'רוצֳה

n y m p h

New member
'רוצֳה

לבוא אלי?´ צלצול טלפון – אמצע הבוקר ´אתה יודע שאני לא יכולה לבוא...´ ´רוצֳה שאבוא אלייך? ´ אני מהססת בעבודה ככה לצאת באמצע היום.. דוחה אותו... אחרי 5 דקות אני מתקשרת ´ההצעה בעינה?´ ´כן´ ´אז בוא´ אני אומרת לו כשאני מגיעה הביתה הוא רובץ באדישות על הספה בקושי מרים את העיניים אלי אני מתיישבת בצד השני ליד הרגליים שלו שקט הוא לא אומר כלום אני לוקחת את כפות רגליו לחיקי מתחילה ללטף אותן, לערסל אותן לעסות את הבוהנות אני שומעת אותו מגרגר בהנאה בשקט בצד השני את הרגל שלי אני שמה על ירכו , מתחילה לחכך אותה מעבירה אותה לאט לאט מתחת לשרוול המכנס בקצות בוהונתי התפיחה המוכרת העולה בחלציו הוא משחרר את רגלו האחת מאחיזתי ומניח אותה בין רגלי מתחיל לחכך אותי העיניים נעצמות לי אני מרגישה איך דרך בד המכנסיים העבה מתחת לתחתונים מתחת לפד ההיגייני החיכוך המונוטוני, בהתחלה עדין אח"כ נמרץ יותר, מתחיל להבעיר אותי בשתי כפות רגלי שתיהן עכשיו מתחת למכנסיו, עדיין כלוא בתחתונים אני אוחזת את הזין שלו, מעסה אותו ביניהן, מרגישה אותו גדל עבה קשה באצבעות הרגליים מלטפת אותו, לכל האורך, מחדירה את כף הרגל מתחת לתחתוניו ומחלצת אותו לחופשי עכשיו זקור וחם כלכך מקדשת לרגע את המגע המענג המלטף של מגע הבשר הלוהט על כפות רגלי כל אותו זמן כף רגלו בין ירכי. עקבו ננעצת בתוכי נדחפת לתוך המקום החם שבין רגלי. כשאני מניעה את האגן שלי בתנועות קטנות אל כף הרגל שמולי והוא מרגיש את הבעירה שמשתוללת בי מקלף מעלי את המכנסיים והתחתונים באחת ומכניס בוהן לתוך הבור הלוהט והרטוב שנפער בי. אני מרחיבה את הפיסוק רגל אחת על הרצפה רגל שניה נשענת על הקיר. אני כולי פתוחה אליו. מחכה לו. הוא מכניס את הבוהן שלו לתוכי מזין אותי חזק עם האצבע אני כל כך רטובה שהבוהן שלו מחליקה לתוכי בקלות פנימה והחוצה מעביר אותה על הדגדגן ושוב פנימה בוערת כולי אני רוצה מגע יותר ממוקד יותר עדין ´תלקק אותי´ אני מבקשת והוא בא אלי רוכן לתוך הפיסוק שלי שולח לשון מערסלת היישר לדגדגן הלוהט אצבעו אוספת מהרטיבות שנוטפת מתוכי ומחליקה אל פי הטבעת והוא מסובב אותה על פתחי במעגלים קטנים רטובים מענגים כשהוא מחדיר אותה לתוכי אני נרעדת מעצמת העונג שחודרת לתוכי יחד עם אצבעו אגודלו בתוך המנהרה הלחה הנוטפת שלי שפתיו אוחזות בדגדגני מוצצות אותו לא מניחות לו לשונו בוטשת בי כאילו הוא הולך לאכול אותי הוא מתרומם מעלי ומביט לתוכי. בשתי ידיו הוא פותח אותי לרווחה פוער את החריץ שלי עכשיו מותח אותו אצבעו חגה על הדפנות הפעורים אני מושיטה אצבע שלי דוחפת אותה עמוק ולתוכי מרטיבה ומשיטה אותה חזרה אל מרכז העונג עכשיו אצבעו האחת בתוכי מאחור מסובבת וחגה עושה שם נפלאות אצבעות אחרות שלו מלטפות לי את הכוס לכל רוחבו וארכו ועומקו הכל נפוח מתפוצץ תיכף ואי מביטה ורואה איך שהוא מסתכל ישר אל תוכי חוקר את מעמקיי האצבעות שלי משיטות אותי לתוך ים של זיקוקי דינור שהולכים ומתפוצצים בתוכי ואני צווחת בחדווה ובאושר כשהזיקוקים שבתוך הכוס הפעור שלי ממשיכים להתפוצץ על אצבעותיו עוד ועוד ועוד וכשאני מתחילה לייצב את הנשימה הוא מקים אותי מהספה, אני רואה שהזין שלו נפוח וגדול זקור בציפיה מתוח לאורך בטנו אני מושיטה