קומפקטית מה אגיד לך אבל ה צריך שרירי ישבן חזקים וזין זקור וחזק כדי לענג בתנוחה הזו
נ נסיכת הכוכב New member 11/3/15 #22 קומפקטית מה אגיד לך אבל ה צריך שרירי ישבן חזקים וזין זקור וחזק כדי לענג בתנוחה הזו
נ נסיכת הכוכב New member 11/3/15 #25 הילי שובבה , מתה עליך פשוט הרגת אותי עם התמונות הללו גם לי באה ככה עכשיו שהוא יקח לפה את הפטמות הרוטטות התמונות הללו עשו לי פרפרים בבטן ואמרתי גם אני רוצה ככה אוף כמה חם נהיה פה בגלל התמונות שהבאתם ואני אצטרך ללכת להרגע במקלחת דחוף
הילי שובבה , מתה עליך פשוט הרגת אותי עם התמונות הללו גם לי באה ככה עכשיו שהוא יקח לפה את הפטמות הרוטטות התמונות הללו עשו לי פרפרים בבטן ואמרתי גם אני רוצה ככה אוף כמה חם נהיה פה בגלל התמונות שהבאתם ואני אצטרך ללכת להרגע במקלחת דחוף
G G מאסטר New member 11/3/15 #19 למה את מתעייפת ומחפשת תמונות להמחשה.. הרי בסוף אני מכופף ומכווץ אותך איך שבא לי.... ( זה לא שאת סובלת שם...)
למה את מתעייפת ומחפשת תמונות להמחשה.. הרי בסוף אני מכופף ומכווץ אותך איך שבא לי.... ( זה לא שאת סובלת שם...)
נ נסיכת הכוכב New member 11/3/15 #27 הייתי רוצה להיות על הקיר לראות ולשמוע את הילי , מתענגת עד הפעם הבאה