רופן!!!! מצאתי שלשול!!!!!!!!!

שחיין

New member
רופן!!!! מצאתי שלשול!!!!!!!!!

אין לי אויר! תסביר להם רופן אני נרגש לא יכול...

Michelle1

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב!!!

כל מה שאתה צריך עכשיו, זה למצא שלשול שיודע לעשות החייאה שלא תשאר בלי אויר
.

רוּפֵן

New member
../images/Emo6.gifחחחח סימן טוב ומזל טוב.. כן ירבו

תנשום לתוך שקית נייר.. 10 פעמים...

drorjs

New member
קראתי שמציאת שלשול הייתה סיבה

טובה לפצוח ב"הורה" סוערת בימי ההתיישבות הראשונים בנגב ובערבה...

רוּפֵן

New member
גם ב"הרי צפת" ! באדמה שנספגה בזיעת

אפיו של ה"שחיין"... והעיר צפת צהלה ושמחה.., על כן... וכו'

שחיין

New member
אך אם הייתם יודעים איזו אדמה יש כאן

לא שלחתי תמונות כי: א. לא רציתי שתקיאו
. כן כן האדמה האפורה כאן מועשרת בקומפוסט זה לא משהו מרנין לב כל כך. ב. פרט שולי שאין לי מצלמה....
אבל עכשיו ברצינות. כשהתחלתי לפני כשנה אנשים אמרו לי שהאדמה לא פוריה. שקשה לגדל כאן דברים. שחוץ מזתים שום דבר לא הולך ועוד ועוד. האדמה כאן מאוד קשה לעיבוד. הרה אבנים קטנות, שפכו כאן לא מעט שברי בנינים ישנים ויש בתוך האדמה האפורה גם טיט מהבנינים הללו וא"א להבחין מה הוא מה. כשהתחלתי בעיבוד האדמה לפני שנה לא היה אף שילשול! כלום! אדמה בלי חיים ממש! היום כשעישבתי כמה צמחי בר אז מצאתי ליד הברבריס כמה שילשולים שמיהרו להיכנס לאדמה. זה מראה שאנחנו בדרך הנכונה. לא שהכל קל אבל בהחלט יש תוצאות. במסלעה משתוללים סלסלי הכסף (כל אחד כחצי מטר) ובקיץ הייתה שם חגיגה לא נורמאלית של מאביקים והריח.... גם האשולציות מתפתחות יפה. מחכה לראות איך יתפתחו הערערים. יש גם דברים שלא הלכו ואני צריך לחשוב למה. לדוגמא: זרעתי ציפורן חתול ורק אחד נבט עשב הלימון לא שיגשג כ"כ ואני מחכה לראות איך הוא יתנהג באביב ובקיץ. היום דיברתי עם מישהו שגר בתוך העיר העתיקה (אני בשוליים) ויש שם שטח בור שהוא שתל בו הרבה עצים. הוא עבר הרבה תלאות ולא הצליח לגדל אותם - לא צמחו. החליף אדמה וזה עזר קצת.

שחיין

New member
הפטנט הזה מיועד למשהו אחר

זה מיועד ל"היפרונטילציה" ותפקידו להגביר כמות הפחמן הדו חמצני על מנת להשפיע על המח להוריד את קצב הנשימה. אבל אני דיווחתי על חוסר בחמצן - בדיוק הפוך.

רוּפֵן

New member
עוב.. גם לכיוון הזה...

ה CO2 מגרה את המערכת לנשום... אז תנשום.. תנשום... או שאקנה לך את הדיסק שאיתו הולכות כל הזמן ה'בלונדיניות' - "לנשום.... לשאוף....לנשום.... לשאוף....לנשום.... לשאוף....לנשום.... לשאוף....לנשום.... לשאוף....לנשום.... לשאוף....לנשום.... לשאוף....לנשום.... לשאוף....לנשום.... לשאוף.... "

שחיין

New member
אל תתחיל עם בלונדיניות

כי זה יפנה את כולם לכיון אחר למשל: שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית על מהירות מופרזת. "רישיונות בבקשה" הנהגת מחפשת ולא מוצאת. "איך זה נראה?" היא שואלת "זה משהו מרובע בתוך נרתיק ויש בזה את התמונה שלך" אה,, אולי זה?" שואלת הנהגת ומוציאה את מראת האיפור שלה. פותחת ורואה את עצמה. השוטרת לוקחת מתבוננת ואומרת "למה לא אמרת מההתחלה שאת שוטרת".

רוּפֵן

New member
זה מחייב שירשור של 'מזל טוב'../images/Emo65.gif

עש 120 (למ"ר"...) כמה שוקל ?!

שחיין

New member
אכן

אם חותכים שילשול לשניים אז יש שניים! אבל אני לא הולך לעשות להם את זה.

למעלה