רוצה המלצה

yakir_g

New member
רוצה המלצה

שלום אני חדש בפורום הייתי רוצה לקבל המלצה על סרט אימה ממש ממש מפחיד מדע בדיוני ורוחות זה יותר עדיף בדרך כלל לא מזיז לי סרטים כמו צעקה וכאלה תודה.

חזיר בר

New member
חברים שלי

אוהבים את הסרט:"החיזרים באים" שהוא מיוחד והם טוענים שהוא מפחיד במיוחד. אני אישית שם אותו ברשימה של הסרטים הגרועים במיוחד. מצד שני,הם רבים ואני יחיד אז תחשוב למי את מאמין.

נכון.....

חברים שלי ראו אותו ואמרו לי תתכונן וזה ובסוף היה דיי עלוב

leeloo

New member
../images/Emo27.gif סטיגמטה ../images/Emo37.gif

אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, אבל אני מניחה שזה מהסרטים האלה שמשאירים להם את השם כמו שהוא... זה אולי לא מפחיד, אבל זה מוגדר בתור סרט אימה. וזה לא עוד סתם סרט אימה שאמור להפחיד אבל בעצם לא (צעקה, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון), סרט עם סיפור די מדהים, שבעצם ידוע שיש אנשים שזה קורה להם. ה"סטיגמטה" היא תופעה כזו שבה קתולים אדוקים, שמרגישים מקורבים במיוחד לישו או משהו בסגנון, גם מזדהים איתו בכל מובן שהוא. ואז מה שקורה להם, הם מתחילים לקבל כל מיני סיפטומים שקרו לישו- כתר הקוצים, היתדים ברגלים ובידים, ואם אני זוכרת טוב הם גם מתים בסוף... בסרט סטיגמטה ישנה בחורה שהיא בכלל לא קתולית, פשוט נוצריה פריקית כזו, והיא משום מה מתחילה לקבל את כל הסיפטומים של הסיגימטה אחד אחרי השני. כורמ אחד שמבין בבעיה פונה לעזור לה ומגלה דברים מוזרים ומופלאים שקושרים בדת הנצרות. סרט מדהים, רעיון יפה, שמיושם טוב, תפאורה, שחקנים טובים, ונאמרים קטעים בלטינית וכל מיני ציטוטים מיוחדים של ישו שמעבירים מן צמרמורת כזו... מומלץ!

yakir_g

New member
נשמע טוב

זה באמת שם הסרט בעברית ולפי התיאור שלך הוא נשמע גדול תודה אני באמת יראה איך הוא

למעלה