רוצה...אבל

אפרת.א

New member
רוצה...אבל

רוצה לכתוב - ולא מצליחה רוצה לומר - המילה בפנים תקועה... מתחוללת סערה קשה כל כך רוצה אבל... התחושה של צורך להוציא מילים - מתביעה , סוחפת פנימה עמוק... לתוך האני שלא מפרגן. שאומר בפשטות דברים משלו. עמצאי האני שבפנים. אומר את אשר הוא אומר - לא משתף , לא מפרגן. עושה בי כבשלו. לוקח זמן ללמוד - להבין , שהוא - האני שבפנים - צודק! יודע מה הוא אומר - כל כך אמיתי, כן ,ללא משוא פנים. יודע בדיוק את אשר הוא חש מבפנים. אני זו המרחפת ממעל. לא יודעת לא שומעת...מדדה מצד לצד - עיוורת , נבוכה. ``שששששש`` אומרת לו שם עמוק בתוך.. ``די לצעוק`` שומעת , יודעת...רוצה אבל...דומעת. יושבת מול המסך. כותבת. מוחקת. ושוב כותבת...כל כך הרבה מוחקת. רוצה כל כך ...אבל - המילים - תקועות אי שם בפנים. מסרבות לצאת מסרבות לומר. הבטן מתהפכת לה בפנים. כמו ברגעים הראשונים. כשידענו שזה , זה כשראינו קשר כה יפה. אותה תחושה כמו אז. תחושה שזהו - אין יותר , נגמר - גורמת שוב מהפכה. היופי - הצבעים, המילים...הכל נגמר נמחה בבת אחת. אומר האני שם בפנים : ``הזכרונות הם שלך`` ...מחייכת אליו חיוך רפה...זכרונות...? מי אותם רוצה? זכרונות הם כמו תמונות. אלבומים נאספים - נערמים...(``בנינו`` - אני אומרת - ``מתי וכמה בהם מבט מעיפים``...) זכרון - כשמו הוא זיכרון. זה כמו לומר לי כבר שתית. כבר אכלת זכרי את הטעם. זכרי - את כבר לא צמאה, את רוויה, את מלאה... אך לא, הנה בא לו שוב - אותו צמא. כאילו כלום לא קרה. הכוס הריקה מחכה. מצפה להתמלא בחזרה. יושב לו זה האני הקטן שם בפנים - ומנדנד... ואני כל כך רוצה...אבל... מחייכת אליך בדימעה - אוהבת אותך...נשמעת לך בפעם המי יודע כמה אתה שם בפנים - תודה... לא מבטיחה שתמיד לך אשמע. לא מבטיחה שלא אנפנף , אתעלם מעצתך, מתבונתך - כנותך ותחושתך הנכונה שלעולם אינה מטעה! אך גם אם לא - אני שלי - אתה שלי, איתי הולך אתה צמוד צמוד, קרוב קרוב...בפנים - לעולמים! קשה להקשיב לך - קשה לעשות - אבל...כרגיל אני שלי - ניצחת אותי רוצה לומר - והמילים - תקועות אי שם - בפנים...

eliela

New member
הסערה...

מתוקה שלי.... צאי... שמש בחוץ... לא מסתתר

*הקשתית

New member
איריס...אהובה :)

כל כך קשה המלחמה הזו, בין ההגיון לרגש... ורוצה להגיב אליך במשהו, שקראתי, במשהוא , שישקף על קצה המזלג את התחושות. ושמחה , שבחרת בדרך הנכונה,גם אם קשה היא וכואבת,היום...מחר תהיה היא משתלמת.... ``..ואולי זה מוגזם לתת לו,לרגש, לפרוץ בדהרה,שכן לרגש אין רגש, והוא מושך תמיד קדימה, חודר לפינות נסתרות ומחפש,את שנפשו חפצה. ואז עולה ההגיון להרגיע את הרגש, שכן אם לא , לא תהיה לו שליטה מלאה ברגש. ואז בשעת לילה מאוחרת,לאחר, שהכל שקט ורגוע,מהרהר הרגש ועורך חשבון-נפש. ההגיון,אף הוא חושב לעצמו: האם,אין לרגש מספיק הגיון, להבין,שאני ההגיון תמיד צודק? ואולי כדאי להגיון,לפעמים, לקבל גם מעט רגש ןלתת לו לדהור חפשי , לטעום עולם. רק פעם אחת ודי,לא כל יום. שהרי זה כל כך,הגיוני... ואז קרוב לוודאי,שהרגש יקבל מעט הגיון ויחזור אל ההגיון, השומר עליו תמיד....`` אז חשבי על זה...ואנחנו תמיד אתך...יחדיו אוהבות ומחבקות...

שרי41

New member
יקרה שלי....

אל תלחמי בו באני שלך , האני האחר, זה שלבטח הורס לך משהו שבוער. הוא יודע מה הוא רוצה - את הטוב ביותר, בשבילך. זה צורב, זה כואב, זה קורע את הלב והנשמה לוותר על מערכת מיוחדת. ואני כואבת כאבך, מבינה מצוקתך, אבל שכלתנית יודעת כמה האני הזה שלך צודק. דייייייייייייייי רק לומר לך ש: כואב להפרד אפילו קשה אבל עדיף מהר אחר כך הן באות מלוחות, צורבות ונשאר זכרון מחבקת, אוהבת ותומכת בכל ליבי ונשמתי יקירה

oron

New member
חזרנו אלייך שנית ולא שארם אשייך

מזמן לא ביקרתי בצט ,כיוון שהוא כמעט מוטט מערכת יחסים של כ-4 שנים , התגברנו,התבגרנו ושוב אני כאן באם למי מכם יש שאלות אשמח לענות

למעלה