רוצה או לא?

shim4

New member
רוצה או לא?

אני לא יודעת מה לחשוב - אנחנו נשואים כבר 4 שנים, יש לנו ילד אחד ועכשיו הוא רוצה עוד אחד. אבל....הוא בכלל לא מתייחס אלי. לא מפרגן, לא מפנק, לא נוגע אם הוא לא חייב. מה אני צריכה לחשוב?

adam33

New member
רוצה..

הוא רוצה ואת רוצה הוא רוצה ילד את רוצה אכפתיות ואהבה היכן נקודת הממשק? מה את אוהבת בו? מה אינך אוהבת בו.. מכאן נתחיל..

maof

New member
אני חושב ......

ילד בבית זה אושר בבית.... ילד בבית זה אור בבית...... הכל במידה ויסודות הבית איתנים !!!!! אם היסודות רעועים הכל יקרוס
מעוף

הוא רוצה?

ומה את רוצה? רוצה להביא עוד ילד לבית בו בן הזוג "לא מתייחס אלי. לא מפרגן, לא מפנק, לא נוגע אם הוא לא חייב". ילד נוסף לא יפתור את הבעיות ביניכם - המצב עשוי אף להחמיר!

shim4

New member
אהבה יש!!!

אז ככה - אני אוהבת אותו, הוא הגבר של חיי. ברור לי שגם הוא אוהב אותי. אני מפחדת שעוד ילד יגרום י להיות יותר ממורמרת (כי אני כל אחר הצהררים בבית הוא עובד עד לשעות הערב). ניסיתי להעלות את הנושא יותר מפעם אחת, תמיד השיחות לא הובילו לשום מקום. גם אני רוצה עוד ילד. אני רק רוצה להאיר את עיניו לכך שאני חנוקה. וטיפה נוספת של השקעה מצידו רק תעשה לנו טוב יותר. איך לגשת לגבר שלי? לגרום לו להקשיב????

adam33

New member
ילד

ילד לא פותר בעיות אלא רק מחמיר אותם כעת אתם צרכים לעבוד על עצמכם ותגידי לו את זה ישירות ואם צריך גם לערב בכך גם ייעוץ תגידי לו שזה התנאי אינך רק כלי קיבול לגדל ילדים את נפש את מישהי שמן הסתם מתלבטת כי בעצם את גם רוצה ילד אבל לא רוצה להרגיש פריארית ושהוא יזנח אותך אחרי זה מן הסתם את אדם שרוצה לחיות..

seeyou

New member
"לא נוגע אם הוא לא חייב"../images/Emo54.gif

כך היה מהתחלה? במשך 4 שנות נשואים היו "משברי אימון"? האם את לא "יוזמת"? הרי לומדים שעל מנת לקבל צריך לדעת לתת! הגברים הם פחות יצירתיים!...לפחות חלקם!

shim4

New member
אולי אני מגזימה???

אני בהחלט יוזמת וגם הוא. הבעיה אינה ביחסים האינטימיים, אלה ביומיום. שאנחנו יושבים יחד אני רוצה לקבל ליטוף בשיער, בכתף או בגב. ולא רק נשיקה כשאנחנו נפגשים או נפרדים בבוקר ובערב. אני רוצה שהוא יגיד לי שנעים לו איתי ושהוא התגעגע. הוא אומר שאני מגזימה! אולי הוא צודק. סה"כ הוא אבא מדהים לילד שלנו. הוא עושה איתו הכל (טיפול, משחק, דאגה וכל דבר אחר), אין לי תלונות בנוגע לזה. אני רק רוצה להרגיש את המגע שלו ואת האכפתיות שלו גם מחוץ למיטה. אולי אני באמת מגזימה? (לא היה לנו שום משבר אמון, אם היה כזה הייתי פשוט עוזבת!)

את לא מגזימה בכלל...

היכולת שלו לבטא רגשות קצת מצומצמת לעומת הצורך שלך בתשומת לב, בחיבה, פינוק והבעת רגשות, ובכן אולי זה נשמע בנלי, אבל מתברר שהתופעה חוזרת הרבה בין גברים ונשים, אולי כדאי שוב להזכיר כאן את "גברים ממאדים ונשים מונוס" על ההבדלים במבנה של שניהם, אולי הוא יסכים לקרוא את הספר? לגבי איך להגיד לו את זה - להגיד לו בצורה ברורה, אבל להיזהר לא להיסחף לביקורת, להאשמה, להצקה, מאוד להיזהר מהדברים האלו, אלא לנסות לומר לו בכנות ובטון של בקשה. זהו זה צורך לגיטימי שלך, לגיטימי ביותר, אפילו הייתי מבקשת משהו כמו: אני רוצה שתאמר לי לפחות פעם אחת ביום שאתה אוהב אותי! או למשל: אני רוצה לקבל נשיקה כשאתה נכנס הביתה ולפני שאתה יוצא! או למשל: אני רוצה כל יום מסג´ קטן בגב! זה כל כך נפלא שאתה עושה לי!(עידוד על כל התקדמות קטנה) - אלו הוראות ברורות, לבקש ולעודד אותו כשהוא מקיים את זה, אולי זה נשמע טיפה מלאכותי? אבל בהמשך יש סיכויים שזה יהפוך להרגל נפלא ואת תחושי יותר טוב! אז אולי באמת תצליחי? זה לא קל להגיע לזה, התלונה הזאת חוזרת הרבה, אבל אולי כדאי לנסות אולי בכל זאת תצליחו?

