיה נטוע לשניכם בראש הוא רעיון (אמיתי או בדוי) של אהבה ענקית. רומאו ויוליה.

אהבה ענקית לא מכירה במגבלות הפרוזאיות כמו רבנות, מנהל בנק ומה יגידו השכנים. היא גם לא עובדת בצעדים קטנים וזהירים.

רומאיו לא אמר ליוליה שקודם תכיר לו את הוריה, אחר כך יביאו אישור מהרב, ואז הוא ינשק אותה. נכון? ויוליה גם כן לא שמה לו תנאים. היא קפצה ראש בעקבות האהבה. (נכון שהם היו בני 15-16)

כשנפגשתם שוב אחרי הרבה שנים, הוא חשב שאתם עדיין רומיאו ויוליה. הוא קפץ מקצה הצוק אל המים העמוקים והקרים. אבל המים שלך התגלו כרדודים.

את, ביודעך שהמים שלך רדודים, בדקת את המים בבוהן, ראית שהם קרירים. אז שלחת אותו לעשות שעורי בית, התעטפת במגבת הגדולה שלך והלכת למזנון לאכול סנדויץ', עד שהוא יחזור.

הוא הבין את המסר, שאתם לא בדיוק רומאיו ויוליה, והאהבה הענקית היא כנראה לא כל כך ענקית כמו שהוא חשב, ועכשיו הוא תקוע לא לפה ולא לשם. וגם את.

למעשה, אם נחשוב אחורה (וגם הוא בוודאי חושב קצת אחורה), גם לפני 25 שנה את זו שבחרה בנישואין חמימים/פושרים על פני אהבה ענקית ובוערת. זו תמיד את שעצרה, לא הוא. אז מה הטעם לטעון ש"הוא לא רציני"? הוא הרומנטי. את זו שלא.

כמובן, מותר לך להתלבט, לפסוח על שני הסיפים. אני מעריך שזה אצלך סגנון חיים. זה לגיטימי לגמרי, אבל יש לזה מחיר מסוים. לא תהיה שם אהבה ענקית.

ואם ההערכה שלי נכונה, שום עצה שניתן פה לא תוציא אותך מבין הסיפים. כי שם זה אזור הנוחות שלך...

מודעת1

New member
מריוס תודה.

אהבתי את שכתבת ו ניתחת. מה עושים היום? רוצה אותו איתי . לשבת על הגדר? עד שיהיה פנוי?

מריוס זכריה

Member
מנהל
עכשיו זה באמת מסובך

היה טוב אילו הוא היה (שוב) עוזב את הבית, שוכר דירה, והייתם עוברים לגור יחד...
אבל לא כל כך בקלות עושים את זה פעם שניה. אז אני לא יודע מה בעצם קורה איתו.
&nbsp
בגדול, הייתי עושה איתו שיחה רצינית - מה קורה איתנו ומה רוצים.
אם עדיין שניכם מאמינים בקשר הזה, קפצו למים.
&nbsp
אם את רוצה אותו אבל הוא עכשיו מהסס, זה יותר מסובך. תגידי את האמת שלך, נכון לעכשיו, ותני לו לקחת אחריות על החלק שלו.
&nbsp
יותר מזה קשה לי לומר כרגע, כי אין לי מושג מה עמדתו. מה הוא עדיין בעניין שלך, כמה הוא מוכן להסתכן (שוב), מה הוא מרגיש וכולי. אני פשוט לא יודע את כל זה.
&nbsp
תעשי מה שנכון לך עכשיו. זה כנראה המקסימום שאפשר.

batmea

New member
את חיה בסטנדרט כפול,.

כל עוד את נשואה כביכול, אז את לא רוצה קשר למרות שיצאו לך כוכבים מהעיניים.
אחרי כך וכך שנים נזכרת שאת שוב כביכול, מאוהבת ועכשיו כשאת פנויה זה בסדר לקחת אותו ממישהי כשהוא תפוס ואוהב. למעשה, הוא לא היה חוזר אם לא אהב.
זה שנכנסת באמצע ורצית מקום כאילו לא קורה כלום, מבחינתך לא אומר כלום.
אני חושבת שהסטנדרט הכפול הזה מעיד דווקא על חוסר יושרה פנימית שלך וכלפי אותו גבר שאת מדברת עליו. מין סוג של כוונות לא טהורות כלפיו.
אחרת, הייית מוציאה את היד שלך ומאפשרת לשניהם להמשיך את מה שהם רוצים להמשיך שמסתבר שזו אהבה שהם בונים.
ההידלקות שלך היא לא אהבה. באהבה לא רק נידלקים אלא אוהבים ומממשים.

אגב, מריוס... רומיאו ויוליה הוא סיפור אהבה של 72 שעות.
כאן היא מבוגרת באי אלו שנים. היא אמורה להיות הרבה יותר בוגרת מלפני 20 שנה.
זה לא משתקף, עם כל הכבוד. ביחוד כשהוא תפוס. סליחה.
משהו פה מסריח וביחוד כלפי אותו גבר.

איל85

New member
מה את רוצה?

שלום רב
אני חושב שאת נמצאת בצומת עם עצמך.האם שאלת עצמך מדוע התגרשת? האם את יודעת באמת מדוע זה לא המשיך?, אם כן, האם כאן יש את התשובה, או דווקא ה,מצב" בו נמצא כרגע בן זוגך, עוזר לך לא להחליט?,
למה אני מכוון?, אנו יוצרים את עולמנו. אנו אחראים לכל דבר שקורה לנו. ברגע שתביני איזה רגשות ומחשבות הובילו אותך למצב הזה תוכלי לפתור אותו. אין כאן רעיון אחד נכון שלי או של כותב/ת בפורום. יש כאן תהליך שחשוב שאת תעברי, לפני כל מערכת זוגית שתרצי להקים. בהצלחה

ככה זה

עם אהבות נצח. הן טובות ברעיון הכללי שלהן. מתוקות, כשהן בלתי מושגות. כשהן מדגדגות לנו את הסרטים הנוגים של 'מה היה קורה אילו'...
אבל זהו יעודן בחיים. להישאר קסומות כאלה, בלתי ממומשות, על הנייר.
וזה דווקא טוב. כי אם יתממשו אז לנסיך יהיו מהר מאוד הרגלים מעצבנים, פגיעות בשאסי מהפרקים הקודמים, ועוד כהנה ריקושטים. ולנסיכה - מחזור, שיגועים הורמונליים, אמא רוטנת, וציפיות מוגזמות.
הכל ייהרס! לא חראם, כשכבר יש פנטזיה כל כך מוצלחת שעובדת?

מודעת1

New member
תודה מקרב לב לכל המגיבים- דווקא השכלתי בקבלי את דעתכם

מילים: לואי אראגון
לחן: ג'ורג' ברסאנס

לכל אדם יש צל עימו עליו ללכת
אותו עליו לשאת כל עוד כוחו עימו
עבר הזמן ללמוד מניסיונות חיינו
כבר שנינו מתייפחים בקול אחד עם ליל
כמה כאב עצור באחרון שירנו.
וכמה חרטות פורטות על כל מיתר
וכמה יבבות בלחן הגיטרה