רוצה אבל מפחדת

ליה255

New member
רוצה אבל מפחדת

היי בנות נעים מאוד אני ליה ,אני אקדים ואספר שיש לי חבר מקסים והאהבה גדולה ופורחת,אבל עם זאת אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על נשים , זה פשוט בא אין לי מושג מאיפה זה בא אבל זה בא, אני רוצה לחוות מגע נשי, אני רוצה להרגיש ,אני לא יודעת אם זה קטע חד פעמי לחוות וזהו אבל אני יודעת שאני מאוד רוצה לנסות. בכל מקרה, ניסיתי בכל מני אתרי הכריות להכיר, וגם בצט אבל כל הניסיונות עלו בתוהו ,למרות שקיבלתי תגובות והצעות למינהן אבל בלי טיפת התחשבות ישר בואי לפה בואי לשם וזה מפחיד קצת. אז נעים מאוד בנות שוב, אני ליה בת 25 עדיין מחפשת את האומץ ,אשמח להכיר משהי סבלנית , שתדע להוציא את זה ממני כי זה שם !

ליה255

New member
חשבתי שאולי לפחות יקראו מה שכתבתי

גם אם לא תודה בכל אופן

ערב טוב ליה,

ראשית אל תתיאשי כל כך מהר התגובות כאן בפורום יכולות להיות לעיתים גם אחרי כמה ימים.ושנית,רוצות לנסות להגיב לכתוב.אנחנו זוג בקשר כבר 4 שנים,ות'אמת לשתינו זו ההתנסות הראשונה כזוג לכל דבר,עדיין לא כל הצדדים יודעים ולכן נשמור על דיסקרטיות,אך נאמר לך דבר אחד,אנחנו לא יודעות מאיפה מגיע לך הצורך לחוות מגע עם נשים,יכול להיות "שזה" באמת שם וצריך את הפוש הראשון כדי לגלות אותו ויכול להיות שזו רק סקרנות לשמה ואחרי שתחווי את הפעם הראשונה היא תהייה גם הפעם האחרונה.מה שחשוב הוא מאוד להזהר וכפי שאת כותבת לא להאמין לכל מי שכותבת לך לפעמים אין לדעת מה או מי עומדת מאחורי צג המחשב.בכל מקרה אנחנו מאחלות לך הצלחה רבה ומקוות שבאמת תמצאי את מה שאת מחפשת ותהיה לך אהבה גדולה לא פחות משלנו.

ליה255

New member
ערב מצוין בנות ותודה על תגובתכן

היי נעים מאוד ,ותודה רבה על התגובה הכנה אני מאוד מעריכה את זה ,תודה על העצות החכמות ועל האופטימיות יכול מאוד להיות שאתן צודקות שאולי זו תהיה חוויה חד פעמית ואולי אמצא חברה טובה לחיים , אני לא בקטע של מערכות יחסים אלה חברות, קשר לא מחייב כי מערכת יחסים יש לי עם החבר והיא באמת מדהימה, אני פה כדי ללמוד קצת על עצמי, לחוות להרגיש, ושוב להכיר משהי שתסעיר אותי ואולי תהיה חברה טובה לחיים למרות הסטטוס

האמת, לא ברור לי למה מוזר לך שאת לא מוצאת

את פשוט רוצה למצוא משהי לקשר, שאני מניחה שבעיקרו יהיה קשר פיזי, אבל את אוהבת את חבר שלך ואין לך שום כוונה להפסיק להיות איתו או להיפרד ממנו (ואני הכי שמחה שמצאת לך אהבה מדהימה כזו) עדיין, לא נראה לך קצת מוזר מה שאת מבקשת? כי קשר זה קשר.. אני אישית לא הייתי מוכנה להיכנס למשהו עם משהי שמאוהבת ורוצה את החבר שלה? למה שאני אכניס את עצמי למקום כזה? אז לא יודעת אם אני יכולה להגיד ולאחל לך בלב שלם שאני מקווה שתמצאי את מה שאת מחפשת, כי פשוט נראה לי לא לעניין, אולי מעט מעליב אפילו... אבל אולי יש נשים שחולקות עלי.. אז למרות הכל, אני אאחל לך בהצלחה :)

