רוץ, חופרי, רוץ!

ATAF151

New member
התגובות של פרי וגבע תמוהות בלשון המעטה

הם טוענים שאם הוא ירוץ בפריימריס, ויחזור לרעננה כברירת מחדל זה לא ראוי, וזה אומר שהוא לא נאמן לעיר באופן מלא.

אבל הם עצמם הודיעו בפומבי שהם מייחלים שביילסקי יחזור להתמודד על ראשות העיר (סימה פרי גם אמרה שתסיר את מועמדותה ותתמוך בו). וזאת למרות שביילסקי עזב את העיר עוד לפני אמצע קדנציה, וגם יחזור לעיר רק כברירת מחדל אם יכשל להיכנס לכנסת בעקבות התרסקות קדימה.

32103210

New member
תגובות תמוהות ?תגובות ,,,,,

סימה פרי, תסיר את מועמדותה ? נו,טוב,,,
את אבי גבע ,הפעיל החברתי ,ניתן להבין .

gabiskon

New member
השוואה תמוהה בלשון המעטה

ביילסקי היה אחד מראשי העיר הטובים שידעה רעננה, אם לא הטוב שבהם. אחרי 15 שנה של עשיית טוב לעיר החליט להמשיך הלאה.

חופרי הוא מראשי הערים הרעים שידעה רעננה וכנראה שהרע ביותר שבהם, הוא הצהיר רשמית שמטרתו תמיד להיות בראש הפירמידה ואם לא מכניסים אותו דרך הדלת הוא נכנס דרך החלון.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000712910

לכך שהעיר עצמה מעניינת אותו לא נמצאו כלל עדויות, לא באמירות הרשמיות, לא במצבה בשנים האחרונות ולא בדרך התנהלותו הניהולית והאנושית בעיר.

על כן, על אף העצב שכרוך באפשרות שאדם כמותו יהיה חלק מההנהגה הלאומית, אני מקווה שיצליח בפריימריז ויעבור לפירמידה אחרת.

אני גם מקווה שבדיעבד תתגלה זאת כהחלטה שגוייה עבורו, והפירמידה החדשה והמרכיבים אותה (אנחנו) תדע לדחות אותו מעליה כפי שראוי.

ATAF151

New member
תגיב לענין

העניין הוא שיש ראש עיר שאולי פורש כמה חודשים לפני סיום הקדנציה ואולי ירצה להמשיך בעיר אם לא יצליח להיכנס לכנסת.
ויש ראש עיר אחר שפרש שלוש שנים לפני סיום הקדנציה, וגם אולי ירצה להיות ראש עיר אם לא יצליח להיכנס לכנסת.

לכן, או שאתה אומר שזה בסדר לשניהם להתמודד בבחירות ברעננה במקרה של כשלון לכנסת, או שאתה אומר שזה לא בסדר שאנחנו כאילו בעדיפות השניה.

כל זה לא קשור לעניין אם בלי קשר לעניין העדיפות השניה, אתה מעדיף ראש עיר אחד על פני השני, זה נושא אחר.

gabiskon

New member
הגבתי לעניין, הדברים שאתה מכניס לי לפה כרגיל

אינם הדברים שלי - המגיב האינטליגנטי ידע להבחין.

לדעתי, זה צריך להיות מסלול חד סטרי

מי שבוחר לעבור מפוליטיקה מקומית לפוליטיקה ארצית - יבורך. אבל אם לא צלחה דרכו בפוליטיקה הארצית, ואין לו חשק להתאמץ ולהיאבק שם - שיפרוש מהחיים הפוליטיים (ולא, לא למשרה ציבורית בשכר).

ATAF151

New member
מדוע אתה חושב כך?

אם אדם מוכשר רוצה לתרום ברמה הלאומית למען המדינה, אז לאחר שהוא מסיים שם בגלל סיבות פוליטיות כאלו או אחרות, מדוע אסור לו לתרום ברמה המוניציפלית?

מכמה טעמים

אחד, כדי שתהיה תחלופה בתפקיד ראש הרשות המוניציפלית, שהוא תפקיד בעל כח רב ולכן בעל פוטנציאל להשחית את האוחז בו.

שניים, מה פירוש "מסיים שם" ברמה הלאומית? מי שלא נבחר לכנסת, שיתאמץ יותר להיבחר בפעם הבאה. ואם גם בפעם הבאה הוא לא מצליח, אולי הוא לא "אדם מוכשר" כל כך? היכולת לגייס את תמיכת הציבור היא כישור בסיסי עבור נבחר ציבור, להבדיל מפקיד ממונה.

ולכן, לא "אסור", אבל גם לא רצוי.

ATAF151

New member
לגיטימי לחלוטין

אני לא יודע אם הוא מתכוון להתמודד, אבל זה לגיטימי אחרי 7 וחצי שנים, כמה חודשים בלבד לפני הבחירות המוניציפליות הבאות לעשות זאת, בדיוק כמו ראשי עיריית הרצליה ודימונה.
לא מדובר על פרישה אחרי כהונה קצרה.

מצד שני קשה לי להאמין שהוא יבחר במפלגת העבודה לאחד מ 20 הראשונים, כי הוא לא דמות מוכרת בציבור הכללי.

gabiskon

New member
לגבי בייסלקי

אני מאמין שהוא מבין שזו תהיה טעות מצידו לחזור לראשות העיר וקשה לי להאמין שכל השמועות שרצות בנושא אמיתיות או שהוא חושב על זה ברצינות.

מוטב לו להזכר בתודעה כראש העיר הטוב ביותר שהיה לעיר ולא לתת למבחן המציאות לערער על כך (ואחרי השנים הרעות שידענו עם מר, דרוש לא פחות מגיבור על
כדי להציל את העיר).

אם זה נכון אני תוהה מה הסיבה לשמועות האלה.

ארזS

New member
כלומר ?

אתה מעדיף את מי שגם אני העדפתי בפעם שלפני הפעם קודמת ? [למרות ספקותיך שיבואו מן הסתם...]

למעלה