רוצה אותך...../images/Emo99.gif
שכבתי על המיטה, קוראת להנאתי ספר. הבית היה כל כך שקט שהייתי מוכרחה לנצל את זה כדי לסיים ספר שהתחלתי לפני חודש, וכך עשיתי. לפתע נשמעה טריקת דלת וחשבתי לעצמי, בטח אחי חזר מהעבודה... הרי זה לא יכול להיות הוא, הוא בחו"ל ואמור לחזור רק עוד יומיים. אז קמתי מהמיטה כדי ללכת להגיד לאחי שלום ואז אני מגלה שזה לא אחי אלא הוא... שלא ראיתי אותו שבוע. לפני שהוא פתח את הפה להגיד לי היי קפצתי עליו וצרחתי משמחה-"מה אתה עושה כאן? היית אמור לחזור עוד יומיים!!!" הוא אמר לי שהקדימו לו את הטיסה ושהוא רצה לעשות לי הפתעה
. לקחתי את המזוודה שלו, שמתי אותה בצד נצמדתי אליו לחיבוק גדול ונשיקה ארוכה ועמוקה... היה לו ריח משכר, כמו שאני אוהבת. הושבתי אותו על הספה ואמרתי "לו אל תזוז". הלכתי לחדר השינה, הדלקתי כמה נרות וכיביתי את האור. אמרתי לו "תעצום את העיניים" לקחתי אותו לחדר השינה. התפשטתי והתרתי לו לפתוח את עיניו. הוא הסתכל עליי ובלי לחשוב פעמיים השכיב אותי על המיטה ונישק אותי, התחיל בשפתיים, ירד לצוואר ולחזה, לבטן עד לדגדגן, מטריף את חושיי וגורם לי לעונג כמו שרק הוא יודע. אמרתי לו "אני כל כך רוצה אותך" והוא כמובן הבין את הרמז, התפשט ונשכב לידי. ליטפתי לו את הזין ואת הביצים, נישקתי אותם בעדינות, נוגעת לא נוגעת עם הלשון החמה שלי והוא מתענג על המגע המלטף. הוא הפסיק אותי ואמר לי "אני רוצה להרגיש את החום הפנימי שלך, את הרטיבות שלך" התיישבתי לו על הזין והתחלתי לנוע למעלה ולמטה... מרגישה את גלי החום משתלטים עליי ועליו. הוא תפס לי את החזה בעוד אני דוהרת עליו... האורגזמה הייתה מדהימה לשנינו, שלא נדבר על המקלחת שאחרי.
שכבתי על המיטה, קוראת להנאתי ספר. הבית היה כל כך שקט שהייתי מוכרחה לנצל את זה כדי לסיים ספר שהתחלתי לפני חודש, וכך עשיתי. לפתע נשמעה טריקת דלת וחשבתי לעצמי, בטח אחי חזר מהעבודה... הרי זה לא יכול להיות הוא, הוא בחו"ל ואמור לחזור רק עוד יומיים. אז קמתי מהמיטה כדי ללכת להגיד לאחי שלום ואז אני מגלה שזה לא אחי אלא הוא... שלא ראיתי אותו שבוע. לפני שהוא פתח את הפה להגיד לי היי קפצתי עליו וצרחתי משמחה-"מה אתה עושה כאן? היית אמור לחזור עוד יומיים!!!" הוא אמר לי שהקדימו לו את הטיסה ושהוא רצה לעשות לי הפתעה