ליה255

New member
קודם כל תודה על תגובתך שנית כנסי

אני לא ממש מחפשת קשר זוגי עם אישה אני מחפשת משהי לחוות איתה ולהרגיש ,להתנסות זה הכל ,אני כמובן לא מתכוונת להטל במשהי או לפגוע ברגשותייה, בסך הכל רוצה לחוות את המגע הנשי ,ובטח שלא התכוונתי להעליב כנראה שלא הבנת אותי נכון כלל. אז בכל מקרה תודה על התגובה ולא היתה לי כל כוונה לפגוע אני רק רוצה להכיר משהי מיוחדת שתוכל להבין אותי ולהיות מספיק סבלנית כדי להוצא את זה ממני ,קשר חברי, לא מחייב ולא מערכת יחסים, זהו אולי אפילו אמצא חברה טובה לחיים מי יודע. ליה שעדיין מחפשת את האומץ

לא לא.. שלא תביני לא נכון

זה לא שממש פגעת בי או העלבת אותי.. וזו זכותך המלאה לחפש מה שאת רוצה לחפש. חלילה לא חשבתי שאת מתכוונת להטל במשהי. להפך, את היית הכי כנה ופתוחה שאפשר. פשוט התכוונתי שאני, אישית כבת אדם (בלי קשר לעובדה שאני במערכת יחסים. גם אם לא הייתי) לא מבינה איך אפשר להכינס למקום למטרה מינית בלבד, עוד בידיעה שיש בן זוג שמעורב בסיפור. זו הייתה דעתי האישית. לכן אמרתי לך שאני חושבת, שוב לדעתי, שכן! יש סיבה לכך שאולי קשה לך למצוא משהי שכן תהיה מעוניינת. זה הכל. דעתי בלבד. יכול להיות שאני תמימה וטועה בגדול. :) שיהיה לך שבוע נפלא

ליה255

New member
ועוד דבר ששכחתי לציין כנסי

שאם היית קוראת היטב היית שמה לב שכתבתי שאני רוצה לנסות ואפילו כתבתי שאני לא יודעת אם זה קטע חד פעמי אבל מעוניינת לנסות בשלב ראשון זה הכל ,אז אין צורך לקפוץ למסקנות ובטח שלא להעלב ממשהו שלא כתוב ,בכל מקרה מעריכה את תגובתך ליה

אוססונה

New member
אנחנו לא "לבש וזרוק".

קראתי אותך היטב, וקראתי את התגובות של החברת בפורום בטרם שאני מגיבה. כך, לא תוכלי לומר, שלא הבנתי את הכתוב, ואין אני מוציאה את הדברים מהקשרם. ליה 222555, אנחנו לא שפנות נסיון. אנחנו כאן לסביות במוצהר. לסביות בגוף ובנשמה. את היא אשר צריכה להוציא מעצמך, מה "שיש לך שם", לא אף אחת מאתנו צריכה להוציא ממך, את מה שיש לך שם. הכנות שלך, אינה עושה בי כל רושם. לכי לחבר שלך, שם יש לך אהבה גדולה ופורחת, בלי "אבל". אנחנו לא שפני נסיון, לא לבש וזרוק. אם כי, איני פוסלת את רצונותייך והפנטזיות שלך. רוצה, אבל מפחדת?? ממי את מפחדת? אנחנו לא שפנפניות של נסיונות. לא רוצה להרחיב יותר, כי עוד יותר כשאני קוראת מה שכתבת, אני רוגזת. מדוע אנחנו צריכות להתחשב בך, כאשר את עצמך אומרת שיש לך אהבה פורחת?? יכולה למצוא "סטוץ" פה ושם, לצורך הנסיונות שלך, כי לצורך מגע גופני, אינך צריכה התחשבות, כפי שאין אף אחת מאתנו "הלסביות", צריכה להתחשב בך. רק אם לא תחששי, תמצאי. הייתי עדינה אתך, ולא אמרתי כל מה שאני חושבת.