אליו ידיים חופנת אותו אוהבת כל כך להרגיש בין ידיי את הגודל והקשיות שלו את העוצמה שיש בו בזין הגדול שלו. כמו איזה אוצר. אני מלטפת אותו מוקסמת ונפעמת ממנו אף פעם לא שבעה מלראות אותו הוא מוביל אותי למראה שליד המיטה נעמד מאחורי נצמד אלי כשהזין שלו מתחכך בי מאחור הוא מעביר את ידיו על בטני מלטף את כל גופי חופן את שדי ומעסה את פטמותי הזקורות צובט ומועך אותן בגסות כמעט באלימות אני מסתכלת עלינו במראה הגוף שלי נמתח לאחור בקשת אני כולי דרוכה שוב אליו ההשתקפות שלנו במראה גורמת לי להרגיש שאני מסתכלת על מישהו אחר מציצנית שכמוני. אני מחייכת לעצמי ואליו נראית לעצמי סקסית בטירוף כמו שאף פעם לא ראיתי את עצמי כאילו לא גמרתי רק לפני כמה דקות שוב הדם פועם בתוכי בטירוף נצמדת אליו יותר חזק רוצה אותו בתוכי אבל מסתובבת אליו מתיישבת על המיטה הזין שלו בדיוק מול הפה שלי עכשיו אני שולחת לשון לאסוף את הטיפה שתלויה בקצהו הלשון שלי מתחילה לחוג במעגלים על הכיפה הענקית שלו האנחות שלו מבהירות לי היטב שהוא אוהב אוהב את זה השפתיים שלי סוגרות עליו ומחליקות למטה אני שואבת אותו לתוכי בידי אני אוחזת באשכיו ואצבע אחת אני מלטפת לו את פי הטבעת מרגישה את הכיווצוצים הקטנים מגיעים משם מכניסה אותה עוד קצת כשהזין שלו ממשיך להחליק בתוך הגרון שלי אני מוציאה אותו וחוזרת שואבת אותו חזק ביניקה פנימה והחוצה האצבע שלי מעמיקה לתוכו בסיבובים קטנים כשהיד השניה שלי עוטפת את בסיס הזין שלו ועם הרוק אני מרטיבה אותו הפה שלי שואב אותו מלמעלה היד מלמטה כולו עטוף ברטיבות שלי הוא מתחיל לנוע במהירות בתוך הפה שלי יותר נפוח עוד יותר גדול וקשה יודעת שתיכף יגיעו הפעימות האלו שמסמנות את הגמירה אני מוציאה אותו מלטפת עוד ליטוף מסתכלת שוב עליו מעריצה את כל חיטוב כל וריד מלקקת ומתהפכת לכיוון המיטה כשאחורי מזדקרים אליו הכוס המטפטף שלי בזוית הכי טובה שלי לגמירה ´תכניס אותו´ ´תן לי להרגיש אותך בתוכי´ לרגע נדמה לי שמישהו דחף לי זיקוק בוער לתחת הזין הענק שלו רטוב מהרוק שלי מפלס את דרכו לתוך החור המהודק שלי בקושי רב ואני צווחת בכאב ובעונג באותו הזמן הוא מעלי נאנח בקול כמעט צווח ´זה טוב זה טוב... אחחח... זה כל כך טוב´ הוא מכניס אותו ויוצא קצת, דוחף שוב בכל הכוח פנימה והחוצה ושוב פנימה עד הסוף הביצים שלו מתנגשות על ירכיי כולו בתוכי אני חושבת כל הגודל המדהים הזה כל הזין המתוק והנהדר שלו הוא מושיט אצבע בין רגלי שלוליות נוטפות על ירכיי כשהוא נוגע בדגדגן הנפוח מזיין אותי עם אצבעו מקדימה ועם הזין שלו מאחור ´אני גומר´ אני רוצה אותו שם בתוכי לנצח אבל אני מתמסרת לאצבע שלו ומרגישה את ההתכווצויות שלי על הזין שלו וכשהוא מתפרק בתוכי בצעקה אני צורחת שוב מעונג ואושר כשהנוזל החם הזה מציף אותי מבפנים ונוטף אל ירכיי ואל הרצפה. ואח"כ הוא מתלבש והולך בפעם האחרונה

jurnal

New member
כל כך סקסי כל כך חם..

הלוואי והייתי שם במקומו בגופי, חש אותך מרגיש ונושם את גופך.

gever45

New member
../images/Emo94.gif זה מה שזה....

מחרמן, מייחם, מגרה... אהה, עוד משהו, הלך לי לאיבוד מס' הטלפון שלך, אז צלצלי אלי את, אוקי ?

adam33

New member
ןאני יודע

שזה אמיתי מוחשי ... אז מתיי? שלוש נקודות...

למעלה