shim4

New member
נשיקות זה לא מספיק../images/Emo25.gif

קודם כל תודה על העצות, אבל אפילו אותי הצלחת להצחיק (שלא נדבר על איזה צחוק בעלי היה תופס אם הוא היה קורא את זה). מה שיקרה אם אני אבקש מסג´ זה מצב בו תוך פחות מ-2 שניות הוא הופך להיות "המסכן" שצריך מסג´. אנחנו בהחלט מחליפים נשיקות שאנחנו נפגשים ונפרדים ואפילו מתחבקים חופשי (ביוזמתי!) אבל היובש הגברי הזה הורס אותי! אנחנו בסה"כ נשואים 4 שנים. מה יקרה בעוד 4 שנים? פעם הוא היה קורא לי בשמות חיבה, גם זה כבר נעלם. אפילו כשאני קוראת לו "אהובי" אני לא מקבלת פידבק בחזרה. הם כאלה דפוקים הגברים האלה? אולי יש פה איזה גבר שיאיר את עיני???

seeyou

New member
מה יקרה בעוד 4 שנים?

חשבת פעם שאולי: The eyes of men speak words the tongue cannot pronounce. (Native American proverb) אם כיום את מגדירה אותו- .....הוא הופך להיות "המסכן" אז מה יהיה בהמשך? נכון הגברים הם:"כאלה דפוקים "!! The wise adapt themselves to circumstances, as water molds itself to the pitcher. יש פה איזה גבר שיאיר את עיני??? זאת אחד הסיבות של בגידות!! Motivation determines what you do... NECESSITY has no law.

adam33

New member
במקרה זה..

את פשוט צריכה ליזום לדעת שאת יוזמת וגם תגידי לו ותזרקי לו את הכדור תשאלי אותו אם הוא גם רומנטי תגידי לו שאינך מבקשת כל יום רק מדיי פעם להרגיש שאתם זוג שנותן ומקבל מניח שככה זה יהווה לו אתגר ( בהנחה ששאר הדברים בסדר כמו שאת מתארת)

seeyou

New member
יחסים יומיום...../images/Emo65.gif

מבין אותך,יש לך צורך ל"חיזוקים"! (בתגובה שלי הקודמת הוספתי את הציור של חתול...למה? יש קשר בין התנהגות "אשה" לבין התנהגות החתול! הכול זה עיניין של חינוך.. הוא לא מבין? תלמדי אותו בצורה נעימה!לא ע"י סחטנות! גבר ,לרוב זה כמו בצק גומלי...השימוש בו .. תלוי בך! פעם אחרת נתתי הגבלה ליהלום ותכשית! A good way to change somebody´s attitude is to change your own. Keep smiling

mitgaber

New member
../images/Emo4.gifצרות של עשירים

חומד..על מה את מתלוננת???? כנראה שטוב לך מדי..ואת מחפשת צרות מתחת לאדמה?

seeyou

New member
טוב לפתוח עיניים!../images/Emo54.gif

מציק לה משהו בנשואים שלה... מוצדק או לא זה עיניין אישי ישנם זוגות אשר ממשיכות לעשות ילדים למרות חילוקי דעות-או משברים.. יש לי דוגמה.. שכנתי (בת יחידה-למשפחה מבוססת) הכירה סטודנט(ממשפחה עניה) אהבה...בלא-בלא בלא...ההורים שלה היו נגד...האהבה "ניצחה... אחרי הנשואים היתחילו חלוקי דעות היא החליטה ש"ילד" מביא מזל...ואולי שלום בית.... לא עזר...אז חשבה...אולי עוד אחד? גם לא עזר! פער שלא ניתן לגשר! כיום היא גרושה לאחר כ-4 שנים של דיונים בבית משפט! לכן צריך לחשוב טוב עם מי נכנסים למיטה ואם מי מתחתנים!

למעלה