beeyourself
New member
רופי 24
בעקבות דיאטת בריאות ששוב נאלצתי להתחיל מחפשת כל הזמן אחר מסעדות שיש לי מה לאכול בהן... רופי 24 נמצאת ברחוב השוקן 14 בת"א, מסעדה הודית כמובן, עלות האוכל בה היא זולה ביותר. האווירה הודית לגמריי (כנראה, פשוט לא הייתי אף פעם בהודו
), חולצים נעליים בכניסה ומתהלכים על שטיחים, יושבים על כריות, זולה אמיתית למי שאוהב. המנה היחידה שמגישים שם היא מנת תבשילים מתחלפים. הערב היה שם תבשיל עדשים, טופו, תרד וחצילים עם תפוחי אדמה. הכל מוגש עם אורז לבן או מלא (במקרה שלי כמובן) ופיתות מקמח מלא. מנה נוספת שמוגשת היא "סמוקה", 2 כופתאות פריכות ממולאות בבטטה עם 2 רטבים יוגורט ומשהו מתקתק. דווקא תפריט המנות האחרונת מגוון, אבל שוב - בהרבה בריאות. לקחנו עוגה נמוכה של ביסקוויטים עם ריבת חלב ושכבת שוקולד למעלה. קטן וחביב (לא מבינה איך מצאתי את הנה הכי פחות בריאה בתפריט הזה. אין מה לעשות, המתוק מתגבר עליך לפעמים
) סה"כ כולל מים מינרליים ומשקה "בננה-לאסי" - 84 ש"ח. זול ורצוי למי שמחפש אוכל בריאות
בעקבות דיאטת בריאות ששוב נאלצתי להתחיל מחפשת כל הזמן אחר מסעדות שיש לי מה לאכול בהן... רופי 24 נמצאת ברחוב השוקן 14 בת"א, מסעדה הודית כמובן, עלות האוכל בה היא זולה ביותר. האווירה הודית לגמריי (כנראה, פשוט לא הייתי אף פעם בהודו