ליה255

New member
לא אמרתי שאתן שפנות ניסיון, קצת פרופורציה

למיטב ידיעתי קשר חברי ולא מחייב, לא חייב להיות סטוץ ,בוודאי שאני היא זאת שצריכה למצוא מה שיש לי שם אבל ,אולי אמצא משהי שתעזור לי ,אני ממש לא מבינה את הכעס והעצבים שלך מה נסגר איתך אני כותבת קצת את רחשי ליבי וזה הקבלת פנים ,סבבה למה ציפיתי! מה, מי שיש לה חבר לא יכולה חלילה לחשוב על נשים ,ואולי קורה לי משהו שאני בעצמי מנסה להבין, וחוץ מזה עובדה שלא קראת היטב, כי אני לא הצהרתי שאני מחפשת סטוץ ,אלה לא היו מילותיי ,אז אל תכניסי לי מילים לפה. ואני לא מנסה לפגוע באף אחת סתם שיתפתי במחשבותיי, אולי הייתי קצת נאיבית ,בימינו אסור לשתף גם לא בפורום ,זה נסע רחוק מידיי ואני לא התכוונתי לפגוע ובטח שלא לעשות מכן "לבש וזרוק" או שפנפנות ניסיון זו לא היתה כוונתי וחבל שלא הבנת , יש לי לב ואני מבינה גם את הצד השני ,לעולם לא ארצה לפגוע אז אל תנסי להפוך אותי לכזאת ,כי לא לשם כך נכנסתי לפה.וגם אני הייתי עדינה איתך כי נראה שאת ממורמרת משהו ומוציאה עליי את המירמור שלך. תודה על התגובה ליה!

בלי כעס.. בבקשה בלי לכעוס

תראי ליה, נכון שלא אמרת. אבל אלו הדברים שמשתמעים ממה שאמרת. אין שום בעיה בלמצוא חברה לסבית גם אם יש לך חבר. באופן כללי, אין שום בעיה שתעשי מה שאת רוצה כל עוד כל הצדדים יודעים ומבינים. ישנו כאן "עלבון" קטן, שאת לא יכולה להתעלם ממנו או להגיד שלא הבנו, או שהכנסנו מילים לפיך. אני מבינה שאת חוששת, אני מבינה שיש לך, כמו לכולנו, פנטזיות שאנו רוצות לממש ולטעום מהן, ואין ספק שיש לך זכות לרצות ולממש אותן, או לבטא אותן. אבל יקירתי, מה שמשתמע מדבריך הוא שאת לא מחפשת חברה לשם שיחה. את לא מחפשת אוזן שתשמע את רחשי ליבך ושתוכלי לחוש איתה בנוח, אלא את מבקשת לסבית שתהיה סבלנית איתך לשם מגע גופני. כדי שתוכלי להרגיש מהו מגע אישה ואת התחושות של להיות עם אישה. אני משתדלת לא לשפוט. כל אחת יכולה לנסות ולקוות למצוא מה שהיא רוצה. אבל אני לא חושבת שאת יכולה להתפלא שאנחנו קצת נעלבות מרצונך, ומגיבות כמו שאנחנו מגיבות. הייתי מגיבה אותו דבר אם גבר היה בא ואומר: יש לי חברה שאני אוהב מאוד, אבל יש משהי שאני ממש רוצה לנסות, אז אני אלך להכיר אותה ולנסות מגע גופני איתה. חברה שלי יודעת ומבינה הכל. זה פשוט, לא יודעת, מעט חוסר כבוד אני חושבת, לגופה של האישה או למי שהיא. מגע גופני אינו צריך להיות סתם. אם משהי מחפשת סתם, אז סבבה בכיף. פשוט כנראה שאין הרבה כאלו. לכן גם אין היענות רבה לבקשתך. או לפחות אין הרבה שמלכתחילה יכנסו למקום כזה. אז נכון שאנחנו לא מצטטות אותך במדוייק, מילה במילה. אבל זה מה שאת רוצה. טוב או לא, זה לא מקומי להגיד. אבל פשוט כמו שאת רוצה שנבין אותך ונשמע אותך, את צריכה גם לשמוע אותנו (ואני יודעת שאת מקשיבה והודית לנו על תגובתנו והתייחסותנו). שיהיה שבוע נפלא

