רוצה או לא רוצה?

kater

New member
רוצה או לא רוצה?

אני לא מבין למה יש בחורות שחושבות שמה שיש להן בין הרגליים זה סוד ששווה זהב. הסוד הזה גורם להן להיות לא החלטיות לגבי סקס. קבענו נפגשנו אצלי בבית שתינו יין טוב התחיל להיות טוב וכיף על הספה, עברנו למיטה ואז פתאום משם מקום מגיע ה"לא" או אני "לא בטוחה" ועוד... ואני שואל אם רוב הדייטים זה לא קורה אז למה לפעמים זה כן קורה ל מ ה?? קבענו נפגשנו באת אלי מאותה סיבה שהזמנתי אותך אז מאיםו מגיע ה"לא" הזה??

הרבה יותר מחוצפה שערוריה ממש

אני מאוד רוצה להאמין שאצלך זה אחרת... שאת לא אומרת לא, גם אם פתאום לא בא לך, גם אם הידיים הגסות המוכתמות בשמן כבר לא עושות לך את זה, גם אם הוא אגרסיבי מדי או אגרסיבי פחות מדי מאוד רוצה להאמין שאת לא אומרת לא, וממשיכה למרות הכל, רק כדי לא להיות חצופה!!

שלילולה

New member
אולי ההנחה ה"בסיסית" שלך

"באת אליי מאותה סיבה"... היא מוטעית. תחשוב על זה.

אפשר לשחק במשחק הניחושים לנצח,

אבל מה שבטוח, שאין אף אישה שעברה את גיל 8 שעדיין (אם בכלל) תופסת את הכוס שלה (או כפי שאתה נסחת בצורה הכה בוגרת "מה שיש להן בין הרגליים") כסוד. ההודעה הקצרה שלך שופעת בכל-כך הרבה הנחות ואותי, באופן אישי, זה מעצבן. הנחה ראשונה: יש בחורות שחושבות שמה שיש להן בין הרגליים זה סוד ששווה זהב. זה כל מה שאתה מסוגל לחשוב עליו כעל סיבה לאי הסכמה לזיון איתך? יש לי הרגשה שאפילו אתה יכול למצוא עוד לפחות 11 סיבות, אם תתבגר לרגע. הנחה שניה:הסוד הזה גורם להן להיות לא החלטיות לגבי סקס. כן, ההגיון חוגג. הנחה שלישית: ואז פתאום משם מקום מגיע ה"לא" או אני "לא בטוחה" ועוד... הוא לא מגיע משום מקום, הוא מגיע ממנה. אולי היית ממש גרוע? אולי החדר שלך מסריח? אולי היא התגעגעה לחבר שלה לשעבר? אולי השפעת היין ירדה והיא קלטה שאין לך מה לחפש אצלה "בין הרגליים"? מה שאמרת נראה לי עוד יותר פתטי עכשיו. עלק "סוד". הנחה רביעית: באת אלי מאותה סיבה שהזמנתי אותך יש בחורות שמזדיינות בפעם הראשונה שהן מגיעות למישהו הביתה ויש כאלה שלא. לא מסובך, נכון? והנה לו רגע קסום של הארה. מעט עילג, אבל מלא הגות: אם רוב הדייטים זה לא קורה אז למה לפעמים זה כן קורה

אסי000

New member
בוא תקשיב..

לדעתי אתה צודק אבל שתבין להיפעמים לא בא לנו או לא מתאים ואנחנו חושבות מכול מיני בחינות למה לא לכדי אני ממש לא כזאת אני פשוט זורמת אם הבחור אבל אם הבחור מגעילל ומכוער ולא מושך אותי מינית אזז למהה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Pandura

New member
זה מאוד מטריד אותי האמת,

באמת... אם הבחורה לא תביא לך סקס אתה תעזוב אותה או משהו? אז למה שווה לה להיות איתה בכלל? אם מדובר על בחורה שרוצה קשר ארוך טווח ולא סטוץ ללילה אני לא חושבת שהיא תסכים להתמסר בקלות יותר מידיי מה גם שזה כבר נהיה פחות מעניין ... כל העניין הוא לרדוף אחרי הסקס.. ולא לקבל על הפעם הראשונה.. האם החשיבה שלי מוטעית ?

GAL426

New member
בעייה מנטלית

של רוב הבחורות בישראל....... עצה של אחוק, כרטיס טיסה למדינה אחרת,לא משנה לאן, מייד תרגיש בהבדל,

אתה טמבל ../images/Emo31.gif

שזה ממש בא לבכות על טיפשותך........

elians

New member
הצלחת לעצבן אותי

מה השטויות האלו? אמנם שום דבר לא סוד, אבל בהחלט אפשר להגיד כי לבנות המין היפה יש כבוד כלפי הגוף שלהן. ואם הן לא רוצות לחלוק אותו גם לאחר שרצו בהתחלה והתחרטו, עליך לכבד את זה בכל צורה אפשרית! אז היא אמרה שהיא רוצה בהתחלה, ואולי גם קבעה, אבל התחרטה. תכבד !

למעלה