"רוצה אבל מפחד/ת"

"רוצה אבל מפחד/ת"

שבוע טוב לכולם
קרה לכם שיצאתם עם מישהו וממש רציתם אותו וניסיתם לעשות הכל כדי שזה לא יגמר, כדי שהוא יחבב אתכם וירצה גם. ואז בסוף הוא בא ואומר לכם שאתם נחמדים, חכמים ויפים "חלום של כל אחד" אבל זה לא זה? מה ניראה לכם השתבש שם? אולי בגלל שממש ניסינו שזה ילך ופחדנו לאבד זה דווקא לא הלך? השאלה מופנית ל2 המינים.

Silly Wisdom

New member
קרה,

אבל היתה לו סיבה... גם אי אפשר לומר שממש רציתי אותו, פשוט חשבתי שיש לט סיכוי בניגוד לרוב המוחלט...

למה

את קוראת לזה השתבש? הרי לא ציינת שגם הוא רצה ושהיה גם לו נחמד... אז מבחינתו כנראה זלא היה שיבוש אפעם.. הוא ניסה כי התעקשת ולא הלך... או...שגם לו היה נחמד..והוא ניסה שזה ילך.... אבל, כנראה זלא היה מספיק נחמד !!!בשביל קשר לכל החיים... לדעתי זה קורה עם הרבה.... בלי קשר לפחד! פחד זה תירוץ עלוב... אני מאמינה שכשיש את ההרגשה בלב שזה האחחד שלי!!!!! הפחד יעלם.....

אומרים

למשל שאישה ממש רוצה ומראה לגבר את זה יותר ממה שצריך זה דווקא גורם לו להתרחק.. לדבר כזה התכוונתי בעיקר. אני לא יודעת אם עצם מציאת האחד שלך תגרום לך להפסיק לחשוש. יש לי הרבה חברות נשואות שסיפרו על פחדים כאלו ואחרים בתחילת הקשר.

זה מאד

נכון........לי זה גרם התרחקות,שהבחור הראה שהוא ממש רוצה.......... לדעתי לא צריך להראות להיטות,ולא להקשר יותר מדי ולגלות סודות.........

כן

ומה הבעיה?כמה שאני התרחקתי בגללו,בתכלס בתוך הבל נקשרתי!.....רק אחרי שהסתיים השידוך גילתי זאת....... הצתה מאוחרת.....

ממ...

את חושבת שזה עד כדי כך בשביל שגבר יתפוס רגליים וילך...? יש מצב... לא ניתקלתי בזה... ו..פחדים ברור שיהיו..ותמיד יהיו... השאלה באיזו רמה... ברמה של לשתק..של להפסיק שידוך... או ברמת חששות טיבעיים..שעם כל זה גורמים להמשיך את הקשר..

זירו0

New member
אהממ...

שבוע טוב.. לא קרה אך לעצם המשפט הזה "אתם נחמדים הכי טובים וכו` אך זה לא זה" זה משפט שלכולנו יוצא לומר את זה אך מצד שני כשאנחנו שומעים את זה, זה מצחיק אותנו... כאילו תגיד לא! מה זה ההקדמה הידועה הזו אתם טובים נחמדים וכו`...

אני כבר תקוע שנה במחשבות על

האקסית אומנם יוצא לפגישות שידוך אבל לא מוצא מישהי כמוה אפילו שאותה אני שונא אחריי מה שעשתה לי

התוכן

קצת התרחק מהנושא הייתי אומרת... יש את הקטע של ה'פחד' שזה דבר טבעי אצל בני אדם (בעיקר אצל גברים)... ברגע שאתה קולט לאן אתה הולך להכנס... מה שהבאת בתוכן זה פשוט שהוא/היא לא רוצה... כי על הפחד הזה בד"כ מתגברים ובסופו של דבר מגיע ה'כן'...

זה בדיוק ההקשר

קראתי מאמר שטוען שדווקא הנשים שמפחדות לאבד את הגבר בסוף מאבדות אותו. אז מעניין אותי מה הרציונל מאחורי זה, או בכלל מאחורי הפסוק "מאשר יגורתי בא לי" כביכול הבחורה ממש מפחדת לאבד ולכן היא ממש מתאמצת להיות בסדר אבל הרושם שנוצר זה שהיא מתאמצת להיות בסדר. ואולי דווקא בגלל הרושם הזה השידוך ירד.

כן בטח. זה קרה לי בדיוק לפני שבוע.

לגבי השאלה מה השתבש שם? אין לי תשובה, זה היה נראה כאילו הוא רוצה להמשיך. בכל אופן היה לי קשה לקבל את התשובה הזו. במחשבה שנייה חשבתי על זה שהכל מלמעלה והכל לטובה!!! ותודה לאל שלבחור היה שכל לחתוך מיד ולא להגיע לעוד ועוד פגישות וכאילו לכאורה לתת לי איזשהו תקוות שווא.

קליט

New member
נגעת בנושא חשוב של 'אז למה הוא אמר לא' ??

או משום שלא היה קליק, או משום שאין בה התאמה כלשהיא . בעיקרון, גברים לא משנה להם אם הבחורה מגלה להיטות, קורה שזה מגניב אותם אפילו . ידוע שאצל נשים -ההתאהבות היא מורכבת יותר, היא צריכה קודם לזהות משהו באופי שלו שמושך אותה וכו' . בשורות טובות

למעלה