רוצה בנותת

רוצה בנותת../images/Emo3.gif

רוצה בנות רוצה את דנה טלי ושרון וגם את רוני מאיה ולירון ולא אכפת לי גם מאיך שהן נראות כי מה שבא לי לעשות זה רק בנות! במועדון מביא לה וודקה רדבול עם לימון אני רוצה שהיא תבוא אלי לישון היא מחייכת ואומרת בא נירקוד אני קורא למלצרית "תביאי עוד" פתאום קולט בצד את גילי ומיכל הן בעניין ולהפסיד את זה חבל תראה איך שלאט לאט הן ניצמדות הן בעיניין אבל בקטע של בנותתתת תראה את נטע איך היא רוקדת טראנס אני חושב אני צריך פה אמבולנס נראה לי שעכשיו זה סופי הלילה אף אחת כבר לא תחזור איתי נו איפה איפה משה כמה זמן הוא כנראה בשרותים עם מעיין אנלא נישאר במועדון להמתיןןןן מזל שאלוהים ברא את יד ימיןןןןןן!!!!! חושב על דנה טלי ושרון חושב על רוני מאיה ולירון ולא אכפת לי גם מאיך שהן נראות כי מה שבא לי לעשות זה רק בנות חושב על דנה טלי ושרון חושב על רוני מאיה ולירון ולא אכפת לי שזה לא אמיתייי כי בדמיון שלי כולן רוצות אותיייי חחחחח סתם מצ'עמם לי והמילים של השיר הזה הכי מגניבות בעולםםםם
תבינו תרמז

eXtreM1

New member
רונה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

חחחחחחחחח

ניסיתי לצרף לך תשיר לפה אבל זה לא נותן לי לצרף קובץ של MP3 אז.... סורי תוריד מהאימיול זה של חובבי ציון

buba 2 4 1 6

New member
שיר שנכתב על הבלוגים

כן כן.. חחחחחחחח דקלההה מי אוהב אותך יותר ממניייייייייייייי שקסית שלייייי

../images/Emo31.gifשיר לא משהו באמת!

הבן אדם שר שהוא אוהב בנות ולא אכפת לו איך שהן ניראות. בקליפ יש שתי כוסיות מה המסר שהוא מנסה להעביר שרק כוסיות יש לו בראש . לא מעניין אני מקווה שהפליקס הבא יהיה יותר מעניין שם delete ועובר הלאה לא הקצב של השיר מעניין אותי ולא השיר עצמו והמילים רדודות ! וכמו שאמרתי טרנס וכל המזויקה החדשה לא מעניינת אותי והערה בונה סתם שיר של מיתלהב .תשמעו את השיר של אמ סי מנצור רחוב סומסום כבר הרבה יותר טוב מי זה.בבקשה לא לקחת ללב זו צורת חשיבתי .המשך יום טוב !

בואנה אתה חופרררר

ברמות מטורפות. רק שתדע שאני אף פעם לא מצליחה לקרוא תהודעות שלך. גם בגלל שאתה בכלל לא ברור המון שגיאות כתיב וחוסר סימני פיסוק וגם בגלל שכל הודעה שלך ק"מ ואין לי כח לקרוא תחפירות שלך זה סתם שיר של צחוקים לא צריך כל דבר לקחת קשה

אז ככה

אני חושב שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה ובעיקר שנותן לחפרנית פה בשביל לדבר פה וגם ל......XXX הוא לטובה וחוץ מזה אני חושב שכל עוד הקדוש ברוך הוא משאיר פה את הלווין אז אילן נינג'ה הוא עוד סביר פה !! ובכלל אני חושב שהקדוש ברוך הוא אמממממ......... אוף נמאס כבר יאללה דקלוש קיצר אני מת עלייך נינג'ה קצר בתגובות לווין חפש תחברים שלך הקדוש ברוך הוא תעזור ללווין מת עליכם

מזושש

New member
אני חייבת...נינג'ה כנס..

אוקי..לאט, לאט נעשה את זה ביחד... אתה אומר "הבן אדם שר שהוא אוהב בנות ולא אכפת לו איך שהן ניראות" - לא אכפת לו איך שהן ניראותתת! "בקליפ יש שתי כוסיות מה המסר שהוא מנסה להעביר שרק כוסיות יש לו בראש" - איך הגעת לזההה!??!!? בשורה ממקודם אמרת משהו אחרר! וחוץ מזה השיר הוא בקטע של הפנאן אל תיקח הכל ללב ולא הכל חייב להיות עם ערכים ומוסר השכל, תשתחרר!! שמו את השיר כי הוא היה בא לה בטוב באותו הרגע ..ותאמת כולנו שמנו
שהמילים רדודות...אתה סתם מגיב, העיקר להגיב נינג'ה ?! תחשוב על זה.. מקווה שתיקח את זה לתשומת לבך.. שיהיה אחלה לילה, מזושש

דיקלה אינעל העולם ../images/Emo3.gif

אני דווקא אהבתי את השיר ברגע ששמעתי אותו... ואם תשימי לב הם לקחו את המוזיקה משיר אחר מקורי הנה השיר אם בא לך לשמוע אותו "basshunter-botten anna"

../images/Emo23.gifדקלה מתוקהההההההה

דקלה מלכה קטנה אני אוהבת אותך תמנייה קטנה שליייייייי
מיריייי רננה ועדי אחיות לנצח

למעלה