רופי 24

beeyourself

New member
רופי 24

בעקבות דיאטת בריאות ששוב נאלצתי להתחיל מחפשת כל הזמן אחר מסעדות שיש לי מה לאכול בהן... רופי 24 נמצאת ברחוב השוקן 14 בת"א, מסעדה הודית כמובן, עלות האוכל בה היא זולה ביותר. האווירה הודית לגמריי (כנראה, פשוט לא הייתי אף פעם בהודו
), חולצים נעליים בכניסה ומתהלכים על שטיחים, יושבים על כריות, זולה אמיתית למי שאוהב. המנה היחידה שמגישים שם היא מנת תבשילים מתחלפים. הערב היה שם תבשיל עדשים, טופו, תרד וחצילים עם תפוחי אדמה. הכל מוגש עם אורז לבן או מלא (במקרה שלי כמובן) ופיתות מקמח מלא. מנה נוספת שמוגשת היא "סמוקה", 2 כופתאות פריכות ממולאות בבטטה עם 2 רטבים יוגורט ומשהו מתקתק. דווקא תפריט המנות האחרונת מגוון, אבל שוב - בהרבה בריאות. לקחנו עוגה נמוכה של ביסקוויטים עם ריבת חלב ושכבת שוקולד למעלה. קטן וחביב (לא מבינה איך מצאתי את הנה הכי פחות בריאה בתפריט הזה. אין מה לעשות, המתוק מתגבר עליך לפעמים
) סה"כ כולל מים מינרליים ומשקה "בננה-לאסי" - 84 ש"ח. זול ורצוי למי שמחפש אוכל בריאות

meravbr

New member
../images/Emo12.gif

איך קשורה עוגת ביסקויטים למסעדה הודית, לא הבנתי

beeyourself

New member
../images/Emo6.gif גם אני לא

אבל היה לה אפילו שם הודי... משהו שנקרא בונפיcake... יש את אותה גרסה עם בננות וקוקוס שנקראת רק "בונפי". בכל אופן התפריט קינוחים היה דיי מגוון והיו שם עוד דברים שלא נראו קשורים. בפעם הבאה אנסה את גלידת הפיסטוק ופירות יבשים מ"אייסברג" שגם מוצעת אצלם בתפריט

תמיר 8

New member
המחיר לסועד?

אם כן זה יקר בטירוף למסעדה הזו.במחיר הזה אפשר לאכול בטנדורי .באינדירה מנה עסקית של 3 מנות וקינוח במחיר של 42 ש"ח.באלנבי מול פסז' תמר יש מסעדה הודית עממית במחיר של 32 ש"ח!

Amoureuse

New member
השאלה אם באנופי זה הודי או

או הודי לתיירים? בבאגסו יש גם 200,000 ג'רמן בייקריז, ובכלל במקלוד גאנז' אכלתי אוכל לא רע מכל פינות העולם. יש מסעדה איטלקית ממש טובה, וגם יפנית (לא גורמה, אבל בשביל הודו ובשביל המחירים האלה...) השקשוקה בדאראמקוט היתה מצויינת (במסעדה של הישראלים). אז אכלתי גם באנופי (היה מתוק להחריד, לא התלהבתי), אבל כל זה לא אומר שזה מאכל הודי קלאסי... מצד שני, 24 רופי באה להזכיר את חווית הטיול בהודו ומבחינת זו באנופי זה בהחלט חלק מהעניין.

motyka

New member
בנופי ושלום למלכה-קינוחים לישראלים

בנופי הוא שריד בריטי, שלום למלכה פיתוח ישראלי הודים לא אוכלים את שניהם.

היית בבוקר או בצהרים?

נשמע כמו מקום בועתי כזה שמנתק אותך מהרחוב. חינני. כמובן, שבמיוחד חיננית לי העוגה

beeyourself

New member
בערב... קרוב ל - 20:00

בעיסקיות המנות עולות 24 ש"ח. אנחנו לקחנו את ה"ספיישל" עם הטופו שאמור לעלות 35 ש"ח וכל מילוי מחדש עולה 5 ש"ח. אבל אם מצרפים לזה את הבננה לאסי, מים מינרליים, תה צ'אי ועוגה זה הופך ל - 84 ש"ח... מקום חמוד למדי. רק לא לבוא עייפים מידי - מאוד קורץ להירדם שם על הכריות

למעלה