ליה255

New member
שוב תודה על תגובתך

אומר שוב ובפעם האחרונה ,השיחה הזו הרחיקה לכת כי הבחורה שהגיבה לקחה את זה קצת יותר מידיי אישית ודיברה קצת לא יפה,אני אמשיך ואומר שוב שאני לא מחפשת סטוץ ומגע גופני עם אישה ומיד אחר כך לזרוק אותה ,אני בסך הכל ניסיתי להעביר תחושה של רצון שלי להיות עם אישה שכמובן ארצה להכיר ולא ישר להיכנס איתה למיטה וזה גם מה שכתבתי אולי, אפילו להיות חברות טובות ,יש לי רגשות אני יודעת שסקס הולך עם רגש ואני כמובן רוצה להרגיש אבל בקשר למערכת יחסים עמוקה אני לא בעניין, אבל זה עדיין לא אומר שאני מחפשת סטוצים ומגע גופני וזהו ,חד משמעית זה לא מה שאני מחפשת,אלא חברה טובה שאלמד להכיר אותה והיא אותי ונראה,,בכל מקרה כל מה שנאמר פה בנות לא היה בכוונה לפגוע באף אחת מכן ,הכל נאמר מהלב ולא בזדון אני מבינה ללבכם אבל עדיין חושבת שלבחורה הקודמת שהגיבה לא היתה סיבה מוצדקת לדבר כך ולהתבטא בצורה כמו לכי לחבר שלך וכל מיני כאלה. אבל עזבי שטויות, תודה על העצות ליה

ליה255

New member
ועוד דבר ששכחתי לציין

שאשמח להיות אוזן קשבת ,וחברה למישהי שנמצאת אולי במצבי, ואולי אפילו אני בדרך הנכונה לכך כי נראה שאולי מצאתי אחת כזאת, שפוחדת בדיוק כמוני ולא בטוחה בדיוק כמוני ,אז תתפלאו בנות ישנה היענות ,כנראה שחלק מכן דווקא כן הבינו את שעל ליבי ולא הרחיקו לכת לכדי פגיעה,כי בסך הכל כולנו בני אדם, ולא לשם כך התכנסנו. עוד הוכחה לכך שאין בכוונתי לפגוע או לחפש סטוץ ,זו לא אני,למרות שקצת נפגעתי מהמגיבה הרוגזת(אוססנה) או איך של קוראים לה,,שאינה יודעת לקבל חברות פורום כיאה לפורום הזה,מודה קצת התאכזבתי כי יש גישה לומר את הדברים , אבל חוץ ממנה מהמגיבה הספציפית הזאת כולכן מקסימות , אז תודה לכולן ויום טוב !ליה

פאמקי

New member
אנא, בואו נשמור על רמת שיחה נאותה.

הכותבת יכולה לספר את שעל ליבה הקוראות יכולות להסכים או שלא. על דבר אחד בואו לא נוותר- על ה"טונים"! המשך ערב נפלא.

אוססונה

New member
בכל זאת, מאחלת לך "כול טוב שבעולם".

בוקר טוב! על מנת להוכיח לך שאני לא ממורמרת, אני מאחלת מכל הלב, רק הטוב שבטוב. (מאמי, אני נשואה למעלה מחמש שנים, באושר ואפילו גם בעושר, יחסית).

ליה255

New member
היי לך אוססונה

תודה רבה על ברכתך ,לא התכוונתי להעליב חלילה ,פשוט קצת נעלבתי מאופן התבטאותך, אבל שטויות הכל בסדר, בכל מקרה קצת מפתיע לשמוע שאת נשואה, במיוחד לאור העובדה שתגובתך היתה כל כל חריפה, אז זה קצת לא מובן. בכל מקרה תודה על ברכתך, אצטרך כל ברכה כזאת, כי אני נורא מבולבלת, כבר לא יודעת כלום ! בוקר מקסים לך והמשך יום טוב ליה !

יש לך חבר

אז למה את מצפה? את מצפה להכיר מישהי רצינית וסבלנית? אם זו החבילה שלך, אם את מגיעה עם חבר, אז בטח שיפנו אליך רק הבנות המגעילות - אלו שמחפשות סטוץ או משהו. מישהי רצינית לא תרצה להכיר בחורה עם חבר. וזה בכלל לא קשור לנטייה מינית. גם סטריטית רצינית לא תרצה להכיר גבר תפוס. זה די ברור למה, אני חושבת. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה.

12טוק טוק

New member
כמה טוב שכל אחת היא שונה ומיוחדת

ולכל אישה יש צרכים שונים ויכולות שונות, וכל אחת יכולה למצוא לה את זו, שלה דוקא זה כן מתאים. אילו שמחפשות סטוצים הן לא בהכרח מגעילות. אני מקוה שלא התכוונת לזה.

דווקא התכוונתי לזה מאוד

לא יודעת מתי פעם אחרונה נכנסת לצאט בנות של תפוז, אבל כל הסטוציונריות שם פשוט דוחות. גועל נפש של דיבור, של התנהגות. פשוט דוחה.

למעלה